Μετά το «έπος» Μπαζάκα - Τρίγγου στη Μάγισσα, ένα πλάνο αποκάλυψε πώς ο Σπήλιος αλλάζει το φινάλε

Κατερίνα Μπούσιου
Μετά το «έπος» Μπαζάκα - Τρίγγου στη Μάγισσα, ένα πλάνο αποκάλυψε πώς ο Σπήλιος αλλάζει το φινάλε

Το παραμύθι και ο κύκλος της φωτιάς στη Μάγισσα. Τι θα συμβεί και θα αλλάξουν όλα, δηλαδή να μη πεθάνει η Θεοφανώ;

Οι Μάγισσες της Μάνης (κατά το Μάγισσες της Σμύρνης) είναι και επίσημα πλέον δύο, αφού κάποιοι από τους τηλεθεατές επιβεβαιώθηκαν στις εικασίες που είχαν κάνει στο παρελθόν. Η Κυπριανή αποκαλύφθηκε και τώρα ξεκινάμε για το φινάλε. Και σε αυτό το τέλος στη Μάγισσα, την ανατροπή την κάνει και ο Τάσος Νούσιας ως Σπήλιος. Δεν μπορεί να κάνει αλλιώς, αφού βλέπει το σκοτεινό παρελθόν που αγνοούσε μπροστά στα μάτια του. Η πρώτη νίκη της αδελφής του Θεοφανώς είναι γεγονός.

Με σπουδαίες ερμηνείες ξανά η Μάγισσα

Δώρο στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό, ήταν αρκετοί ηθοποιοί με τις ερμηνείες τους σε αρκετές σειρές μυθοπλασίας, τη φετινή χρονιά για να μην αναφερθώ μόνο στη Μάγισσα. Δεν μιλώ μόνο για τους εμπειρότερους αλλά και για τους νεότερους. Το Ναυάγιο, το Προξενιό της Ιουλίας, το Milky Way, οι Ψυχοκόρες, μας χάρισαν και κάποιες συνεχίζουν να μας χαρίζουν, υπέροχες υποκριτικά στιγμές.

Στο χθεσινό επεισόδιο της Μάγισσας η Θέμις Μπαζάκα και η Έλλη Τρίγγου ήταν στην κυριολεξία, ένα ολόκληρο μάθημα υποκριτικής και επιβεβαίωσαν αυτή τη διαπίστωση. Ειδικά όταν η πρώτη αποκαλύφθηκε πως είναι επίσης μάγισσα, (ίδια ο Βόλντεμορτ από τον Harry Potter σύμφωνα με το Twitter/X). Το κοινό δεν σταμάτησε τα σχόλια και τα «μπράβο». Αναμενόμενη βέβαια ήταν αυτή η εξέλιξη.

Εκτός από το δίδυμο Τρίγγου και Μπαζάκα, αναμένουμε τις εξελίξεις που αφορούν στην Κατερίνα Λέχου ως Δαμιανή και τον Αναστάση Ροιλό με τον Μάρκο Παπαδοκωνσταντάκη, μόλις μάθουν πως η αγαπημένη τους Θεοφανώ, κινδυνεύει.

Το φινάλε της Κυπριανής στη Μάγισσα και η αποκάλυψη του μυστικού της: Η φράση γρίφος της Αναχίτ

Η Θεοφανώ ωστόσο που πλέον έχει μεταμορφωθεί σε μία άλλη, έχει συγκεκριμένα σχέδια, ενώ όλοι φοβούνται πως θα έχει φριχτό θάνατο. Βαδίζοντας τη νύχτα προς το Ταίναρο όπου έχει ζητήσει να πεθάνει, όπως η μητέρα της, τα ανατρέπει όλα. Φαίνεται και στο νέο τρέιλερ για το επεισόδιο της επόμενης εβδομάδας. Δημιουργεί έναν κύκλο φωτιάς γύρω από εκείνη και τον Σπήλιο.

Τι θα συμβεί ανάμεσα σε Νούσια και Τρίγγου; Εκείνη απλά θα του δείξει τα μυστικά της οικογένειάς του. Τον πατέρα του Θράσο, τη δική της μητέρα και της σχέσης τους, τον ρόλο της μητέρας του Κυπριανής. Έντρομος ο Σπήλιος καταλαβαίνει πως η Θεοφανώ είναι αδελφή του. Επειδή βλέπει και γεγονότα που αφορούν στον γιο του Πετρούνη και τον θάνατό του, καταλαβαίνει πως δεν είναι ένα τέχνασμα όλο αυτό.

Παίρνει αμέσως την απόφαση να σώσει την αδελφή του, παρά τις αντιρρήσεις του Τζανή. Η Κυπριανή διαισθάνεται πως Σπήλιος και Θεοφανώ δεν θα πάνε τελικά προς το Ταίναρο. Αυτό λοιπόν είναι και ένα από τα μυστικά του φινάλε. Τι θα συμβεί; Μήπως τελικά επιστρέψουν στον πύργο ή μήπως όλοι οι υπόλοιποι θα έρθουν να τους βρουν; Το δεύτερο είναι το πιο πιθανό.

Προς το παρόν οι φανς της σειράς περιμένουν τη Δευτέρα και τον Σπήλιο.