Η Παναγιώτα Βλαντή έκλεισε τα 55: Το πάρτι έκπληξη που διοργάνωσαν η αδερφή και η ανιψιά της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Παναγιώτα Βλαντή έκλεισε τα 55: Το πάρτι έκπληξη που διοργάνωσαν η αδερφή και η ανιψιά της
ndp photo agency

Η Παναγιώτα Βλαντή δεν θα μπορούσε να ζητήσει κάτι καλύτερο για τα γενέθλιά της, από το να έχει τα αγαπημένα της άτομα κοντά της.

Η Παναγιώτα Βλαντή που έχουμε αγαπήσει μέσα από τους διάφορους τηλεοπτικούς ρόλους που έχει υποδυθεί όλα αυτά τα χρόνια (Αέρινες Σιωπές, S1NGLES, Μαύρα Μεσάνυχτα, Μ+Μ και πολλές άλλες) έχει σήμερα τα γενέθλιά της. Οι εορτασμοί ξεκίνησαν ωστόσο, με το που άλλαξε η μέρα, αφού η αδερφή και η ανιψιά της μαζί με φίλους της οργάνωσαν το πιο ωραίο πάρτι - έκπληξη σε μπαρ της πόλης.

Η Παναγιώτα Βλαντή έκανε σπάνια έξοδο με το σύζυγό της και μια γλυκιά αναφορά στους γονείς της

Η ηθοποιός έκλεισε τα 55 και η χαρά της που ήταν με τα αγαπημένα της άτομα από την αρχή αυτής της ξεχωριστής μέρας δεν μπορούσε να κρυφτεί, όπως θα δεις και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια πόζαρε και με την αδερφή της την Κωνσταντίνα, με την οποία μοιάζουν αρκετά, - τόσο στα χαρακτηριστικά όσο και στο ανοιχτό χρώμα των ματιών - και την ανιψιά της τη Μάγκυ. Ειδικά απ' όταν η ηθοποιός υιοθέτησε τα τόσο ξανθά σαντρέ μαλλιά, μπορεί να πει κανείς πως είναι σχεδόν ολόιδιες.

Οι φωτογραφίες με την αδερφή της δεν είναι πολλές στα social media τους, ωστόσο είναι πάρα πολύ αγαπημένες παρότι, όπως έχει πει σε συνέντευξή της στο Happy Day το 2022 η ίδια, είναι τελείως διαφορετικές σαν χαρακτήρες. Μάλιστα,στην ίδια συνέντευξηείχε αναφέρει πως η αδερφή της ήταν η «ωραία του σχολείου» κι όχι εκείνη.

Ο έγγαμος βίος

Η Παναγιώτα Βλαντή είναι εδώ και τέσσερα χρόνια ζευγάρι με τον Γιάννη Βλάχο, ενώ το 2021 παντρεύτηκαν στην Ύδρα, με τον γάμο βέβαια να παραμένει μυστικός και να βλέπει το φως της δημοσιότητας μία μέρα μετά.

«Με ενδιέφερε την ημέρα του γάμου να μην έχω δημοσιογράφους και φωτογράφους. Θέλαμε να ευχαριστηθούμε το μυστήριο. Μετά με πολλή χαρά το επικοινωνήσαμε. Ήταν δύσκολο να το κρύψουμε, είχαμε αποφασίσει να το πούμε μόνο σε πολύ λίγο κόσμο» είχε πει η ηθοποιός αργότερα στο Mega Καλημέρα.

vlanti.jpg

Σε συνέντευξή της στο Καλό Μεσημεράκι το 2022, η Παναγιώτα Βλαντή μίλησε για τον λόγο που αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα με τον σύντροφό της λέγοντας: «Φοβόμουν πολύ τον γάμο, παρόλο που δεν είμαι κατά του γάμου. Έλεγα τώρα γιατί να προχωρήσω; Ήμουν πάντα οκ με μία σχέση. Με φόβιζε όλο αυτό. Μου άρεσε να πηγαίνω σε γάμους, να βλέπω τους φίλους μου να παντρεύονται, εγώ δεν είχα αποφασίσει ποτέ κάτι, ήμουν απλά σε σχέση. Τώρα όμως έγινε τόσο αβίαστα, γιατί αυτός ο άνθρωπος με κάνει να μη φοβάμαι».