Τα παιδιά του Michael Jackson ξανά μαζί στη σκιά της δικαστικής διαμάχης με τη γιαγιά τους

Πατούλια Κατερίνα
Τα παιδιά του Michael Jackson ξανά μαζί στη σκιά της δικαστικής διαμάχης με τη γιαγιά τους
2024 Dave Benett

Σχεδόν 15 χρόνια μετά τον θάνατο του Michael Jackson τα τρία παιδιά του ενώθηκαν στη μνήμη του. 

Ήταν μια σπάνια αλλά αρκετά συγκινητική στιγμή για τους fans του Michael Jackson που είχαν την ευκαιρία να δουν και τα τρία παιδιά του βασιλιά της ποπ μαζί. Η Paris Jackson, ο Prince και ο Blanket πόζαραν μαζί με αφορμή τη δημοσιογραφική βραδιά παρουσίασης του MJ: The Musical στο Prince Edward Theatre του Λονδίνου.

Prince, Paris, Blanket ξανά μαζί

Τα τρία παιδιά εμφανίστηκαν ενωμένα ενώ κορυφώνεται η κόντρα με τη γιαγιά τους Katherine Jackson, κόντρα που αφορά την ακίνητη περιουσία του βασιλιά της ποπ και την εκμετάλλευση αυτής.

Ο 27χρονος Prince, και 22χρονος Blanket ή Bigi όπως θέλει να τον αποκαλούν, συνόδευσαν την 25χρονη αδερφή τους Paris, η οποία είναι πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ, έχοντας αφήσει πίσω τους δαίμονες του παρελθόντος.

Ο πυρήνας της διαμάχης των παιδιών του Michael και κυρίως του Bigi περιστράφηκε γύρω από τη χρήση των κεφαλαίων περιουσίας του Jackson κόντρα σε μια αμφιλεγόμενη και άγνωστη επιχειρηματική συμφωνία, η οποία εικάζεται ευρέως ότι περιλαμβάνει μια συναλλαγή καταλόγου 600 εκατομμυρίων δολαρίων με τη Sony.

H 93χρονη Katherine Jackson θέλησε να ασκήσει έφεση κόντρα στη Sony και θέλει να χρησιμοποιήσει κεφάλαια από τη διαχείρηση του κτήματος του Jackson για να καλύψει τις νομικές αμοιβές που πρέπει να παρέχει και οι οποίες ανέρχονται σε 500.000 δολάρια.

Ο Bigi απέσυρε την υποστήριξή του στη γιαγιά του στη συμμαχία που είχαν ως οικογένεια ενώ η Katherine απάντησε υποστηρίζοντας ότι οι εκτελεστές της περιουσίας διαθέτουν άφθονους οικονομικούς πόρους για να τη βοηθήσουν.

Στις κατάρες θανάτου, η κόρη του Michael Jackson απάντησε με ένα βίντεο αλήθειας για τα γενέθλιά του

Paris Jackson: Η κόρη του «βασιλιά της ποπ» αντιμέτωπη με τους δαίμονές της

Πάντως, η 93χρονη μητέρα του βασιλιά της pop φέρεται να είχε υπογράψει μια συμφωνία που σύμφωνα με το TMZ, της είχε αποφέρει περισσότερα από 55 εκατομμύρια δολάρια από το 2009, συμπεριλαμβανομένων σημαντικών ποσών από ένα μηνιαίο επίδομα, υποδηλώνοντας ότι έχει τα μέσα να χρηματοδοτήσει ανεξάρτητα τις νομικές προσπάθειές κόντρα στη Sony

Ο Bigi, το μικρότερο από τα παιδιά του Michael, που γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας το 2002, έχει μπλέξει στη διαμάχη αυτή παρέα με τα αδέρφια του Prince και Paris.

https://www.instagram.com/reel/C3-i8ngxlnK/

Η παρουσία του Bigi στη βραδιά αυτή παρέα με τα αδέρφια του, δείχνει πως έχουν κοινή στρατηγική. Ο Blanket συνήθιζε να μην εμφανίζεται με τα αδέρφια του, ειδικά στο κόκκινο χαλί.

https://www.instagram.com/p/CwiOggVRH8W/

«Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν πως ο πατέρας μας- Michael Jackson άλλαξε για πάντα την ποπ μουσική και ποιοι είμαστε εμείς για να το αμφισβητήσουμε. Αυτό που πολλοί δεν ξέρουν είναι πόσο εκείνος λάτρευε τα μιούζικαλ, στις ταινίες και live. Γι' αυτό και είναι τιμή να σας παρουσιάσουμε τον πρώτο υποψήφιο της βραδιάς για το καλύτερο μιούζικαλ στο οποίο ακούγονται πολλά hits του πατέρα μου και το λαμπρό του πνεύμα αλλά και οι ιδιαιτερότητές του», είχε πει ο Prince για τον πατέρα του το 2022, όταν παραλάμβανε βραβείο Tony στη μνήμη του.