Το «team Edward» απέκτησε νέο μέλος: Η Suki Waterhouse γέννησε το πρώτο της παδί με τον Pattinson

Γεωργία Βλαχοπούλου
Το «team Edward» απέκτησε νέο μέλος: Η Suki Waterhouse γέννησε το πρώτο της παδί με τον Pattinson

Ύστερα από 6 χρόνια σχέσης η Suki Waterhouse και ο Robert Pattinson απέκτησαν το πρώτο τους παιδί. 

Η Suki Waterhouse και ο Robert Pattinson πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αφού κρατούν πλέον στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί, σύμφωνα με την Daily Mail. Παρ' όλα αυτά το φύλο του μωρού δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, μιας και όλο αυτό το διάστημα ο ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από το Twilight και η πρωταγωνίστρια του «Daisy Jones & the Six», έχουν καταφέρει να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή.

Η Suki Waterhouse περιμένει το παιδί του Robert Pattinson και το ανακοίνωσε με τον πιο cool τρόπο

https://www.instagram.com/reel/Cz5-v0qt_S8/

Βέβαια, το ζευγάρι βρέθηκε να περπατά μαζί στο Los Angeles στις 25 Μαρτίου, σύμφωνα με φωτογραφίες που δημοσίευσε η Daily Mail, με τον Robert Pattinson να σπρώχνει ανάμεσά τους ένα καρότσι σε ροζ χρώμα. Επομένως, ίσως πρόκειται για κοριτσάκι.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Η Kristen Stewart πήγε ακάλεστη στο πάρτι γενεθλίων του Robert Pattinson και έχουμε vibes Twilight

Ήταν τον περασμένο Νοέμβριο, όταν η 32χρονη Suki Waterhouse αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι αυτή και o Edward του Twilight περίμεναν το πρώτο τους παιδί. Μάλιστα, η ίδια επέλεξε έναν πολύ cool τρόπο για να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της, ενώ βρισκόταν στη σκηνή του Corona Capital Music Festival φορώντας ένα αστραφτερό ασημί φόρεμα.

«Αποφάσισα να φορέσω κάτι ιδιαίτερα αστραφτερό γιατί σκέφτηκα ότι μπορεί να σας αποσπάσει την προσοχή από κάτι άλλο που συμβαίνει. Δεν είμαι σίγουρη αν λειτουργεί» είχε πει χαρακτηριστικά η ίδια στο πλήθος, δείχνοντας με το χέρι προς την φουσκωμένη κοιλιά της.

https://www.instagram.com/p/Cz6n3SrRMNf/

Η ηθοποιός - τραγουδίστρια φαίνεται μάλιστα, ότι αρραβωνιάστηκε με τον Pattinson, αφού κατά τη διάρκεια μιας βόλτας στο Λονδίνο τον Δεκέμβριο φορούσε ένα ιδιαίτερο δαχτυλίδι στο χέρι, το οποίο είχε κοστίσει 330.000 δολαρίων. Λίγο αργότερα και σύμφωνα με πηγή του People η είδηση αυτή επιβεβαιώθηκε, ενώ οι δυο τους έμειναν μαζί για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2023.

Τόσο η Suki Waterhouse όσο και ο Robert Pattinson έχουν δηλώσει πως αισθάνονται ιδιαίτερα τυχεροί που έχουν ο ένας τον άλλο. Η ίδια μάλιστα, είχε αναφέρει σε συνέντευξή της πως της φαίνεται πολύ όμορφο το γεγονός πως 6 χρόνια μετά είναι ακόμα το ίδιο ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο.

«Είμαι πάντα απίστευτα ενθουσιασμένη, όταν βλέπω το όνομά του να εμφανίζεται (στο τηλέφωνό μου) ή ακόμα και ένα μήνυμα, και νομίζω ότι αισθάνεται το ίδιο για μένα» είχε πει η ίδια.