Η αντίστροφη μέτρηση στη Μάγισσα: Ο γιος της Θεοφανώς, 2 χωρισμοί και μία μεγάλη θυσία

Κατερίνα Μπούσιου
Η αντίστροφη μέτρηση στη Μάγισσα: Ο γιος της Θεοφανώς, 2 χωρισμοί και μία μεγάλη θυσία

Η αποκάλυψη του Αναστάση Ροϊλού για τον δρόμο προς το φινάλε της Μάγισσας. Οι ανατροπές ξεκινούν ήδη από αύριο. 

Δεν θα είναι η διαδρομή ήρεμη μέχρι τις αρχές Μαΐου, όταν θα φτάσουμε στο τέλος της Μάγισσας, της μεγαλύτερης τηλεοπτικής παραγωγής της φετινής σεζόν. Το εκμυστηρεύτηκε και με συνέντευξή του ο Αναστάσης Ροϊλός, το λένε και οι τελευταίες πληροφορίες. Μία συγκινητική στιγμή, μία μεγάλη τιμωρία και δύο σημαντικοί χωρισμοί θα μας απασχολήσουν στη συνέχεια όπως και μία...μετακόμιση.

Ο Μάρκος συστήνει τον γιο του σε όλη την οικογένεια και χωρίζει τη Μεταξία

Πριν φτάσουμε στη στιγμή που η Θεοφανώ γίνεται μαμά, να σταθώ σε δύο συγκλονιστικές σκηνές που θα δεις στη Μάγισσα το επόμενο τριήμερο. Μία τη στιγμή που η Κατερίνα Λέχου ως Δαμιανή θα ευχαριστήσει την Πολυξένη για τη θυσία που κάνει να πάρει όλη την ευθύνη για τη δολοφονία του μωρού πάνω της και η στιγμή που η πιστή υπηρέτρια της θα κρεμαστεί με εντολή του Μάρκου στον Πύργο.

Ένα λάθος στη Μάγισσα φέρνει τη μεγάλη τιμωρία, αλλά η Μεταξία βρίσκει την πραγματική αλήθεια

Η Δαμιανή καταρρέει συναισθηματικά. Έχει χάσει τον γιο της Τζανή, έχει χάσει και τον πιο έμπιστο άνθρωπό της. Ο Μιχαήλ ήδη την βάζει στο περιθώριο. Η αρχόντισσα των Λασκαραίων παίρνει έναν δρόμο δίχως επιστροφή πλέον. Εκείνη βέβαια τα προξένησε όλα.

Όλα πλέον γίνονται γρήγορα, αλλά όπως εκμυστηρεύτηκε σήμερα μιλώντας στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα ο Αναστάσης Ροϊλός, τίποτε από όσα θα συμβούν μέχρι και την τελευταία στιγμή δεν μπορούν να μας δώσουν την ακριβή αίσθηση του τέλους της σειράς. «Είναι 73 επεισόδια. Αν δεν δεις και το 73 δεν θα μπορείς να καταλάβεις, δεν θα μπορείς να σχηματίσεις άποψη για το τι είναι και τι θα γίνει στη Μάγισσα».

Την Τετάρτη θα δούμε το 61ο επεισόδιο. Άρα όπως καταλαβαίνεις σε 12 επεισόδια μετά θα έχουμε το τέλος. Και είναι η πρώτη φορά που επίσημα το μαθαίνουμε.

Ο ίδιος από εδώ και πέρα ξεκινά μία νέα πορεία. Βιώνει μία μεγάλη απογοήτευση όταν ο Μάρκος ανακαλύπτει εκείνον και τη Θεοφανώ στο κρησφύγετό τους και παίρνει για πρώτη φορά στην αγκαλιά του τον γιο του. Μονόδρομος πια η επιστροφή όλων στον Πύργο των Λασκαραίων. Όπως καταλαβαίνεις η Μεταξία με το που θα δει την επιστροφή της Θεοφανώς μαζί με τον μωρό, θα επαναστατήσει ξανά. Μόνο που αυτή τη φορά ο Μάρκος θα τη χωρίσει οριστικά και θα της ζητήσει να επιστρέψει στο σπίτι της. Εκεί που ήδη βρίσκεται πια ο Τζανής, αλλά κανείς δεν το ξέρει ακόμη.

Ο Αντρέι μετακομίζει προς το παρόν στη σπηλιά που έμενε ο πατέρας του Τζανέτος, μέχρι να αποφασίσει πως θα απεγκλωβίσει τη Θεοφανώ από όλο αυτό που ζει. Αναγκαστικά το ζευγάρι χωρίζει για λίγο, μέχρι να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Άλλωστε σε λίγο καιρό, ο Τζανής μαζί με τον Σπήλιο Γερακάρη ξεκινούν τον πόλεμο κατά του Μάρκου.