H Thalia 30 χρόνια μετά τον ρόλο της Mαριμάρ παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή

Γεωργία Βλαχοπούλου
H Thalia 30 χρόνια μετά τον ρόλο της Mαριμάρ παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή

H Τhalia εμφανίστηκε στην εκπομπή της ανανεωμένης Kelly Clarkson και ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα από τότε που τραγουδούσαμε «Ma-ri-mar, ¡au!».

Ήταν το 1994 όταν η κυκλοφόρησε η μεξικάνικη τηλενουβέλα Μαριμάρ, η δεύτερη σειρά της "Τριλογίας της Μαρίας", μιας τριλογίας αισθηματικών σειρών που δημιούργησε ο τηλεοπτικός όμιλος Televisa. Στην Ελλάδα μπορεί να έφτασε το 1998, ωστόσο σημείωσε εξίσου υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, όπως είχε γίνει στις περισσότερες από τις 184 χώρες που την διένειμε η εταιρεία παραγωγής.

Αν ανήκεις στους millenials τότε είναι πολύ πιθανό να μεγάλωσες παρακολουθώντας μετά το σχολείο την Μαριμάρ με πρωταγωνίστρια την Μεξικανή τραγουδίστρια, ηθοποιό και επιχειρηματία, Τhalia. Και κάτι μάς λέει πως ίσως ήξερες - ή ακόμα ξέρεις - να τραγουδάς το κομμάτι των τίτλων αρχής της συγκεκριμένης τηλενουβέλας.

https://www.instagram.com/reel/C3QhSjjO6JQ/

Σα να μην πέρασε μια μέρα

Η Τhalia λοιπόν, έχοντας κλείσει τα 52 ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Kelly Clarkson. Πραγματικά ήταν λες και δεν έχει περάσει ούτε μέρα από τότε που υποδυόταν την Mαριμάρ, την Μαρία της Γειτονιάς ή την Ροζαλίντα.

Όπως θα δεις στις φωτογραφίες που ακολουθούν από την εκπομπή στην οποία εμφανίστηκε, η ίδια μεγαλώνει πολύ όμορφα και η «μεγαλύτερη» αλλαγή πάνω της είναι στα μαλλιά της κι αυτό επειδή, έχει κάνει κάποιες ξανθές ανταύγειες στην κατά τ' αλλα καστανή απόχρωση που έχει ως βάση όλα αυτά τα χρόνια.

Η Thalia δεν έχει σταματήσει να βρίσκεται στον χώρο του θεάματος - κυρίως μέσω της μουσικής - αφού θεωρείται μία από τις πιο επιτυχημένες ισπανόφωνες ερμηνεύτριες, ενώ ο διεθνής Τύπος την θεωρεί «Βασίλισσα της Latin Pop». Και πώς να μην είναι βασίλισσα, έχοντας πολλές συμμετοχές στο Λατινικό BillBoard αλλά και στα Latin Grammy.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η Thalia παντρεύτηκε τον μουσικό παραγωγό Tommy Mottola στη Νέα Υόρκη το 2000 κι από τότε κατοικεί μόνιμα στο Κονέκτικατ μαζί με τον σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά, την Sabrina και τον Matthew.

https://www.instagram.com/p/ClrETD3OHXw/

Πώς είναι ο συμπρωταγωνιστής της σήμερα

Μαζί με την Thalia στη Μαριμάρ πρωταγωνιστούσε και ο Εduardo Capetillo ή αλλιώς Σέρτζιο Σαντιμπάνιεζ.

https://www.instagram.com/p/CydjcpJIJY6/

Με την Thalia έχουν κάτι κοινό, αφού όπως θα δεις πέρα από ηθοποιός, ο ίδιος είναι και τραγουδιστής.

https://www.instagram.com/reel/Cz2CymGrP6g/

Ο 53χρονος έχει επίσης δημιουργήσει τη δική του οικογένεια, ενώ έχει αποκτήσει δύο δίδυμους γιους.

https://www.instagram.com/p/CQXFWYsjMmB/