Η Παναγιώτα Βλαντή έκανε σπάνια έξοδο με το σύζυγό της και μια γλυκιά αναφορά στους γονείς της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Παναγιώτα Βλαντή έκανε σπάνια έξοδο με το σύζυγό της και μια γλυκιά αναφορά στους γονείς της

Η Παναγιώτα Βλαντή και ο Γιάννης Βλάχος απολαμβάνουν την έγγαμη ζωή. Η νέα κοινή εμφάνιση του ζευγαριού και το minimal σπίτι τους.

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε πριν λίγες ώρες η Παναγιώτα Βλαντή, η οποία μαζί με τον σύζυγό της, Γιάννη Βλάχο, έδωσε το παρών στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ο θάνατος του εμποράκου» σε γνωστό θέατρο της πρωτεύουσας.

Η σπάνια κοινή εμφάνιση Βλαντή-Βλάχου και το κομψό look της ηθοποιού

To ερωτευμένο ζευγάρι κρατά χαμηλούς τόνους και αποφεύγει την υπερέκθεση, θέλοντας έτσι να προστατεύσει την ιδιωτικότητά του. Η ηθοποιός και ο σύζυγός της αποφεύγουν τις κοσμικές εμφανίσεις ωστόσο φροντίζουν να δίνουν το παρών σε φιλικά καλέσματα από τον χώρο της υποκριτικής.

Για τη βραδινή έξοδο με τον άντρα της ζωής της η καλλιτέχνης επέλεξε μια πλεκτή ροζ ζακέτα με παγέτες, μαύρο lingerie τοπ και μαύρο παντελόνι. Την εμφάνισή της ολοκλήρωσαν τα εντυπωσιακά κρεμαστά σκουλαρίκια και ένα μαύρο clutch.

Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες η Παναγιώτα Βλαντή ομολόγησε: «Με τους γονείς μου είχαμε βασική σύγκρουση γιατί ήθελα να γίνω ηθοποιός, Tην πρώτη φορά που με είδαν στο θεατρικό σανίδι δεν μπορούσαν να μιλήσουν από συγκίνηση. Είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ».

Ο μυστικός γάμος του ζευγαριού στην Ύδρα

Στις 12 Ιουνίου 2021 η Παναγιώτα Βλαντή και ο Γιάννης Βλάχος ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο εκκλησάκι του Αγίου Χαράλαμπου στην Ύδρα.

Ο γάμος του ζευγαριού είχε αρχικά προγραμματιστεί για το περσινό καλοκαίρι ωστόσο λόγω πανδημίας πήρε μια μικρή αναβολή και πραγματοποιήθηκε φέτος σε πολύ στενό κύκλο. Η ηθοποιός φόρεσε νυφικό της κουμπάρας της, Βάσιας Τζοτζοπούλου σε ίσια γραμμή, γάντια και ένα εντυπωσιακό headpiece.

«To καλοκαίρι παντρευτήκαμε με τον σύζυγό μου. Ήταν κρυφά όλα, ήταν πολύ λίγα άτομα. Την ημέρα του γάμου δεν ήθελα να έχω φωτογραφίες και τέτοια. Ο λόγος που αποφάσισα να παντρευτώ μετά από τόσα χρόνια, είναι γιατί ο Γιάννης είναι τέτοιος άνθρωπος, που αν δεν ήταν αυτός, δεν θα παντρευόμουν, νομίζω αυτό τα λέει όλα. Δεν είχα σκοπό, αλλά αφού σου έρθει λες θα το κάνω», είχε δηλώσει η ηθοποιός στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι».

https://www.instagram.com/p/CtcUgn2rhLJ/

Μιλώντας πρόσφατα στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» η 54χρονη εκμυστηρεύτηκε: «Ήταν να παντρευτώ το 2020, αλλά λόγω κορονοϊου έγινε το 2021. Ήθελα να το μοιραστώ αλλά μετά τον γάμο. Το ήθελα πολύ κλειστό με λίγους ανθρώπους. Μ’ άρεσε η συμβίωση, αλλά δεν σκεφτόμουν το γάμο. Αυτός ο άνθρωπος είχε κάτι που με έκανε να το θέλω πολύ… Η τελετή ήταν όπως την ήθελα, σ’ ένα ξωκλήσι με τον Γιάννη δίπλα μου και θέα τη θάλασσα. Ξέχασα να πάρω τις λαμπάδες από την Αθήνα και έγινε πανικός».

Και πρόσθεσε: «Με ενδιέφερε την ημέρα του γάμου να μην έχω δημοσιογράφους και φωτογράφους. Θέλαμε να ευχαριστηθούμε το μυστήριο. Μετά με πολλή χαρά το επικοινωνήσαμε. Ήταν δύσκολο να το κρύψουμε, είχαμε αποφασίσει να το πούμε μόνο σε πολύ λίγο κόσμο. Την προσωπική μου ζωή μού έκανε καλό ότι δεν την προέβαλα. Πολύ λίγες φορές έχει γραφτεί κάτι για εμένα που δεν ισχύει, με παίρνουν και με ρωτούν, έχω καλή σχέση με τους δημοσιογράφους. Όταν γράφουν ανακρίβειες για εμένα το ξεπερνάω εύκολα, παλιότερα με ενοχλούσε».

https://www.instagram.com/p/CQdUMBol7-m/

Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού.

Σαν να μη πέρασε μια μέρα για τη Σιλβή από τα Μαύρα Μεσάνυχτα: Το τέλειο 10άρι στα μαλλιά της Βλαντή

Το πολύχρωμο και φωτεινό σπίτι της ηθοποιού

Η Παναγιώτα Βλαντή έχει ενεργή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ποζάρει μέσα στο σπίτι της, δημοσιεύοντας αργότερα τις λήψεις στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CbsnLQpr4iX/

H γνωστή ηθοποιός έχει δημιουργήσει ένα πολύ ζεστό, φιλόξενο και φωτεινό σπίτι, στο οποίο οι παστέλ λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Γαλάζια μαξιλάρια, διακοσμητικά φυτά σε έντονο χρώμα και ξύλινα έπιπλα πρωταγωνιστούν στο χώρο και δημιουργούν αίσθηση ηρεμίας.

vlanti12.jpg

Στην κουζίνα της 54χρονης το ξύλο και το ασημί χρώμα κυριαρχούν, με την ίδια να μαγειρεύει συχνά για τα αγαπημένα της πρόσωπα.

https://www.instagram.com/p/CZMeM8uoY01/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι της ηθοποιού.

Πηγή κεντρικής: NDP