Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε για το «διαζύγιό» της και μας εξέπληξε με την αντίδρασή της

Κατερίνα Μπούσιου
Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε για το «διαζύγιό» της και μας εξέπληξε με την αντίδρασή της

Τι απάντησε για πρώτη φορά και για την κριτική που δέχθηκε η Αθηνά Οικονομάκου για το πρόσφατο ταξίδι της στο Ντουμπάι και τι λέει για το «διαζύγιό» της. 

Η πρωταγωνίστρια του «Πρώτος από εμάς» Αθηνά Οικονομάκου, πηγαίνοντας στο Μιλάνο σε ένα ακόμη επαγγελματικό της ταξίδι στο εξωτερικό, μίλησε χωρίς περιστροφές για το διαζύγιό της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο, αλλά και για την κριτική που δέχθηκε για το πρόσφατο ταξίδι της στο Ντουμπάι, δηλαδή για την προβολή της γεμάτης χλιδής καθημερινότητάς της εκεί. Όμως η ηθοποιός και επιχειρηματίας μας ανακοίνωσε και το φινάλε της σειράς του ΑΝΤ1 στην οποία πρωταγωνιστεί.

https://www.instagram.com/p/C4BlirNty_w/

«Γράφτηκε και αυτό όπως όλα τα άλλα»

Εδώ και ένα μήνα περίπου σίγουρα θα έχεις δει να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και να υπονοείται και από τηλεοπτικές εκπομπές, το «διαζύγιο - μεγατόνων» γνωστής ηθοποιού και influencer, από τον σύζυγό της. Χωρίς περιστροφές όλοι φωτογράφιζαν την Αθηνά Οικονομάκου. Κάποια στιγμή βέβαια στο στόχαστρο μπήκε και η Βίκυ Καγιά.

Η Βίκυ Καγιά μίλησε για το πιο ωραίο στοιχείο στον γάμο της και την κριτική στην Αθηνά Οικονομάκου

Μόνο που την περίοδο που αυτά λεγόταν, η Αθηνά Οικονομάκου μαζί με τον εδώ και 4 χρόνια σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο (με τον οποίο αρχικά παντρεύτηκε στο Γύθειο με πολιτικό γάμο το 2020 και ένα χρόνο αργότερα, με θρησκευτικό γάμο στη Μύκονο), ήταν μαζί σε ταξίδι στο Ντουμπάι. Και έδειχναν αγαπημένοι φωτογραφιζόμενοι στο πολυτελές ξενοδοχείο το οποίο και τους φιλοξενούσε.

Σε κάθε περίπτωση δεν έδειχναν χωρισμένοι στη φωτογραφία που εκείνη δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram.

mixopoulos_oikonomakou.jpg

Η Αθηνά Οικονομάκου σήμερα μίλησε για πρώτη φορά για αυτές τις φήμες, αλλά και για αυτό το περιβόητο ταξίδι για το οποίο «άκουσε» πολλά.

Όταν ρωτήθηκε λοιπόν από τον δημοσιογράφο της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη στο Οpen, για τα δημοσιεύματα, με άνεση απάντησε και αυτή της η αντίδραση μας εξέπληξε. Σε άλλη περίπτωση, κάποια μπορεί να θύμωνε για αυτές τις φήμες για τον γάμο της.

Και όπως είπε: «Δε με στεναχώρησαν, (σ.σ τα δημοσιεύματα) δεν τα παρακολουθώ. Ξέρω ότι αυτά γίνονται. Πρέπει κάτι να γραφτεί. Μάλλον αυτή την περίοδο δεν έχει θέματα και ασχολούμαστε με αυτά. Γράφτηκε και αυτό όπως όλα τα άλλα».

Δεν διέψευσε, δεν επιβεβαίωσε, ενώ στη συνέχεια τοποθετήθηκε και για την κριτική που της ασκήθηκε λέγοντας κάτι αυτονόητο, χαρακτηρίζοντας εντελώς επαγγελματικό το ταξίδι: «Δίνω βάση στις αρνητικές κριτικές, όταν θεωρώ ότι έχουν βάση. Στην προκειμένη περίπτωση, δεν είχαν. Ήμουν καλεσμένη από ένα μεγάλο ξενοδοχείο για τα εγκαίνια του και η δουλειά μου εκεί ήταν να προωθήσω το ξενοδοχείο. Αυτό έκανα».

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας μίλησε όμως και για το φινάλε της σειράς «Πρώτος από εμάς» η οποία και θα ολοκληρωθεί εντός Μαΐου. Η σειρά αν και ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές, δεν συνεχίζει με τον ίδιο τρόπο σε νούμερα τηλεθέασης. Η Αθηνά Οικονομάκου δήλωσε πως θα ολοκληρωθεί στα 60 επεισόδια όπως ήταν αρχικώς συμφωνημένο.

Αθηνά Οικονομάκου: «Η πιο σημαντική επιλογή της ζωής μου ήταν η ψυχοθεραπεία, τώρα νιώθω ελεύθερη»

Φυσικά και το αντίστοιχο project του εξωτερικού στο οποίο βασίζεται, (The First of Us) ολοκληρωνόταν σε έναν κύκλο, αφού στο τελευταίο επεισόδιο έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος ζωής του κεντρικού πρωταγωνιστή και οι υπόλοιποι έχουν πια αλλάξει πολλά πράγματα στις ζωές τους.