Στις κατάρες θανάτου, η κόρη του Michael Jackson απάντησε με ένα βίντεο αλήθειας για τα γενέθλιά του

Πατούλια Κατερίνα
Στις κατάρες θανάτου, η κόρη του Michael Jackson απάντησε με ένα βίντεο αλήθειας για τα γενέθλιά του
Rodin Eckenroth

Στις 29 Αυγούστου του 1958 γεννήθηκε ο βασιλιάς της ποπ Michael Jackson, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή τον Ιούνιο του 2009. Τα τρία του παιδιά εμφανίστηκαν ξεχωριστά την ημέρα που ο πατέρας τους θα γινόταν 65 ετών. 

O Michael Jackson θα έκλεινε στις 29 Αυγούστου τα 65 χρόνια ζωής του. Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πώς θα ήταν σήμερα ο βασιλιάς της ποπ που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή τον Ιούνιο του 2009 μετά από καρδιακή προσβολή κι ενώ ετοίμαζε το comeback στις συναυλίες.

Η εκκεντρική αυτή φιγούρα της παγκόσμιας ποπ σκηνής που αγαπήθηκε τόσο από τους fans του, άφησε πίσω του τη μουσική του κληρονομιά και τρία παιδιά, τα οποία έχουν ακολουθήσει έναν διαφορετικό το καθένα τρόπο στην αντιμετώπιση των social media και της showbiz.

Οι κατάρες στην Paris και η αντίδρασή της

https://www.instagram.com/reel/CwjNEAisMnz/

Για παράδειγμα, η κόρη του Michael, Paris Jackson, είναι 25 ετών σήμερα, έχει ασχοληθεί με την υποκριτική αλλά πλέον είναι μουσικός και κάνει lives ενώ για χρόνια έχει ταλαιπωρηθεί με νοσηλείες σε κλινικές για την αντιμετώπιση των αυτοκτονικών της τάσεων. Η Paris, από το προφίλ της στο Instagram και μετά από κατάρες που δέχτηκε και απειλές για τη ζωή της επειδή δεν δημοσίευσε κάποιο ποστ για την ημέρα που ο πατέρας της θα είχε γενέθλια, γύρισε ένα βίντεο και απάντησε στις κατηγορίες.

Σύμφωνα με την 25χρονη, ο πατέρας της όταν ήταν εν ζωή δεν ήθελε καν να ξέρουν τα παιδιά του πότε έχει γενέθλια, μισούσε τα πάρτι γενεθλίων και τις ευχές και ήταν για εκείνο ό,τι χειρότερο. Η Paris τόνισε πως αν κάποιος θέλει να δείξει την αγάπη του προς τον πατέρα της την ημέρα αυτή, θα ήταν προτιμότερο να ασχοληθεί με κάποια δράση για την κλιματική αλλαγή ή για τα δικαιώματα των ζώων, κάτι που και ο ίδιος ήθελε και υπενθύμισε πως δεν είναι λογικό να κατηγορείται και να δέχεται μπούλινγκ επειδή δεν έκανε κάποια αφιέρωση στα social media για τον πατέρα της.

Ο Prince δεν ξεχνά τον μπαμπά του

https://www.instagram.com/p/CwiOggVRH8W/

Από την άλλη, ο Prince Jackson, ο 26χρονος πρωτότοκος γιος του Michael ακολουθεί εντελώς διαφορετική τακτική στα social media με πολλές τρυφερές αφιερώσεις για τον πατέρα του, τονίζοντας πόσο του λείπει και πως ποτέ δεν θα τον ξεχάσει.

O ντροπαλός Blanket Jackson

Ο Prince εμφανίστηκε μάλιστα με τον 21χρονο αδερφό του Blanker Bigi Jackson, το τρίτο παιδί του Michael που απέκτησε μέσω παρένθετης, σε εκδήλωση για την ημέρα αυτή στο Mandalay Bay Resort and Casino στο Las Vegas και οι fans του Jackson ενθουσιάστηκαν με την παρουσία των δύο αγοριών.

https://www.instagram.com/p/Cwie7_KKIEg/

Ο Jackson μοιράστηκε την κηδεμονία των δύο μεγαλύτερων παιδιών του με την Debbie Rowe με την οποία ήταν παντρεμένος από τον Νοέμβριο του 1996 ως τον Απρίλιο του 2000. Το 2003 έγινε γνωστό πως το τρίτο παιδί του Michale αποκτήθηκε μέσω παρένθετης αγνώστου ταυτότητας ενώ ο Jackson παντρεύτηκε για δύο χρόνια, από τον Μάιο του 1994 ως τον Αύγουστο του 1996 την Lisa Marie Prestley.

H ανάρτηση της Naomi Campbell

Σαν σήμερα ο Μichael Jackson θα γιόρταζε τα 65α γενέθλιά του και η Naomi Campbell ένιωσε την ανάγκη να κάνει μια πολύ ξεχωριστή ανάρτηση στο Instagram.

Το top model δημοσίευσε μια σειρά από κοινές τους φωτογραφίες, για να τιμήσει τη μνήμη του και τόνισε πως θα τον έχει για πάντα στην καρδιά της.

https://www.instagram.com/p/CwjSqw3oUcv/

«Χρόνια πολλά βασιλιά της ποπ. Σήμερα θα ήταν τα 65α γενέθλιά σου. Θα είσαι για πάντα στην καρδιά μας», έγραψε η Campbell στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Ξέρουμε ποιος θα παίξει τον Michael Jackson στην επερχόμενη ταινία του και είναι της οικογένειας