Ληστεία στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και της Χρύσας Μιχαλοπούλου στην Παλλήνη

Ληστεία στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και της Χρύσας Μιχαλοπούλου στην Παλλήνη

Ο δημοφιλής σεφ δεν βρισκόταν στο σπίτι την ώρα της ληστείας αλλά ούτε στο σπίτι στην Παλλήνη ευτυχώς δεν βρίσκονταν ούτε ο γιος του αλλά ούτε και η μητέρα του παιδιού του Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υπήρξε τυχερός μέσα στην ατυχία του. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο κριτής του MasterChef αναγκάστηκε να ακυρώσει γύρισμα του MasterChef μιας και διαπίστωσε πως είχε συμβεί ληστεία στην μονοκατοικία του στην Παλλήνη.

Στο σπίτι αυτό ο κριτής του MasterChef ζει με τον γιο του Κίμωνα και την ηθοποιό Χρύσα Μιχαλοπούλου. Ευτυχώς, τη στιγμή της ληστείας το σπίτι ήταν άδειο

Ληστεία με λεία 50.000 ευρώ

Συμφωνα με το ρεπορτάζ, οι διαρρήκτες απέσπασαν, το ποσό των 35.000 ευρώ κι ένα ρολόι αξίας 15.000 ευρώ.

Ο Κουτσόπουλος δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση, μιας και όπως τόνισε η στιγμή δεν είναι κατάλληλη για δηλώσεις ενώ ούτε η Χρύσα Μιχαλοπούλου έχει αντιδράσει δημόσια.

Η πολυτελής κατοικία στην Παλλήνη

Χρύσα και Λεωνίδας δεν έχουν αποκαλύψει στα social media πολλές εικόνες του σπιτιού τους, στο οποίο υποδέχτηκαν και τον γιο τους Κίμωνα τον Σεπτέμβριο του 2022.

koutsopouloskimonas.jpg

Περιστασιακά στο Instagram έχουμε δει γωνιές της μονοκατοικίας τόσο από την Χρύσα Μιχαλοπούλου, όσο κι από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

undefined

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος φωτογραφήθηκε με τον γιο του για πρώτη φορά και τα likes έπεσαν «βροχή»

Μιλώντας για τη σχέση της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, η Χρύσα Μιχαλοπούλου είχε πει χαρακτηριστικά:

«Έχω επιλέξει να μη λαμβάνω υπόψιν μου το θέμα της δημοσιότητας. Δεν έχει να κάνει ούτε με εμένα προσωπικά, ούτε με τη δουλειά μου.

Καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει, δεν το εκλαμβάνω αρνητικά, αλλά προσπαθώ να κρατώ μια απόσταση.

Το να είσαι με έναν πολύ γνωστό άνθρωπο και τόσο αγαπητό στον κόσμο, αναπόφευκτα προσελκύει κάποιο ενδιαφέρον. Δεν είναι όμως, το ζητούμενο, δεν σημαίνει κάτι στη ζωή μου αυτό. Πιστεύω πάντως, πως έχω καταφέρει να έχω μία ισορροπία».

https://www.instagram.com/p/C0wtgB7tmEu/

Για την απόφαση να γίνει μαμά σε νεαρή ηλικία, η Χρύσα Μιχαλοπούλου είχε πει στο Queen.gr

«Από πάντα, ήθελα να είμαι νέα σε ηλικία μαμά. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για την επιλογή μου. Δεν είναι ωστόσο και εύκολο. Δεν μπορείς ξενυχτάς, να κάνεις για παράδειγμα πράγματα που οι συνομήλικοί σου κάνουν. Αλλά γίνεται και αυτό. Τα λάθη που έχουν κάνει παλαιότερες γενιές, προσπαθείς να μην τα κάνεις και εσύ, όσο μπορείς και όσο αυτό είναι εφικτό, χωρίς να φτιάξεις κάτι ψεύτικο.

Όλα γίνονται με ειλικρίνεια και το πιο βασικό, να είναι να πάντα ευτυχισμένος ο Κίμωνας. Αυτός είναι ο σκοπός. Όταν γεννήθηκε ο Κίμωνας, δεν ένιωσα κάτι παράξενο, ένιωσα σα να ήταν από πάντα μαζί μας.

Διάβασα όμως αρκετά πράγματα και κάπως όλα πήγαν από μόνα τους στη συνέχεια. Ήταν πολύ ωραία αυτή η διαδρομή με το new born μέλος της οικογένειας.».

Χρύσα Μιχαλοπούλου: «Όταν γεννήθηκε ο Κίμωνας ένιωσα σαν να ήταν από πάντα μαζί μας»