Η Γεωργία του MasterChef με νέο look, απάντησε στις αρνητικές κριτικές και αποκάλυψε hot παρασκήνιο

Κατερίνα Μπούσιου
Η Γεωργία του MasterChef με νέο look, απάντησε στις αρνητικές κριτικές και αποκάλυψε hot παρασκήνιο

Αλλιώτικη οπτικά και σε διάθεση εμφανίστηκε η Γεωργία στην πρώτη της συνέντευξη μετά την αποχώρηση από το MasterChef. Οι χρήστες του Twitter, ζητούν να επιστρέψει. 

Για να συνοψίσω σε δύο λέξεις, «καμία σχέση» δεν είχε η σημερινή Γεωργία Μπετχαβά, η παίκτρια του MasterChef στην πρώτη της συνέντευξη μετά την αποχώρησή της, με όσα βλέπαμε μέχρι τώρα να λέει και να κάνει στον διαγωνισμό.

Συμπληρωματικά έκανε και μία αλλαγή στην εμφάνισή της που την έκανe επίσης διαφορετική. Πάντως σε αυτή τη συζήτησή της με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου στο Breakfast@star, έβγαλε αρκετές ειδήσεις. Η Γεωργία αποκάλυψε ένα hot παρασκήνιο, πριν καν δούμε στις οθόνες μας το πρώτο επεισόδιο.

«Η Χριστίνα πριν μπούμε στο σπίτι είχε προσεγγίσει όλους τους παίκτες»

Η Γεωργία, ήταν η άτυχη της δοκιμασίας αποχώρησης στο επεισόδιο της Παρασκευής στο MasterChef, φεύγοντας από τον διαγωνισμό, ηττημένη από τον Σταμάτη και τον Χρήστο. Όσο επεισοδιακή ήταν η γενικότερη εμφάνισή της στον διαγωνισμό, άλλο τόσο ήταν και αυτά που είπε λίγο πριν κλείσει για τελευταία φορά την πόρτα από το στούντιο πίσω της.

Μήπως τελικά η Γεωργία του MasterChef είχε δίκιο; Το viral video με τη Ζωή και τη Χριστίνα

Λέγοντας: «Βγάζω την ποδιά και απορώ που δεν κλαίω. Για να μην κλαίω εγώ πάει να πει ότι ίσως τα πράγματα να μην πήγαιναν καλά αν έμενα κι άλλο. Μπορεί να πήγαιναν μαγειρικά, αλλά χάλαγα εγώ τον εαυτό μου ψυχολογικά. Και όταν η ψυχολογία μου εμένα δεν είναι καλή, δεν μπορώ να μαγειρέψω».

Στην πρώτη της συνέντευξη καλεσμένη στο πλατό του Breakfast@star, η Γεωργία κάθισε δίπλα στην Ελένη Χατζίδου, τον Ετεοκλή Παύλου και τους συνεργάτες τους, ήταν ένας άλλος άνθρωπος. Ξεκούραστη, με αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της, κομψή και κυρίως ευδιάθετη και απόλυτα ήρεμη.

Βέβαια διευκρίνισε πως όταν εργάζεται ως μαγείρισσα δεν έχει αυτή την εμφάνιση, για αυτό και δεν την είδαμε έτσι στον διαγωνισμό: «Και στη δουλειά μου είμαι περιποιημένη, η ένδυση όμως είναι συγκεκριμένη. Αλλά μακιγιάζ και όλα τα υπόλοιπα είναι περιορισμένα».

Και ας πάμε στο πιο hot μέρος της συνέντευξής της όταν μίλησε για το άγνωστο παρασκήνιο του διαγωνισμού με τη Χριστίνα ως κεντρικό πρόσωπο. Η οποία Χριστίνα, ήξερε εξαρχής (από διαίσθηση) όταν θα γινόταν αρχηγός, για αυτό έκανε και τις κατάλληλες κινήσεις στρατηγικής. Περίεργο όλο αυτό.

Τι είπε: «Εγώ όταν μπήκα μέσα, ήξερα ότι δεν θα κάνω φίλους. Είμαι μεγάλη γυναίκα, είμαι προϊσταμένη σε μεγάλες κουζίνες. Όταν είχαμε μαζευτεί στο ξενοδοχείο πριν μπούμε στο σπίτι, η Χριστίνα είχε προσεγγίσει όλους τους παίκτες, ήξερε ότι θα βγει αρχηγός, το διαισθανόταν. Ο καημένος ο Λευτέρης, δεν ήξερε. Όλοι ρωτούσαν τι πιάτο είχα κάνει, με κοιτούσαν κάπως και λόγω της ηλικίας, κάτι τους ενοχλούσε».

Η Γεωργία μίλησε και για την αλλαγή των παικτών, όταν πια ξεκίνησαν τα επεισόδια και την κορύφωση της κόντρας της: «Πολλοί παίκτες επηρεάστηκαν από τον ανταγωνισμό. Εγώ δεν μίλησα ποτέ άσχημα σε κάποιον, να τον βρίσω ή να μιλήσω χυδαία. Γίνονταν πράγματα μέσα στο σπίτι όταν δεν ήταν οι κάμερες. Από ένα σημείο και μετά άλλαξε η Χριστίνα. Είπε κάτι για τη μητέρα μου. Κράτησα αποστάσεις χωρίς να της πω τίποτε. Την πείραξε που είπα καλά λόγια για τον Λευτέρη και μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε από το δωμάτιο στο σπίτι».

Αποχώρησε η Γεωργία από το MasterChef αλλά το κοινό είχε τη δική του γνώμη

Η παίκτρια μίλησε εκτός των άλλων με πολύ μεγάλη ηρεμία για το ξεκίνημά της, σχεδόν από παιδί στη μαγειρική, για την απώλεια των γονιών της και την αντίρρηση της μητέρας της για το επάγγελμά της, γιατί έκανε διαρκώς ταξίδια και την ήθελε κοντά της. Έδειξε μία άλλη πλευρά του χαρακτήρα της, πιο cool και αρκετά πιο συμπαθής προς το κοινό. Χωρίς μιζέρια: «Είμαι συναισθηματικός άνθρωπος. Δεν τα είχα όλα ρόδινα στη ζωή μου, αλλά δεν παραπονιέμαι για αυτό. Η μητέρα μου ήταν ευαίσθητη και το πήρα και εγώ αυτό».

Πάντως οι χρήστες στα social media, παρατήρησαν αυτή τη γενικότερη αλλαγή της παίκτριας. Ευχάριστη για τους περισσότερους.