Η Υβόννη Μπόσνιακ επέστρεψε στο TikTok μετά από 6 μήνες και ο λόγος είναι ο «νέος» Αντώνης Ρέμος

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Υβόννη Μπόσνιακ επέστρεψε στο TikTok μετά από 6 μήνες και ο λόγος είναι ο «νέος» Αντώνης Ρέμος

«Ωραία που είναι να πετάς ψηλά ελεύθερος, να μην ορίζεσαι από πράγματα μικρά, κι αν στην αγάπη καταλήξεις κάπου δεύτερος, να' σαι αυτός που δεν φοβάται τα βουνά», τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ σκέφτηκε την κόρη τους Ελένη! 

Ήταν το καλοκαίρι του 2023 όταν τα χιουμορισικά βίντεο περί σχέσεων της Υβόννης Μπόσνιακ έγιναν viral στο TikTok.

Η σύζυγος του Αντώνη Ρέμου αυτοσαρκαζόταν για τη φιλία αλλά και για τη ζήλεια και την επικοινωνία που έχουν τα ζευγάρια, μαζεύοντας χιλιάδες views και likes για το πόσο «είδωλο» είναι.

Η Ελένη Πασχαλίδη γίνεται σήμερα 9 ετών και η Μπόσνιακ γιορτάζει το παιδί του έρωτα με τον Ρέμο

Ωστόσο, ήταν στα τέλη του Σεπτέμβρη, όταν η ίδια δημοσίευσε το τελευταίο της βίντεο με πολλούς followers της να αναρωτιούνται γιατί σταμάτησε.

Η επιστροφή της Υβόννης Μπόσνιακ στο Instagram «έγραφε»... Αντώνης Ρέμος

Λίγους μήνες μετά (συγκεκριμένα 6) η Υβόννη Μπόσνιακ επανήλθε στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης με το viral νέο τραγούδι του Αντώνη Ρέμου με τίτλο Ίλιγγος στο background την ώρα που εκείνη κάνει ιππασία πάνω σε ένα λευκό άλογο.

«Καλπάζοντας μέχρι τον ουρανό» έγραψε η ίδια πάνω στο βίντεο, θέλοντας να δώσει το μήνυμα, όπως και το τραγούδι του Αντώνη Ρέμου, να μην τα παρατάμε στη ζωή αλλά να προσπαθούμε να είμαστε ελεύθεροι από απόψεις, αντιλήψεις, στερεότυπα και να στοχεύουμε ακόμα και στον ουρανό. Είτε πρόκειται για την αγάπη είτε για τη ζωή μας γενικότερα.

Ο Ίλιγγος θεωρείται από τους fans του Ρέμου ένα από τα καλύτερα τραγούδια του Αντώνη, και τα σχόλια είναι επικά:

«Ο ίλιγγος είναι η αιτία που αγόρασα το νέο άλμπουμ του Αντώνη!υπέροχο τραγούδι, ότι καλύτερο έχει πει σε όλη του την καριέρα».

«Ωραία που είναι να πετάς ψηλά ελεύθερος, να μην ορίζεσαι από πράγματα μικρά, κι αν στην αγάπη καταλήξεις κάπου δεύτερος, να' σαι αυτός που δεν φοβάται τα βουνά, ρέμος έπικ».

Μέχρι στιγμής πάνω από 900 βίντεο έχουν χρησιμοποιήσει τον ήχο από το νέο τραγούδι του Αντώνη Ρέμου, ανάμεσά τους κι αυτό της Ελένης Πασχαλίδη!

Δεν είναι η πρώτη φορά που το μοντέλο και επιχειρηματίας δημοσιεύει σε κάποιο από τα social media της τραγούδι του Αντώνη Ρέμου, αφού είναι η πρώτη και πιο μεγάλη fan του.

Η Υβόννη Μπόσνιακ και ο Αντώνης Ρέμος έκλεισαν το περασμένο καλοκαίρι 23 χρόνια κοινής πορίας - παρότι ο γάμος τους έγινε τελικά το 2018 - και ο ερωτάς τους είναι πιο δυνατός από ποτέ. Αυτό φανερώνουν και οι αναρτήσεις που κάνει κατά καιρούς η Μπόσνιακ είτε με αφορμή κάποια επέτειό τους είτε γιατί απλά θέλει να εκφράσει πόσο πολύ τον αγαπά δημόσια.

Όπως είχε κάνει δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία και με την κόρη τους, Ελένη, από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, γράφοντας πως η αγκαλιά τους είναι το «σπίτι» της.

Ρέμος- Μπόσνιακ: Η κόρη τους Ελένη

Δεν είναι τυχαίο που η κόρη τους Ελένη έκλεισε τα 9 την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αφού το παιδί ενός τόσο μεγάλου έρωτα μόνο την ημέρα που γιορτάζει ο έρωτας θα μπορούσε να γεννηθεί.

Η Υβόννη Μπόσνιακ και ο Αντώνης Ρέμος προσπαθούν να περνούν όσο το δυνατόν περισσότερες στιγμές με την κόρη τους, γι' αυτό πολύ συχνά κάνουν και ταξίδια όλοι μαζί στο εξωτερικό.

yvonini_284332848_162332592948724_6376146495222750493_n-(1).jpg