Ελένη Ράντου: Τίμησε την Ημέρα της Γυναίκας με μια φωτογραφία με την κόρη της & το πιο σωστό μήνυμα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ελένη Ράντου: Τίμησε την Ημέρα της Γυναίκας με μια φωτογραφία με την κόρη της & το πιο σωστό μήνυμα

Με μια #throwback φωτογραφία με την πιο σημαντική γυναίκα της ζωής της, την κόρη της, η Ελένη Ράντου έστειλε ένα μήνυμα προς όλες τις γυναίκες.

Η Ελένη Ράντου μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, όμως έχει καταφέρει να έχει πολλούς followers, αφού ο κόσμος μέσα από τους ρόλους της την έχει αγαπήσει πραγματικά. Γι' αυτό και κάθε της ανάρτηση γεμίζει με πολλά σχόλια και likes. Ανάμεσα στα posts που μπορεί να κάνει για τις παραστάσεις της, η ηθοποιός δείχνει στιγμές από την καθημερινότητά της ή μοιράζεται σκέψεις της για τη ζωή και για διάφορα κοινωνικά θέματα.

Η Ελένη Ράντου έχει αδυναμία στην κόρη της αλλά έχει καταλάβει ότι «τα παιδιά δεν μας ανήκουν»

https://www.instagram.com/p/CSHdFEHIqol/

Δεν γινόταν λοιπόν, να μην δημοσιεύσει κάτι και για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου.

Με μια φωτογραφία λοιπόν, από το ταξίδι που έκανε το 2023 στη Ζανζιβάρη μαζί - όπως αποκαλύφθηκε από αυτή την ανάρτηση - και με την 28χρονη κόρη της την Νικολέτα, η Ελένη Ράντου γιόρτασε τη σημαντική αυτή μέρα, γράφοντας παράλληλα στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Περήφανη που είμαι γυναίκα, περήφανη για όλες τις γυναίκες που ξεπερνούν εμπόδια...που ξεπερνάνε όρια, που αντέχουν, που κάνουν ανατροπές! Αν ήμασταν και πιο ενωμένες....».

Η σχέση της Ελένης Ράντου και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου εδώ και 30 χρόνια έχει ένα μυστικό

eleni_rantou_.jpg

Η ηθοποιός με αυτόν τον τρόπο ήθελε να δώσει το μήνυμα πως, αν πρώτα οι γυναίκες δεν «αγκαλιάζουμε» η μία την άλλη, δεν δείχνουμε σεβασμό η μία στην άλλη, δεν βοηθάμε και δεν στηρίζουμε η μία την άλλη, πώς περιμένουμε να γίνει αυτό από κάποιον άλλο.

Οι followers της δεν μπορούσαν να μην συμφωνήσουν περισσότερο με αυτή της την τοποθέτηση, όπως θα δεις κι από τα σχόλια που ακολουθούν στην gallery.

Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια και λόγω των social media αλλά και σε διάφορες εκπομπές, έχουμε δει γυναίκες να μιλούν με πολύ ντροπιαστικά σχόλια για άλλες γυναίκες ή με υποτιμητικό τρόπο.

H κόρη της Ελένης Ράντου και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Η Νικολέτα, η 28χρονη κόρη της Ελένης Ράντου και του τραγουδιστή Βασίλη Παπακωνσταντίνου, εκτός του ότι μοιάζει πάρα πολύ με τη μαμά της, έχει κληρονομήσει τα καλλιτεχνικά γονίδια των γονιών της, όχι όμως όπως ίσως φαντάζεσαι με κατεύθυνση προς την υποκριτική ή το τραγούδι, αλλά προς την ζωγραφική.

Η Νικολέτα λοιπόν, είναι καθηγήτρια εικαστικών, όπως γράφει και στο προφίλ της στο Instagram - αφού έχει πτυχίο από τη σχολή Καλών Τεχνών - ωστόσο αυτή την περίοδο κάνει σπουδές πάνω στα κινούμενα σχέδια, σε πανεπιστήμιο στο Rotterdam της Ολλανδίας.