Η Ελένη Ράντου έχει αδυναμία στην κόρη της αλλά έχει καταλάβει ότι «τα παιδιά δεν μας ανήκουν»

Τζένη Ντεμιράι
Η Ελένη Ράντου έχει αδυναμία στην κόρη της αλλά έχει καταλάβει ότι «τα παιδιά δεν μας ανήκουν»

H κόρη που έχει αποκτήσει η Ελένη Ράντου με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Νικολέτα, είναι εικαστικός και βρίσκεται στο Ρότερνταμ όπου κάνει το μεταπτυχιακό της στα animations, στο Willem de Kooning Academie.

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» βρέθηκε η Ελένη Ράντου στο επεισόδιο που προβλήθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης 19 Δεκεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η ηθοποιός μίλησε για την αγάπη που έχει στα κοντά μαλλιά της «Ελένης Βλαχάκη», ενώ υποσχέθηκε πως θα επιστρέψει σε αυτό το κούρεμα τα επόμενα χρόνια, καθώς την κουράζει το μακρύ μαλλί αλλά είναι απαραίτητο για τους ρόλους στο θέατρο.

«Ντρεπόμουν πάρα πολύ»

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης μίλησε για διάφορες πτυχές του χαρακτήρα της αλλά και για όσα έχουν αλλάξει με το πέρασμα των ετών.

Ένα από αυτά είναι και η ντροπή που αισθανόταν παλαιότερα ακόμα και για πολύ απλά πράγματα, όπως το να φορέσει ένα κόκκινο κραγιόν. Σχετικά με αυτό ανέφερε:

«Ντρεπόμουνα πάρα πολύ. Θεωρούσα ότι υπάρχει μία καθήλωση σε αυτούς που είναι όμορφοι και γι’αυτό δεν ήθελα να εστιάσω στην εμφάνισή μου. Πότε δεν είχα βάλει κόκκινο κραγιόν επειδή είχα μεγάλα χείλη και ντρεπόμουν πάρα πολύ».

Η έμπνευση για την παράσταση «Το Πάρτι της Ζωής μου»

Η Ράντου, μίλησε και για την δουλειά της στο θέατρο Διάνα, η οποία τα τελευταία δύο χρόνια έχει αγαπηθεί πολύ από τους θεατρόφιλους και όχι μόνο.

«Στην πανδημία μου δημιουργήθηκε η ανάγκη να αποχαιρετήσω ανθρώπους που έφυγαν από τη ζωή», ανέφερε για την παράσταση «Το Πάρτι της Ζωής μου», ενώ πρόσθεσε πως στο έργο υπάρχουν πολλά στοιχεία από τις ζωές αυτών των φίλων που χάθηκαν, όπως επίσης και ότι το έργο δεν σχετίζεται με τη δική της ζωή, αλλά με τον τρόπο που εκείνη αντιλαμβάνεται τη ζωή.

Η Ελένη Ράντου έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη της αλλά έχει καταλάβει ότι «τα παιδιά δεν μας ανήκουν»

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αναφέρθηκε και στην κόρη που έχει αποκτήσει με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Νικολέτα, η οποία είναι εικαστικός και βρίσκεται στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, όπου κάνει το μεταπτυχιακό της στα animations, στο Willem de Kooning Academie.

Η Νικολέτα είναι 27 ετών και έχει αποφοιτήσει από την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών, ενώ λίγο πριν φύγει για την Ολλανδία είχε πραγματοποιήσει την πρώτη της έκθεση ζωγραφικής.

nikoletta-papakonstantinou.jpg

Εκεί βρέθηκαν φυσικά οι γονείς της, οι οποίοι στάθηκαν περήφανοι δίπλα της. Για την κόρη της, η Ελένη Ράντου ανέφερε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως είναι υπερπροστατευτική, ο κλασικός τύπος «κακιάς πεθεράς» που νιώθει ότι κανένας δεν είναι κατάλληλος για το παιδί της.

papakonstantinou-rantou-kori.jpg

Παρά την αδυναμία που έχει στην κόρη της, όμως, η ηθοποιός τόνισε ότι έχει καταλάβει πλέον ότι «δεν μας ανήκουν τα παιδιά», αλλά τα βοηθάμε να ανοίξουν τα δικά τους φτερά και να πετάξουν στους προορισμούς που εκείνα επιθυμούν.

Μάλιστα, από τότε που δεν βρίσκεται στο ίδιο σπίτι με την Νικολέτα, η Ράντου, δήλωσε ότι περνάει μία δεύτερη εφηβεία, αλλά και ότι αισθάνεται αρκετή ελευθερία στο σπίτι, αφού δεν φοβάται μήπως ξυπνήσει κάποιον όταν θέλει να βάζει δυνατά τη μουσική.

https://www.instagram.com/p/CHF6GW9gcVf/

Η Νικολέτα δε θέλει να μιλούν για εκείνη επειδή είναι η κόρη της Ράντου και του Παπακωνσταντίνου αλλά επειδή είναι εικαστικός

Η Νικολέτα είναι πολύ περήφανη για τους γονείς της, οι οποίοι έχουν μία εξαιρετική πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο. Όπως είχε δηλώσει η Ελένη Ράντου σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή Μπαμπά-δες, «Σε κάτι συναυλίες του Βασίλη που πηγαίναμε μαζί και τύχαινε να την παρατηρήσω, έσκαγε από περηφάνεια».

201207101230490.9203_PAPAKOSTANTINOY_ME_TIN_KORI_TOY_NIKOLETA_PAPAKOSTANTINOY_09072012.jpg

Ωστόσο, η ίδια δεν θέλησε ποτέ να τραβήξει τα βλέμματα εξαιτίας των πετυχημένων γονιών της και παρά το γεγονός ότι ασχολείται και η ίδια με τις τέχνες, δεν επιδιώκει να εκμεταλλευτεί τα ονόματα των γονιών της, αλλά προσπαθεί να διαπρέψει με τον δικό της τρόπο, ακολουθώντας την δική της πορεία.

https://www.instagram.com/p/CeIv-PIulJ_/

Όταν ήταν μικρότερη, μάλιστα, φαίνεται να είχε ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της και την επιθυμία της να μη βρίσκεται στο επίκεντρο ως η κόρη της Ράντου και του Παπακωνσταντίνου αλλά ως η Νικολέτα, που είναι εικαστικός και δημιουργεί έργα με minimal αισθητική.

«Τη δυσκολέψαμε. Είχε κάποιες στιγμές που αντιδρούσε πολύ. Κάποια στιγμή μου είπε "δεν θέλω να με πηγαίνεις στην παιδική χαρά εσύ, πέφτουν όλοι πάνω σου και χάνω το κέντρο μου”. Εμένα θα με φωτογραφίζουν όταν θα έχω κάνει κάτι σημαντικό εγώ, να με φωτογραφίζουν γιατί εσείς έχετε κάνει κάτι σημαντικό, δεν θα το επιτρέψω ποτέ», είχε τονίσει η ηθοποιός στους «Μπαμπά-δες».

Τα φετινά Χριστούγεννα έχουν ξεχωριστή σημασία για την Ελένη Ράντου, αφού στις 25 Δεκεμβρίου θα έρθει η Νικολέτα από την Ολλανδία, ωστέ αν περάσουν οικογενειακά τις γιορτές.

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP