Η Νατάσα Σκαφίδα μας έδειξε το διώροφο σπίτι της με τον Γιάννη Βαρδή και έχουμε deco goals

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Νατάσα Σκαφίδα μας έδειξε το διώροφο σπίτι της με τον Γιάννη Βαρδή και έχουμε deco goals

Η Νατάσα Σκαφίδα έχει ενεργή παρουσία στα social media και μοιράστηκε νέα πλάνα από το σπίτι που στεγάζει την ευτυχία της με τον Γιάννη Βαρδή.

Η Νατάσα Σκαφίδα και ο Γιάννης Βαρδής είναι ένα από τα πιο low profile και αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Τον Ιούλιο οι δυο τους θα γιορτάσουν επτά χρόνια γάμου, αποδεικνύοντας πως η διάσημη παροιμία για τα «7 χρόνια φαγούρας» δεν ισχύει στη δική τους περίπτωση.

Ο γνωστός τραγουδιστής και η σύζυγός του έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια την οποία προστατεύουν από τα media χωρίς ωστόσο να κρύβονται. Τα δύο παιδιά τους (Κατερίνα και Αντώνης) ομορφαίνουν καθημερινά τη ζωή τους και τους υπενθυμίζουν πόσα πολλά έχουν καταφέρει μαζί τα τελευταία χρόνια.

Η Νατάσα Σκαφίδα έκανε το #grwm challenge και μας έδειξε νέα πλάνα από το σπίτι της

Πριν από λίγα 24ωρα η Νατάσα Σκαφίδα έκανε το #getreadywithme challenge στο TikTok δείχνοντάς μας τη σύντομη, καθημερινή ρουτίνα περιποίησής της. Όπως θα δεις και στο παρακάτω βίντεο, η σύζυγος του τραγουδιστή ξεκινά να ετοιμάζεται αναζητώντας το outfit της ημέρας και ακολουθεί το στρώσιμο του κρεβατιού.

Στη συνέχεια η Νατάσα Σκαφίδα επιμελείται τα μαλλιά και το μακιγιάζ της, δημιουργώντας ένα πολύ φυσικό και λαμπερό επιμελώς-ατημέλητo look.

Στην κρεβατοκάμαρα το γκρι και το πετρόλ πρωταγωνιστούν, με το μεγάλο κρεβάτι και το εντυπωσιακό χαλί να κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Καδράκια με διάφορες οικογενειακές φωτογραφίες βρίσκονται στον τοίχο αλλά και στα κομοδίνα του ζευγαριού. Ένα λούτρινο ζωάκι έχει βρει τη θέση του στο κρεβάτι ενώ τα διακριτικά φωτιστικά ολοκληρώνουν επιτυχώς τη διακόσμηση.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Στο σαλόνι της οικογένειας πρωταγωνιστούν οι γήινοι τόνοι και συγκεκριμένα το μπεζ, το γκρι και το χρώμα του ξύλου. Μια μεγάλη τηλεόραση δεσπόζει στο κέντρο ενώ λίγο πιο δίπλα βρίσκεται ο γκρι καναπές, η τραπεζαρία και ένα μικρό coffee table.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα παιχνίδια των παιδιών βρίσκονται κυριολεκτικά παντού, με τη μαμά Νατάσα να joinάρει αρκετές φορές στις δραστηριότητες των παιδιών της, χαρίζοντάς μας αυθόρμητες εικόνες.

https://www.instagram.com/p/Cl9HDCBItFY/

To πιάνο δεν θα μπορούσε να λείπει από το σπίτι της οικογένειας, με την μικρή Κατερίνα να έχει ήδη εκδηλώσει το καλλιτεχνικό της DNA.

https://www.instagram.com/p/CsrW6f7r_MV/

Το τζάκι και οι γκρι αναπαυτικές πολυθρόνες προσθέτουν cozy vibes και αποτελούν ένα spot χαλάρωσης για γονείς και παιδιά.

https://www.instagram.com/p/CmRf-koIW_-/

Πριν από λίγες εβδομάδες ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφίδα μίλησαν στην κάμερα του «Happy Day» για την καθημερινότητα με τα παιδιά τους, τον Αντώνη Βαρδή και τη σοβαρή κρίση που πέρασε παλαιότερα ο γάμος τους.

«Ο γιος μας είναι πολύ συνεργάσιμος και ακούει. Η κόρη μας είναι πιο δυναμική και ατίθαση. Όταν ήρθε στον κόσμο ο γιος μας, η κόρη μας φανταζόταν ότι θα μείνει για λίγο στο σπίτι. Η μικρή μας είχε πει εξαρχής ότι δεν θέλει αδελφάκι, οπότε όταν έμαθε ότι είμαι έγκυος της ήρθε λίγο βαρύ. Έχει κάποια ξεσπάσματα θυμού και γενικά δεν θέλει να μοιράζεται τα πράγματά της μαζί του», δήλωσε η Νατάσα Σκαφίδα.

https://www.instagram.com/p/CmZP9jFoWYa/

Και πρόσθεσε: «Μέχρι επτά μηνών ο γιος μας ήταν πολύ δύσκολο μωρό. Είχε θέματα με το στομάχι του και στην αρχή αντιμετωπίσαμε πολλά θέματα με αυτό. Αυτή η περίοδος είχε αντίκτυπο και σε εμάς γιατί τρέχαμε κάθε μέρα στους γιατρούς, ήμασταν άυπνοι, δεν σκεφτόμασταν καθαρά. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ τις δυσκολίες που αντιμετωπίζαμε με το μωρό, ζήτησα βοήθεια».

Από πλευράς του ο Γιάννης Βαρδής ανέφερε: «Ο γιος μας, εκτός από το όνομα, μοιάζει πολύ στον παππού του, Αντώνη Βαρδή. Οι πλάκες που κάνει, έχει χιούμορ, οι γκριμάτσες. Κάποιες φορές νιώθω ότι μεγαλώνουμε τον πατέρα μου».

https://www.instagram.com/p/C355k9irW6E/

Για τη σοβαρή κρίση που πέρασε ο γάμος του με την Νατάσα Σκαφίδα ο τραγουδιστής ομολόγησε: «Ήταν μια περίοδος που τσακωνόμασταν αρκετά, δεν υπήρχε ανοχή. Λέγαμε πράγματα που δεν τα φιλτράραμε. Ήταν πολύ δυνατό και δύσκολο και όταν το ξεπεράσαμε είπαμε ότι θα είμαστε μαζί για πάντα».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της αγαπημένης οικογένειας.

Πηγή κεντρικής: natasaskafida