Κωνσταντίνος Βασάλος & Fipster αποχαιρετούν το 2023 με ένα ταξίδι και το ωραιότερο photo άλμπουμ

Τσακιρίδου Χριστίνα
Κωνσταντίνος Βασάλος & Fipster αποχαιρετούν το 2023 με ένα ταξίδι και το ωραιότερο photo άλμπουμ

Κωνσταντίνος Βασάλος και Fipster απολαμβάνουν τις διακοπές τους και μοιράζονται fun στιγμιότυπα. Οι νέες φωτογραφίες από το Μπαλί και τα χιουμοριστικά σχόλια.

Τον ωραιότερο τρόπο για να αποχαιρετήσουν το 2023 βρήκαν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster (Φίλιππος Ιωάννου), πραγματοποιώντας ένα ταξίδι με φίλους στο εξωτερικό.

Ο πρώην παίκτης του Survivor και ο γνωστός Youtuber είναι αχώριστοι και δεν είναι λίγες οι φορές που κάνουν μαζί αποδράσεις εντός αλλά και εκτός συνόρων. Οι δύο κολλητοί φίλοι αποφάσισαν να περάσουν τις τελευταίες ημέρες του έτους σε έναν τροπικό παράδεισο, που δεν είναι άλλος από το Μπαλί.

«Που με βρήκατε εμένα τη σταρ»: Ο Βασάλος αποθεώνει δίκαια τη Βάλια Χατζηθεοδώρου

Βασάλος και Fipster κάνουν διακοπές στο Μπαλί και έφτιαξαν το ωραιότερο photo άλμπουμ

Βασάλος και Fipster δημοσίευσαν στο Instagram αρκετά στιγμιότυπα από τις διακοπές τους δείχνοντάς μας τα μαγευτικά τοπία, το ξενοδοχείο όπου έμειναν και τις fun δραστηριότητες που έκαναν με την παρέα τους.

Πριν από μερικές ώρες ο γνωστός Youtuber έστειλε ευχές στους followers του και μοιράστηκε ένα καρουζέλ φωτογραφιών από την ολιγοήμερη εξόρμησή του στην Ινδονησία.

«Κάνω αλλαγές στη ζωή μου, αν δεν έχεις νέα μου, είσαι μια από αυτές 👀 χιχι τι λέμε; Καλεεεεεεεεες γιορτές σε όλους❤️», έγραψε ο Fipster στη λεζάντα του post.

https://www.instagram.com/p/C1SaR2uhEvx/

Ακολούθησε ένα post του Κωνσταντίνου Βασάλου με εμφανώς καλοκαιρινή διάθεση όπου ποζάρει με μαγιό και γράφει: «Καλοκαίρι μέχρι να σβήσουν τα Χριστούγεννα!».

https://www.instagram.com/p/C1R6qeYP0uA/

Ανάμεσα στα εκατοντάδες σχόλια ξεχώρισε αυτό του Fipster ο οποίος έγραψε με χιούμορ: «Μπορείς να σκάσεις έτσι στο σπίτι μου στις 3;».

Screenshot-2023-12-28-121658.png

«Τι θα κάνεις;», απάντησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το ταξίδι των δύο φίλων στο Μπαλί.

Για την μόνιμη μελαγχολία που νιώθει το τελευταίο διάστημα αλλά και για αυτά που θα ήθελε να του φέρει η νέα χρονιά μίλησε πρόσφατα ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Χαμογέλα και πάλι!».

H παρουσιάστρια ρώτησε τον Κωνσταντίνο Βασάλο τι δώρο θα ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη για το 2024 με εκείνον να εξηγεί πως θέλει το νέο έτος να του φέρει περισσότερη χαρά και λιγότερη μελαγχολία.

«Ξέρεις τι; Θα σας πω. Έχω μια μελαγχολία μόνιμη. Δε ξέρω και δεν είμαι ποτέ χαρούμενος. Ναι. Θα ήθελα το 2024 να μου φέρει περισσότερη χαρά και λιγότερη μελαγχολία. Είμαι μελαγχολικός. Δε ξέρω γιατί. Μη μου κάνετε ερωτήσεις γιατί νιώθω ότι είμαι μικρό παιδί», είπε ο πρώην παίκτης του Survivor.

Πηγή κεντρικής: fipsterr