Η Αθηνά Οικονομάκου έχει ένα μεγάλο δίλημμα στο Πρώτος από εμάς ενώ μία απιστία κλονίζει έναν γάμο

Κατερίνα Μπούσιου
Η Αθηνά Οικονομάκου έχει ένα μεγάλο δίλημμα στο Πρώτος από εμάς ενώ μία απιστία κλονίζει έναν γάμο

Το μέλλον της σειράς και το ερώτημα: Πώς θα αντιδράσει η παρέα του Πρώτος από Εμάς με τη νέα περιπέτεια υγείας του Άλκη;

Η παρέα του Πρώτος από εμάς, αλλάζει. Η ζωή των ηρώων παίρνει μία διαφορετική τροπή και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης ως Άλκης δίνει το παράδειγμα σε όλους τους υπόλοιπους. Λίγο πριν η Αθηνά Οικονομάκου γίνει μαμά, μία απιστία ταράσει τις ισορροπίες ενός γάμου, ενώ ένα άλλο ζευγάρι καταφέρνει να πάρει μία πολύ σημαντική απόφαση για το μέλλον του. Την ίδια στιγμή αβέβαιο είναι και το μέλλον της ίδιας της σειράς.

Η χαμηλή τηλεθέαση, το πιστό κοινό και το θεαματικό φινάλε

Δυστυχώς η σειρά «Ο Πρώτος από εμάς» παρόλο που ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις δεν έχει καταφέρει να έχει μία σταθερά καλή πορεία στην τηλεθέαση. Και αυτό καθιστά το μέλλον της αβέβαιο, παρόλο που δεν υπάρχει κάποια πληροφόρηση για πρόωρο τέλος της. Το αντίθετο, θα συνεχίσει προς το παρόν κανονικά. Γιατί υπάρχει πιστό κοινό που την παρακολουθεί και αυτό φαίνεται και από το αντίκτυπο στα social media.

Η Αθηνά Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο στο Dubai έβαλαν τέλος στις φήμες για τη σχέση τους

Εδώ και δύο επεισόδια, μπαίνουμε πια στην τελική ευθεία το σεναρίου. Είναι πλέον γεγονός η επιστροφή του καρκίνου στον Άλκη, μόνο που αυτή τη φορά το διαχειρίζεται εντελώς διαφορετικά. Σα να μην υπάρχει. Συνεχίζει κανονικά τη ζωή του και μάλιστα ετοιμάζει και μία εκδρομή με την κόρη του Έλσα για να θυμηθούν τα παλιά.

Η υπόλοιπη παρέα, παρά την ανησυχία της για όλο αυτό, δεν μπορεί παρά να σεβαστεί την απόφασή του. Σύντομα μάλιστα θα μάθει και το φύλο του μωρού που περιμένει με την Κάτια. Και είναι αγόρι.

https://www.instagram.com/p/C1PpuP8trbL/

Η Κάτια - Αθηνά Οικονομάκου από την άλλη πλευρά έχει ένα δίλημμα. Να αφήσει τον Άλκη να ζήσει όπως επιθυμεί δηλαδή ανεξάρτητος, ή να είναι διαρκώς δίπλα του; Ούτως ή άλλως ο γάμος με τον Έβαν έχει οδηγηθεί σε αδιέξοδο. Θα προτιμήσει προς το παρόν το πρώτο γιατί δεν θέλει να γίνεται πιεστική. Το ζευγάρι θα μας χαρίσει πολύ ωραίες σκηνές στο μέλλον, ειδικά μόλις γεννηθεί το παιδί τους.

Η Έλενα και ο Νικόλας ενώ θα περάσουν μία μεγάλη κρίση στη σχέση τους (εκείνος δεν θα παραστεί σε ένα ραντεβού με τον δικηγόρο της για την διερεύνηση μίας υιοθεσίας) θα παραμείνουν στη συνέχεια αχώριστοι. Άλλωστε έχουμε δει και τον γάμο τους.

Ο γάμος της Δροσάκη, η εντυπωσιακή Οικονομάκου και οι δύο μεγάλες αλλαγές του Πρώτος από εμάς

Όμως μία μεγάλη κρίση θα περάσουν ο Κοσμάς και η Σοφία, κυρίως λόγω δικής του υπαιτιότητας. Ένα όχι τόσο αθώο του φλερτ με μία πελάτισσά του, θα αλλάξει εντελώς τη συμπεριφορά του. Το ζευγάρι θα περάσει μία πολύ δύσκολη φάση, φτάνοντας ακόμη και μέχρι το διαζύγιο. Δεν θα πάρουν όμως την απόφαση να το κάνουν και θα υπάρξει και μία δεύτερη ευκαιρία στο μέλλον για να μη διαλύσουν την οικογένειά τους. Κάπως σα να ισοφάρισαν στις απιστίες.