Η «ανάσταση» της Πέμης Ζούνη στον Έρωτα Φυγά: Η επιστροφή, το τέλος της διαπλοκής και των εχθρών

Κατερίνα Μπούσιου
Η «ανάσταση» της Πέμης Ζούνη στον Έρωτα Φυγά: Η επιστροφή, το τέλος της διαπλοκής και των εχθρών

Η αποκάλυψη της Ντάνης Γιαννακοπούλου για το φύλο του μωρού που περιμένει, μιλώντας στην Ελένη Μενεγάκη. Η Μαργέτα και αποφασίζει να δείξει σε όλους στον Έρωτα Φυγά πως ζει. Η επιστροφή της γίνεται με συντονισμένο πια σχέδιο. 

Από σήμερα και μετά ο Έρωτας Φυγάς περνά στην πιο κρίσιμη φάση της τηλεοπτικής του πορείας. Είναι το τρίτο (και τελευταίο κομμάτι) των σημαντικών εξελίξεων πριν γίνει το μεγάλο ξεκαθάρισμα. Στα πιο κρίσιμα γεγονότα που θα συμβούν, είναι και η μεγάλη επιστροφή της Μαργέτας στο Κιάρι. Η Πέμη Ζούνη είναι εκείνη που καθορίζει το φινάλε της σειράς, κάνοντας ένα ξεκαθάρισμα, εχθρών και λογαριασμών. Δεν φοβάται πια να αναμετρηθεί με όλους.

Το τέλος όλων αλλά και της Ουρανίας

Η απαγωγή του γιου της Αλεξάνδρας και του Μάρκου στον Έρωτα Φυγά, είναι αυτή που θα μας απασχολήσει αρχικά. Αλλά μέσα στην παράνοια των όσων συμβούν, ο Ιάσονας και ο Μάρκος θα αναγκαστούν να συμμαχήσουν για να βοηθήσουν στην κατάσταση.

Η σκηνή του τέλους του Μάρκου στον Έρωτα Φυγά: Η τιμωρία και ο γρίφος με τη Μαργέτα

Όπως σε έχω ήδη ενημερώσει δεν θα έχει καλή κατάληξη όλο αυτό. Με την παρέμβαση της Ευγενίας η Νότα θα έχει άσχημο τέλος, αλλά ευτυχώς η Ρηνιώ και ο μικρός Γιωργάκης θα διασωθούν. Η τραγωδία αυτή θα αναστατώσει όλους τους τηλεοπτικούς ήρωες, ακόμη και την κρυμμένη στην Κηφισιά, Μαργέτα - Πέμη Ζούνη. Η οποία για μία ακόμη φορά θα αισθάνεται ανήμπορη να αντιδράσει, καθώς δεν θα μπορεί ακόμη να αποκαλυφθεί, υπό τον φόβο των παρακρατικών που την κυνηγούν.

https://www.instagram.com/p/C3SQaFtqq8Z/

Θα αναγκαστεί όμως στη συνέχεια να το κάνει. Μόλις συμβεί το μοιραίο με τον Μάρκο και μόλις συνειδητοποιήσει πως όλα πια έχουν αλλάξει στο Κιάρι και θα πρέπει να επιστρέψει για να σώσει ότι μπορεί να σωθεί.

Φυσικά μόνο ο Στέφανος θα γνωρίζει το πότε και πως θα γυρίσει. Με το που θα εμφανιστεί ωστόσο θα δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση αλλά και οργή η Μαργέτα. Καταρχάς στον γιο της Ιάσονα. Ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει πως εξαιτίας της έχει βασανιστεί και ο ίδιος αρκετά μετά τον υποτιθέμενο θάνατό της. Η Ουρανία επίσης ξαφνιάζεται και θυμώνει, γιατί θα χάσει τον πρώτο ρόλο στη ζωή του.

Η μόνη που θα την καλοδεχτεί θα είναι η Αλεξάνδρα. Σαν σανίδα σωτηρίας θα τη δει μέσα στην απόγνωση της από την απώλεια του Μάρκου. Και η επανένωσή τους θα είναι συγκινητική. Η μία θα σταθεί στην άλλη με τον τρόπο της.

https://www.instagram.com/p/C3p-HFotSqC/

Από τα πρώτα πράγματα που θα θελήσει να κάνει η Μαργέτα θα είναι να μείνει μαζί με τον Στέφανο και όχι στο παλιό της σπίτι. Εκεί θα επιστρέψει μόνο όταν όλα θα έχουν αλλάξει.

Θα τα δει όμως σταδιακά να αλλάζουν. Αλλά αυτό που και η ίδια δεν θα πιστεύει, είναι όταν δει την Αλεξάνδρα να είναι ξανά μαζί με τον Ιάσονα. Μένει να δούμε αν έχουμε happy end στη σειρά.

Η τηλεοπτική Αλεξάνδρα - Ντάνη Γιαννακοπούλου έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα της σειράς και σήμερα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μιλώντας για την εγκυμοσύνη της.

https://www.instagram.com/p/C37yf0mN9EF/

Και μας επεφύλλαξε και μία έκπληξη, λέγοντας μας ότι περιμένει κοριτσάκι. «Όταν πήγαμε για την β' επιπέδου εξέταση και βγάλαμε εκείνες τις 3D φωτογραφίες, είπα ότι είναι ίδια με μένα....Ναι, δεν το έχω πει, περιμένουμε κοριτσάκι. Κοριτσάκι ήθελα και εγώ, ο άντρας μου δεν είχε θέμα. Όλη η υπόλοιπη οικογένεια - επειδή είμαστε δύο αδελφές - ήθελαν αγοράκι».

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου του Έρωτα Φυγά ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της και είναι δύο ψυχές σε ένα σώμα