Η Ελένη Πασχαλίδη γίνεται σήμερα 9 ετών και η Μπόσνιακ γιορτάζει το παιδί του έρωτα με τον Ρέμο

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Ελένη Πασχαλίδη γίνεται σήμερα 9 ετών και η Μπόσνιακ γιορτάζει το παιδί του έρωτα με τον Ρέμο

Η κόρη Ρέμου-Μπόσνιακ γιορτάζει τα γενέθλιά της. Οι ωραιότερες φωτογραφίες της 9χρονης Ελένης Πασχαλίδη με τους γονείς της.

Σαν σήμερα πριν εννέα χρόνια, η Υβόννη Μπόσνιακ έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και μαζί με τον Αντώνη Ρέμο γιόρτασαν διαφορετικά τον Άγιο Βαλεντίνο, έχοντας στην αγκαλιά τους το πολυτιμότερο δώρο, την κόρη τους.

Το γνωστό μοντέλο-σχεδιάστρια μόδας και ο τραγουδιστής έχουν τεράστια αδυναμία στην 9χρονη Ελένη Πασχαλίδη, η οποία όσο μεγαλώνει μοιάζει ολοένα και περισσότερο στη μητέρα της.

Αρκετοί είναι αυτοί που τονίζουν πως σε λίγα χρόνια το mini me της Υβόννης Μπόσνιακ θα μπορούσε άνετα να ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας λόγω ύψους και των καλλίγραμμων αναλογιών της.

https://www.instagram.com/p/C2PUyQXIkEr/

Η Ελένη Πασχαλίδη είναι παιδί αληθινού έρωτα και γιορτάζει τα 9α γενέθλιά της

Κάθε χρόνο ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου η Υβόννη Μπόσνιακ λέει δημόσια «Χρόνια Πολλά» στην κόρη της, το παιδί του έρωτα όπως η ίδια την αποκαλεί. Η Ελένη Πασχαλίδη γίνεται σήμερα 9 ετών και αποτελεί καθημερινή πηγή ευτυχίας για τους γονείς της.

yvonin10.jpg

Η ευτυχισμένη οικογένεια πραγματοποιεί συχνά ταξίδια εκτός συνόρων, με την 9χρονη να ποζάρει συχνά στην αγκαλιά της μαμάς και του μπαμπά. Τόσο ο Αντώνης Ρέμος αλλά και η Υβόννη Μπόσνιακ έχουν επιλέξει να προστατεύουν την κόρη τους από τα media γι΄αυτό φροντίζουν να καλύπτουν το πρόσωπό της στις λήψεις που δημοσιεύουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η άγνωστη αδερφή της Υβόννης Μπόσνιακ δεν της μοιάζει αλλά είναι το ίδιο καλόγουστη και κούκλα

Καλεσμένος στην εκπομπή Traction, ο Αντώνης Ρέμος είχε αναφερθεί στα όνειρα που κάνει για την μικρή Ελένη τονίζοντας: «Τώρα το όνειρό μου είναι να δω να μεγαλώνει η κόρη μου, να την παντρέψω και αυτό, αυτό είναι το όνειρο της ζωής μου. Αυτά είναι και τα πραγματικά όνειρα».

https://www.instagram.com/p/CZ9s1Y5NbEz/

Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες ο γνωστός τραγουδιστής είχε εκφράσει με χιούμορ το παράπονο που έχει από την κόρη του δηλώνοντας: «Αυτό είναι και η ατυχία μου. Να έχει μητέρα την Υβόννη και να μοιάζει σε εμένα. Το χρώμα των ματιών. Η άλλη έχει μπλε, πράσινο, όλα τα χρώματα στα μάτια της και πήρε τα δικά μου που είναι για γέλια».

https://www.instagram.com/p/CwM0owZIbf2/

Η Υβόννη Μπόσνιακ και Αντώνης Ρέμος επισφράγισαν τον έρωτά τους, ύστερα από 8 χρόνια κοινής πορείας στις 15 Σεπτεμβρίου 2018. O παραμυθένιος γάμος τους πραγματοποιήθηκε στο κτήμα Κοντομηνά στην Βαρυμπόμπη με παρανυφάκι την κόρη τους.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες του ζευγαριού με την κόρη τους.

Πηγή κεντρικής: yvonini