Η νέα έξοδος του Βασίλη Μπισμπίκη αποδεικνύει πως όλα οδηγούν στην αγαπημένη του Δέσποινα Βανδή

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η νέα έξοδος του Βασίλη Μπισμπίκη αποδεικνύει πως όλα οδηγούν στην αγαπημένη του Δέσποινα Βανδή

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης είναι αχώριστοι. Το νέο τρυφερό τετ-α-τετ του ζευγαριού που έγινε viral.

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ είναι η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης, με τον ηθοποιό να δίνει συνεχώς το παρών στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η αγαπημένη του μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη.

Πριν από λίγα 24ωρα ο 46χρονος βρέθηκε στα πρώτα τραπέζια του Βοτανικού για να απολαύσει τη σύντροφό του και εκείνη τον αντάμειψε, αφιερώνοντάς του το τραγούδι «Τίποτα εσύ» του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Βανδή-Μπισμπίκης είναι full in love και έγιναν ξανά viral

Όσο η τραγουδίστρια ερμήνευε το τραγούδι δεν σταμάτησε να κοιτά τον έρωτά της και οι λίγο πιο παρατηρητικοί διαπίστωσαν πως ο ηθοποιός της ψιθυρίζει «σ’ αγαπάω πολύ», με τη Δέσποινα Βανδή του απαντά «Κι εγώ».

https://www.instagram.com/reel/C4A5bAfNLzU/

Το ερωτευμένο ζευγάρι δεν διστάζει να κάνει κοινές δημόσιες εμφανίσεις, αν και στην αρχή της σχέσης τους κρατούσαν χαμηλούς τόνους. Πλέον όλα φανερώνουν πως ο έρωτάς τους δυναμώνει στο πέρασμα του χρόνου.

Πριν από λίγους μήνες η Δέσποινα Βανδή μίλησε στην Μαρία Μπακοδήμου και στην εκπομπή «Γεια σου» και ανέφερε: «Νιώθω ότι δεν έχω εισπράξει την αγάπη όπως θα την ήθελα γενικότερα στη ζωή μου. Η πιο αγνή, ανιδιοτελής, ουσιαστική και μακροχρόνια μορφή αγάπης που έχω εισπράξει είναι από τα παιδιά μου. Ως παιδί δε νιώθω ότι αγαπήθηκα με τον τρόπο που θα ήθελα, ούτε και ως ενήλικη αργότερα. Τώρα νιώθω ουσιαστική αγάπη».

«Εγώ ερωτεύτηκα και θεώρησα τίμιο απέναντι στον εαυτό μου, στα παιδιά μου και στον άνθρωπο που είχα δίπλα μου τέλος πάντων όλα αυτά τα χρόνια να χωρίσω, δεν σήκωνε δεύτερη κουβέντα», είχε δηλώσει η τραγουδίστρια.

«Στην αρχή ήμουν αρκετά θυμωμένος και τώρα πια έχω χαλαρώσει κάνω τη ζωή μου όπως θα την έκανα αν δεν με παρακολουθούσαν. Ένιωσα ότι ξεπερνούν τα όρια. Δεν ένιωσα κυνηγητό, υπήρχε. Τώρα κάπως έχει σταματήσει. Αλλά δε μπορείς να σταματήσεις και να ζεις. Δεν μπορώ να ζω και να φαντάζομαι ότι κάποιος είναι γύρω για να με φωτογραφίσει. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό το πράγμα, δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Δε νιώθω κάτι άσχημο», είχε δηλώσει ο Βασίλης Μπισμπίκης στην εφημερίδα Real News.

H Δέσποινα Βανδή είναι η πιο fit εκδοχή της με τη βοήθεια του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη

Εδώ και αρκετό καιρό η Δέσποινα Βανδή επισκέπτεται το γυμναστήριο του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη όπου κάνει pilates και personal training.

Screenshot-2024-03-05-123220.png

Πριν από λίγες ώρες η καλλιτέχνης φόρεσε αθλητικό outfit και δημοσίευσε μερικά Instagram-stories από την προπόνησή της.

Η τραγουδίστρια διαθέτει ένα από τα πιο fit και υγιή κορμιά στην εγχώρια showbiz, αποτέλεσμα καθημερινής γυμναστικής και ισορροπημένης διατροφής. Η 54χρονη δεν σταμάτησε ποτέ να αθλείται καθώς αυτό την βοηθά να έχει αντοχή επί σκηνής και να διατηρεί τις καλλίγραμμες αναλογίες της.

Η Δέσποινα Βανδή και ο σύντροφος της Μελίνας έχουν μια πολύ όμορφη σχέση και η ίδια δείχνει να τον εμπιστεύεται απόλυτα για την διατήρηση της φυσικής της κατάστασης.

J2US: Η JLo της Ελλάδας, Δέσποινα Βανδή, «έπαθε» Ariana Grande και όλοι κοίταζαν τα χέρια της

Η κριτής του J2US μοιράζεται συχνά φωτογραφίες και videos μέσα από το γυμναστήριο όπου εκτελεί τις ασκήσεις που τις υποδεικνύει ο 36χρονος.

https://www.instagram.com/reel/CpxT0zHAQ4d/

Όταν η Μελίνα Νικολαΐδη βρίσκεται στην Αθήνα, μαμά και κόρη απολαμβάνουν να γυμνάζονται μαζί, χαρίζοντάς μας αυθόρμητα στιγμιότυπα από τις προπονήσεις τους.

vandi10.webp

Πηγή κεντρικής: desp1navandi