Στο πάρτι γενεθλίων του Fipster όλοι πρόσεξαν τη delulu τούρτα και δύο πολύ σημαντικές απουσίες

Τσακιρίδου Χριστίνα
Στο πάρτι γενεθλίων του Fipster όλοι πρόσεξαν τη delulu τούρτα και δύο πολύ σημαντικές απουσίες

O γνωστός YouTuber γιόρτασε τα 28α γενέθλιά του και ο κολλητός φίλος του, Κωνσταντίνος Βασάλος, ήταν από τους πρώτους που έδωσαν το παρών. 

Με τον καλύτερο τρόπο υποδέχθηκε την άνοιξη ο Fipster (Φίλιππος Ιωάννου) αφού το βράδυ της Δευτέρας (04/03) γιόρτασε τα 28α γενέθλιά του.

Ο γνωστός Youtuber διοργάνωσε ένα prive πάρτι και προσκάλεσε αγαπημένους φίλους-συνεργάτες για να διασκεδάσουν και να χορέψουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Βασάλος- Fipster ποζάρουν αλά 007 στην Ιορδανία & οι fans λένε ότι είναι στο φυσικό τους περιβάλλον

Ο Fipster έγινε 28 ετών και όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα ήταν εκεί

Ο κολλητός φίλος του Fipster, Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν από τους πρώτους που έδωσαν το παρών στο πάρτι και καθόλου εντύπωση δεν μας προκαλεί αυτό καθώς οι δύο φίλοι είναι κυριολεκτικά αχώριστοι.

Ο πρώην παίκτης του Survivor και ο γνωστός Youtuber ταξίδεψαν πρόσφατα στην Πέτρα της Ιορδανίας για να δουν τα μαγευτικά τοπία, την αρχαία πόλη των Ναβαταίων και να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές.

1709626711198-754275980-fipsterr7.jpg

«Χρόνια πολλά φιλαράκι μου! Καλοτάξιδος», έγραψε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στη φωτογραφία που μοιράστηκε στα Instagram-stories.

Ανάμεσα στους καλεσμένους είδαμε την κολλητή φίλη του Youtuber, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Παύλος Σταματόπουλος, Νίκος Παππάς, Βάλια Χατζηθεοδώρου κ.ά.

Η «delulu» τούρτα ήταν ό,τι έπρεπε για την περίσταση

Μια άκρως συμβολική τούρτα επέλεξαν να χαρίσουν στον εορτάζοντα οι φίλοι του, παραγγέλνοντας την λέξη TOP σε ροζ 3D τούρτα. Επάνω στο γλυκό αναγραφόταν η λέξη κατατεθέν του 28χρονου, «Delulu» καθώς και το «raw», το όνομα του νέου του καναλιού στο Youtube.

Όπως είδαμε μέσα από τα στιγμιότυπα που μοιράστηκαν οι καλεσμένοι στα social media, η τούρτα ήταν δημιουργία της Άντας Λιβιτσάνου, η οποία τα τελευταία χρόνια διατηρεί ζαχαροπλαστείο στη Γλυφάδα και ειδικεύεται στις 3D τούρτες.

Oι δύο απουσίες που δεν πέρασαν απαρατήρητες

Απούσα από το πάρτι του Fipster ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη (έτσι τουλάχιστον υποθέτουμε κρίνοντας από τα στιγμιότυπα που δημοσιεύτηκαν) αλλά και η κολλητή του φίλη, Μαίρη Συνατσάκη.

Η «Mairiboo» πιθανότατα δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω της μικρής της κόρης, Ολίβιας η οποία έχει ανάγκη τη μαμά της αρκετές ώρες της ημέρας.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το πάρτι του Youtuber.

Μαίρη Συνατσάκη-Fipster αναζητούν νέο συνεργάτη στο Youtube και ο ενθουσιασμός τους δεν κρύβεται

Πηγή κεντρικής: fipsterr