Η Rita Ora εξήγησε ποιοι είναι οι τρόποι που την βοήθησαν να διαχειριστεί τις κρίσεις πανικού

Τζένη Ντεμιράι
Η Rita Ora εξήγησε ποιοι είναι οι τρόποι που την βοήθησαν να διαχειριστεί τις κρίσεις πανικού
Invision

«Έχω μάθει πλέον να αναγνωρίζω πότε "έρχεται" μία κρίση πανικού», δήλωσε η Rita Ora.

Η Rita Ora αποκάλυψε ότι έχει μάθει να αναγνωρίζει τα σημάδια που δείχνουν ότι πρόκειται να πάθει κρίση πανικού, αφού πάλευε για πολλά χρόνια με το άγχος.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο podcast Brave New World, η 33χρονη τραγουδίστρια ανέλυσε με ειλικρίνεια τα ζητήματα που αντιμετωπίζει με την ψυχική της υγεία, καθώς και τις διάφορες μεθόδους που χρησιμοποιεί για να διαχειριστεί τις καταστάσεις που διαταράζουν την ηρεμία της.

Αναφέροντας τις ευρέως γνωστές μεθόδους του Ολλανδού αθλητή και παρακινητικού ομιλητή, Wim Hof, η Rita είπε ότι συμμετέχει τακτικά σε 40λεπτες σάουνες με υπέρυθρες ακτίνες, χωρίς να παραλείπει στη συνέχεια μια βουτιά σε δροσερά νερά ή ένα κρύο ντους.

https://www.instagram.com/p/C35gopnoAul/

«Έχω μάθει πλέον να αναγνωρίζω πότε "έρχεται" μία κρίση πανικού»

Η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ακόμα ότι έχει χρησιμοποιήσει βελονισμό και άλλες μεθόδους κινεζικής ιατρικής για να ελέγξει τα συμπτώματά των κρίσεων πανικού.

Η Rita εξήγησε: «Έχω πολύ έντονο άγχος, αλλά νομίζω ότι όλοι στο χώρο μου έχουν, για να είμαι ειλικρινής. Πιστεύω ότι τώρα είναι πολύ ωραίο που έχει ανοίξει η συζήτηση για όλα αυτά και υπάρχουν μέρες που είναι καλύτερες από κάποιες άλλες».

Στη συνέχεια παραδέχτηκε πως: «Έχω μάθει πλέον να αναγνωρίζω πότε "έρχεται" μία κρίση πανικού. Πριν εξακολουθούσα να αισθάνομαι ότι ήταν κάτι ξένο για μένα. Κάνω πολύ βελονισμό και απλά αναπνέω και ξαπλώνω κάπου για περίπου 20 λεπτά. Αγαπώ την κινέζικη ιατρική και προσπαθώ να ενσωματώσω πολλές διαφορετικές μεθόδους».

Μπορεί να πέρασε δύσκολες στιγμές με τις κρίσεις πανικού που αντιμετώπισε, ωστόσο, η Rita Ora αξιοποίησε με δημιουργικό τρόπο τις δυσκολίες που σχετίζονται με την ψυχική της υγεία. Συγκεκριμένα, το 2023 κυκλοφόρησε το άλμπουμ με τίτλο «You and I», μέσω τους στίχους του οποίοι αποκαλύπτει ότι υποβλήθηκε σε θεραπεία αφού συνειδητοποίησε ότι είχε χάσει τον εαυτό της.

Η Lili Reinhart μοιράστηκε τη μάχη της με την αλωπεκία και οι fans της έσπευσαν να τη στηρίξουν

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP