Η έφοδος στις επαύλεις του Sean “Diddy” Combs, το sex trafficking και η εμπλοκή του πρίγκιπα Harry

Τζένη Ντεμιράι
Η έφοδος στις επαύλεις του Sean “Diddy” Combs, το sex trafficking και η εμπλοκή του πρίγκιπα Harry
Copyright 2017 The Associated Press. All rights reserved.

Τον Νοέμβριο του 2023 η πρώην σύντροφος του Sean “Diddy” Combs και τραγουδίστρια, Cassie, τον κατηγόρησε για βιασμό και σοβαρή σωματική κακοποίηση.

Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη βρίσκεται ο ράπερ, παραγωγός και επιχειρηματίας, Sean “Diddy” Combs, μετά την έρευνα ομοσπονδιακών πρακτόρων στα ακίνητά του στο Λος Άντζελες και το Μαϊάμι στο πλαίσιο έρευνας για sex trafficking.

Sexual Misconduct Sean Combs

Το πρωί της Δευτέρας 25 Μαρτίου η αστυνομία σε συνεργασία με την Υπηρεσία Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ έκαναν έφοδο σε δύο από τις επαύλεις του. Την επόμενη ημέρα, ο δικηγόρος του Combs επιβεβαίωσε ότι είχε γίνει η έφοδος, περιγράφοντάς την ως «κατάφωρη υπερβολική χρήση στρατιωτικών δυνάμεων».

APTOPIX Sexual Misconduct Diddy

Αν και ο Combs δεν έχει κατονομαστεί ως ο στόχος της έρευνας, η έφοδος έρχεται μετά τις πολυάριθμες καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση εναντίον του, οι οποίες έχουν επηρεάσει την πορεία της καριέρας του στη βιομηχανία της μουσικής.

Η κόλαση του trafficking μπορεί να βρίσκεται δίπλα σου

Οι καταγγελίες για σεξουαλική εκμετάλλευση

Τον Νοέμβριο του 2023 η πρώην σύντροφος του Sean “Diddy” Combs και τραγουδίστρια, Cassie, τον κατηγόρησε για βιασμό και σοβαρή σωματική κακοποίηση. Με μία σοκαριστική καταγγελία, η Cassie ισχυρίστηκε ότι ο Combs την είχε υποβάλει σε «έναν κύκλο κακοποίησης, βίας και σεξουαλικής εκμετάλλευσης».

Μετά την καταγγελία της Cassie ο Diddy, που είναι γνωστός και ως Puff Daddy έχει έρθει αντιμέτωπος και με άλλες καταγγελίες οι οποίες σχετίζονται με βιασμό, σεξουαλική εκμετάλλευση, σωματική κακοποίηση και revenge porn. Ο ίδιος έχει αρνηθεί κάθε κατηγορία, δηλώνοντας ότι θα παλέψει για την αποκατάσταση του ονόματός του.

Sexual Misconduct Diddy

Το βίντεο με τον Diddy μετά την έφοδο

Λίγες ώρες μετά την έφοδο στις επαύλεις του Diddy, πάντως, το TMZ εξασφάλισε ένα βίντεο στο οποίο ο γνωστός ράπερ φαίνεται να περπατά έξω από ένα γραφείο εξυπηρέτησης πελατών στο αεροδρόμιο Miami – Opa Locka Executive, επιβεβαιώνοντας το γεγονός ότι δεν βρίσκεται υπό κράτηση.

https://www.instagram.com/p/C49afs5Rg2q/

Εκτός αυτού, το TMZ δημοσίευσε και φωτογραφίες από τη στιγμή που οι άνδρες της ασφάλειας μιλούν στον Diddy σχολιάζοντας πως «μπορεί να φαίνεται περίεργο που ο Diddy δεν φοράει χειροπέδες. Στην πραγματικότητά, όμως, ταιριάζει με ό,τι έχουμε ακούσει για την κατάσταση του μέχρι τώρα, ότι δηλαδή, πηγές που γνωρίζουν μας λένε ότι δεν είναι υπό κράτηση αυτή τη στιγμή. Και το πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι δεν επιχειρεί να ξεφύγει».

Ποια η ανάμειξη του πρίγκιπα Harry;

Την Τρίτη 26 Μαρτίου η Daily Mail έμπλεξε το όνομα του πρίγκιπα Harry, αφού δημοσίευσε ένα άρθρο στο οποίο επισημαίνει ότι το «μαύρο πρόβατο» της βρετανικής βασιλικής οικογένειας συμπεριλαμβάνεται σε μία αγωγή εναντίον του Sean "Diddy" Combs ύψους 30 εκατομμυρίων δολαρίων, η οποία σχετίζεται με σεξουαλική κακοποίηση.

Ο παραγωγός δίσκων Lil Rod κατέθεσε την αγωγή-βόμβα εναντίον του Diddy και ισχυρίζεται ότι η σχέση του με τον Δούκα του Sussex και άλλους αστέρες «νομιμοποίησε» κατά κάποιον τρόπο τις πράξεις του.

Britain Prince Harry

Τα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν στις ΗΠΑ τον περασμένο μήνα δεν υποδηλώνουν οποιαδήποτε παράβαση εκ μέρους του πρίγκιπα Harry. Δεν είναι κατηγορούμενος και κατονομάζεται μία φορά στο 73σέλιδο έγγραφο..

Σύμφωνα με τους δικηγόρους του Rodney 'Lil Rod' Jones' o Harry ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους στα πάρτι σεξουαλικής εκμετάλλευσης του Diddy. Η δική του παρουσία, αλλά και αυτή διάσημων αθλητών, πολιτικών προσώπων, καλλιτεχνών, μουσικών και διεθνών αξιωματούχων προσέλκυαν «θύματα», σύμφωνα με τον ισχυρισμό του Lil Rod.

Καταδικάστηκε ο R. Kelly: Ένοχος για trafficking και σεξουαλική κακοποίηση γυναικών και ανηλίκων

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP