Η Ντάνη Γιαννακοπούλου αισθάνθηκε ασφάλεια να αποκαλύψει στη Μενεγάκη το φύλο του μωρού της

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου αισθάνθηκε ασφάλεια να αποκαλύψει στη Μενεγάκη το φύλο του μωρού της

Τόσο η Ντάνη Γιαννακοπούλου όσο και η Ελένη Μενεγάκη έδειξαν την αλληλοεκτίμησή που τρέφουν η μία για την άλλη με αναρτήσεις που έκαναν στα social media μετά την τηλεοπτική τους συνάντηση.

Με μία ανάρτησή της στο Instagram θέλησε η Ντάνη Γιαννακοπούλου, η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά «Έρωτας Φυγάς», να ευχαριστήσει την Ελένη Μενεγάκη που την φιλοξένησε στην εκπομπή της, την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου.

Η ηθοποιός αναρτώντας δύο φωτογραφίες από το πλατό της εκπομπής. Σε μία από τις φωτογραφίες η Ελένη Μενεγάκη χαϊδεύει τρυφερά την κοιλιά της. Στην περιγραφή της ανάρτησής της, η Γιαννακοπούλου σχολίασε τον τρόπο με τον οποίο αισθάνθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, λέγοντας: «Αυτό είναι χάρισμα, να κάνεις τον καλεσμένο σου να νιώθει τόσο ασφαλής λες και σε γνωρίζει χρόνια».

https://www.instagram.com/p/C38RCZ-LF5J/

Την εκτίμησή της για την 37χρονη ηθοποιό εξέφρασε διαδικτυακά και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία ανέβασε ένα post με την φωτογραφία που την δείχνει να χαϊδεύει την κοιλιά της. «Αυτό θα πει λάμπω από ευτυχία , περιμένοντας το πρώτο της παιδί … το κοριτσάκι της, η Ντάνη Γιαννακοπούλου», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Η «ανάσταση» της Πέμης Ζούνη στον Έρωτα Φυγά: Η επιστροφή, το τέλος της διαπλοκής και των εχθρών

«Οι γυναίκες δεν παίρνουν εύκολα την απόφαση να μείνουν έγκυες, είναι μεγάλο το άγχος της εργασίας»

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Ντάνη Γιαννακοπούλου μίλησε μεταξύ άλλων για την επαγγελματική ανασφάλεια που δημιουργείται στις γυναίκες όταν ετοιμάζονται να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο άγχος που συνοδεύει μία εργαζόμενη εγκυμονούσα, λέγοντας πως «οι γυναίκες δεν παίρνουν εύκολα την απόφαση να μείνουν έγκυες και νομίζω ότι κατακλύζονται από αυτό το άγχος του “πώς θα συνεχίσω, πώς θα βιοποριστώ, θα με δεχτούνε πίσω, θα πάρει κάποιος άλλος τη θέση μου;” Είναι αγχωτικό αλλά επιλέγω να έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, στη διαδρομή μου».

Για τον τρόπο με τον οποίο προέκυψε η εγκυμοσύνη είπε πως δεν ήταν αναμενόμενη «επειδή εγώ είχα τη σειρά και ήμουν πάρα πολύ αφοσιωμένη και έλεγα όχι, πρέπει να μη δημιουργήσω κανένα πρόβλημα, να αφοσιωθώ κι άλλο, να προσπαθήσω. Δεν ήταν αναμενόμενο αλλά σίγουρα μου είχαν χτυπήσει καμπανάκια ότι μεγαλώνω».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι είναι αγχωτικό για τις γυναίκες που επιθυμούν να γίνουν μητέρες το γεγονός ότι αισθάνονται πως έχουν «ημερομηνία λήξης ωαρίων».

Η αποκάλυψη για το φύλο του μωρού

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Ντάνη Γιαννακοπούλου μίλησε και για το φύλο του μωρού, λέγοντας: «Όταν έκανα την β’ επιπέδου και βγάλαμε κάποιες φωτογραφίες με αυτόν τον υπέροχο 3D υπέρηχο είπα πως είναι ίδια με εμένα, γιατί είναι κοριτσάκι! Εγώ κοριτσάκι ήθελα. Ο άνδρας μου δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα. Οι υπόλοιποι στην οικογένεια ήθελαν αγοράκι, γιατί είμαστε 2 με την αδερφή μου, έχω και 2 ανιψιές, οπότε περίμεναν αγοράκι. Πάντα έχω στο πλευρό μου τον άνδρα μου. Είμαι λίγο αγχωτική, κοκκινίζω».

Πηγή κεντρικής εικόνας: @elenimenegaki