Η Lili Reinhart μοιράστηκε τη μάχη της με την αλωπεκία και οι fans της έσπευσαν να τη στηρίξουν

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Lili Reinhart μοιράστηκε τη μάχη της με την αλωπεκία και οι fans της έσπευσαν να τη στηρίξουν
Invision

Η Lili Reinhart μοιράστηκε τον αγώνα της με την αλωπεκία μέσα από ένα empowering βίντεο στο TikTok.

Μια μεγάλη αποκάλυψη για την περιπέτεια της υγείας της έκανε πριν λίγα 24ωρα η Lili Reinhart, μέσα από το λογαριασμό της στο TikTok.

Η 27χρονη εξομολογήθηκε ότι διαγνώστηκε πρόσφατα με αλωπεκία εν μέσω ενός μεγάλου καταθλιπτικού επεισοδίου. Η ίδια έχει μιλήσει αρκετές φορές δημόσια για θέματα ψυχικής υγείας και τη μάχη της με την κατάθλιψη.

«Είμαι 22 ετών. Έχω άγχος και κατάθλιψη και σήμερα ξεκίνησα να λαμβάνω θεραπεία ξανά. Και έτσι το ταξίδι του να αγαπήσω τον εαυτό μου αρχίζει. Καλή τύχη σε όλους μας», είχε δηλώσει η ηθοποιός πριν από μερικά χρόνια.

Με ένα TikTok video η Lili Reinhart αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με αλωπεκία

Η πρωταγωνίστρια του «Riverdale» μοιράστηκε ένα νέο video στο TikTok στο οποίο κάνει lip sync και λέει: «Πιέζομαι πέρα από τα όρια του τι πρέπει να πιέζεται να υπομείνει ένας άνθρωπος».

Η ηθοποιός μοιράστηκε τη μάχη της με την αλωπεκία, δείχνοντας στους θαυμαστές της τη θεραπεία στην οποία υποβάλλεται με στόχο να καταπολεμήσει την τριχόπτωση.

«Η θεραπεία με κόκκινο φως είναι η νέα καλύτερή μου φίλη #αλωπεκία #ψυχικήυγεία», έγραψε η Reinhart στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Εκατοντάδες θαυμαστές της Reinhart έσπευσαν να τη συγχαρούν για την προσπάθειά της να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο γράφοντας υποστηρικτικά σχόλια.

Screenshot-2024-02-01-124505.png

«σε ευχαριστούμε που χρησιμοποίησες την πλατφόρμα για να μας ευαισθητοποιήσεις σε αυτό. Έχω αλωπεκία και η υγεία μου και η κατάθλιψη την επιδεινώνουν. Σου στέλνω την αγάπη μου», ήταν ένα από τα εκατοντάδες σχόλια.

Η φωτοδυναμική θεραπεία που ακολουθεί η ηθοποιός συστήνεται τα τελευταία χρόνια από τους ειδικούς ως θεραπεία για κοινές δερματικές παθήσεις και φέρεται να βελτιώνει την ανάπτυξη των μαλλιών σε άτομα που πάσχουν από αλωπεκία.

Η Lili Reinhart είπε αυτό που όλοι σκεφτήκαμε για την απώλεια 7 κιλών της Kim Kardashian

Σύμφωνα πάντα με το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας των ΗΠΑ, η αλωπεκία εμφανίζεται όταν το ανοσοποιητικό σύστημα επιτίθεται στους θύλακες των τριχών και προκαλεί τριχόπτωση. Στις περισσότερες περιπτώσεις προσβάλλει το τριχωτό του κεφαλιού ωστόσο σε πιο σοβαρά κρούσματα μπορεί να προκαλέσει μέχρι και τριχόπτωση σε όλο το σώμα.

Πηγή κεντρικής: apimages.com