Βανδή- Νικολαΐδη κάνουν μαζί pilates και όλα τις οδηγούν στο γυμναστήριο του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη

Τσακιρίδου Χριστίνα
Βανδή- Νικολαΐδη κάνουν μαζί pilates και όλα τις οδηγούν στο γυμναστήριο του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη

Δέσποινα Βανδή και Μελίνα Νικολαΐδη κάνουν μαζί γυμναστική και μοιάζουν σαν αδερφές. Όλες οι φορές που μαμά-κόρη πόζαραν μαζί στο γυμναστήριο.

Στην Αθήνα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Μελίνα Νικολαΐδη, θέλοντας να κάνει μια ολιγοήμερη απόδραση από το Λονδίνο όπου σπουδάζει υποκριτική.

Πρόσφατα η 20χρονη γιόρτασε τα γενέθλιά της στη βρετανική πρωτεύουσα, με τη μητέρα της, Δέσποινα Βανδή να ταξιδεύει στην Αγγλία για να περάσουν μαζί την ξεχωριστή αυτή περίσταση.

Ο σύντροφος της Μελίνας, Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης δεν μπόρεσε να παραστεί στα γενέθλια λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και έτσι η νεαρή κοπέλα θέλησε να βρεθεί κοντά του το συντομότερο δυνατό.

Δέσποινα Βανδή και Μελίνα Νικολαΐδη γυμνάζονται μαζί και εμπνέουν

Μαμά και κόρη πραγματοποιούν συχνά κοινές δημόσιες εξόδους και απολαμβάνουν να γυμνάζονται μαζί, στο γυμναστήριο που διατηρεί ο σύντροφος της Μελίνας στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στη Γλυφάδα.

Πριν από λίγες ώρες οι δύο γυναίκες έκαναν pilates με την τραγουδίστρια να μοιράζεται στιγμιότυπο από την προπόνησή τους με τους διαδικτυακούς της φίλους.

vandi10.jpg

Όταν βρίσκεται στην Ελλάδα η Μελίνα Νικολαΐδη δίνει καθημερινά το παρών στο γυμναστήριο του συντρόφου της και δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα από τις προπονήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στον δεύτερο χρόνο των σπουδών της στο Λονδίνο η Μελίνα Νικολαΐδη συναντήθηκε με τον Voldemort

Μαζί της και η Δέσποινα Βανδή, η οποία έχει επιλέξει να γυμνάζεται στον ίδιο χώρο στα νότια προάστια, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του 35χρονου αθλητή.

https://www.instagram.com/reel/CpxT0zHAQ4d/

Η 20χρονη θυμίζει ολοένα και περισσότερο την μητέρα της στο πέρασμα του χρόνου, με τις δύο γυναίκες να είναι σαν αδερφές.

https://www.instagram.com/p/C3FQiLYMojV/

Μιλώντας αποκλειστικά στο Queen.gr και την Κατερίνα Μπούσιου η Δέσποινα Βανδή είχε αναφέρει για την κόρη της: «Η Μελίνα από 8 χρονών ήταν καλλιτεχνική φύση και το έβλεπα, γιατί μόνιμα τραγουδούσε. Κάποια στιγμή ήθελε να σπουδάσει στην Νομική, γιατί είναι και δυναμική, αλλά αυτό με τρόμαζε. Ερχόταν σε αντιπαράθεση με την καλλιτεχνική της φύση. Χάρηκα που τελικά πήρε άλλη απόφαση, αβίαστα και μόνη της. Τότε της είπα ότι θα σταθώ δίπλα της και θα την στηρίξω όσο μπορώ. Έτσι οφείλουν να κάνουν οι μάνες».

Και πρόσθεσε: «Είπα ότι το παιδί μου έχει ταλέντο και ευχήθηκα «μακάρι να κάνει αυτό που την εκφράζει». Ποτέ δεν είπα, να μην ακολουθήσει τον δικό μου δρόμο. Και τώρα ήρθε η ώρα να φύγει για την Αγγλία για να σπουδάσει υποκριτική. Της είπα: «Παιδί μου είσαι στην αρχή του ταξιδιού σου. Θα ξετυλίξεις μόνη σου το κουβάρι της ζωής σου και θα το πας όπου θέλεις. Εσύ θα χαράξεις τη διαδρομή σου και αυτό που αγαπάς αυτό και να ακολουθήσεις».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες μαμάς-κόρης.

Πηγή κεντρικής: desp1navandi