Tom Cruise- Elsina Khayrova χώρισαν οριστικά και ο λόγος δεν είναι άλλος από τον πρώην σύζυγό της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Tom Cruise- Elsina Khayrova χώρισαν οριστικά και ο λόγος δεν είναι άλλος από τον πρώην σύζυγό της
Invision

Ο Tom Cruise και η Elsina Khayrova έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους και η αιτία είναι ο Dmitry Tsvetkov.

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να πάρουν εδώ και λίγες εβδομάδες ο Tom Cruise και η Elsina Khayrova, μετά από τρεις μήνες σχέσης.

Ο διάσημος ηθοποιός που είναι ανεξίτηλα χαραγμένος στη μνήμη μας ως πράκτορας Ethan Hunt του «Mission: Impossible» έζησε ένα σύντομο αλλά φλογερό ειδύλλιο με την 36χρονη, που όπως φαίνεται έληξε άδοξα.

Cruise και Khayrova χώρισαν οριστικά λόγω του πρώην συζύγου της

Πηγή της Page Six ανέφερε πως το επιτελείο του ηθοποιού ήταν αρκετά ανήσυχο και προβληματισμένο μετά τις προκλητικές δηλώσεις του πρώην συζύγου της Khayrova, Dmitry Tsvetkov.

Ο γνωστός έμπορος διαμαντιών είχε παραχωρήσει πρόσφατα συνέντευξη στην Daily Mail, περιγράφοντας λεπτομερώς τον γάμο του με την Khayrova και προειδοποιώντας τον Cruise «να έχει τα μάτια και το πορτοφόλι του ορθάνοιχτα».

«Κάνει γυρίσματα και δεν μπορεί να ανεχτεί τον σύζυγό της να λέει διάφορα πράγματα κάθε φορά που μιλά στον Τύπο. Απλώς δεν ήθελαν να ασχοληθούν με τον πρώην σύζυγο που είχε κάτι άσχημο να πει κάθε εβδομάδα», τόνισε πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού.

«Ανεξάρτητα από το ποιος είναι μαζί της θα πρέπει να γνωρίζει ότι της αρέσουν τα ωραία πράγματα στη ζωή και έχει ακριβό και πολυτελές γούστο. Ο Τom θα πρέπει να έχει τα μάτια και το πορτοφόλι του… ορθάνοιχτα», είχε δηλώσει ο Tsvetkov στον Τύπο.

Ακολούθησαν ποικίλες αντιδράσεις καθώς ο μεγιστάνας δεν δίστασε να δηλώσει fan του Tom Cruise, εξηγώντας πως έχει δει την ταινία «Eyes Wide Shut» περισσότερες από 30 φορές.

Όπως ο ίδιος εξομολογήθηκε, ήρθε σε επαφή με στενό του φίλο και παραγωγό του Hollywood, θέλοντας να ζητήσει από τον ηθοποιό να τον υποδυθεί σε μια ταινία για τη ζωή του.

Η Suri Cruise έχει καλλιτεχνική φλέβα και η Katie Holmes κάνει αυτό που κάθε μαμά θα έπρεπε

«Είπα στον παραγωγό ότι ο μόνος ηθοποιός που θα μπορούσε να με υποδυθεί είναι ο Τom Cruise. Είμαστε περίπου το ίδιο ύψος και βάρος και θα ήταν τιμή μου αν συμβεί αυτό. Δεν μπορούσα να σκεφτώ κάποιον καλύτερο να με υποδυθεί. Ελπίζω ότι θα μπορέσω να τον συναντήσω μια μέρα για να συζητήσουμε αυτό το project», δήλωσε ο Tsvetkov.

Στα τέλη Φεβρουαρίου η Sun είχε γράψει πρώτη για τον χωρισμό Cruise-Khayrova τονίζοντας πως δεν υπάρχουν αρνητικά συναισθήματα μεταξύ τους απλώς η σχέση τους τελείωσε».

Από πλευράς του ο Tsvetkov εξακολουθεί να υποστηρίζει πως η πρώην σύζυγός του ξόδεψε πάνω από 12 εκατομμύρια δολάρια σε ρούχα και περίπου 2,5 εκατομμύρια δολάρια σε τσάντες κατά τη διάρκεια του γάμου τους. Πηγές της Page Six αναφέρουν πως η Khayrova εξακολουθεί να ελπίζει σε μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση της με τον σταρ της μεγάλης οθόνης.

Το χρονικό της σχέσης Cruise- Khayrova

Το πρώην ζευγάρι φέρεται να γνωρίστηκε τον περασμένο Δεκέμβριο κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στο Mayfair, όπου εθεάθησαν να φιλιούνται. Ένας καλεσμένος είχε ισχυριστεί για το ειδύλλιο: «Ήταν αχώριστοι, εκείνος φαινόταν να είναι ξετρελαμένος μαζί της».

Η influencer ήταν προηγουμένως παντρεμένη με τον Dmitry Tsvetkov, ο οποίος δήλωσε πρόσφατα πως το διαζύγιο με την Khayrova του κόστισε ακριβά και για την ακρίβεια, κάτι παραπάνω από 150 εκατομμύρια λίρες.

«Ανεξάρτητα από το ποιος είναι μαζί της θα πρέπει να γνωρίζει ότι της αρέσουν τα ωραία πράγματα στη ζωή και έχει ακριβό και πολυτελές γούστο. Ο Τom θα πρέπει να έχει τα μάτια και το πορτοφόλι του… ορθάνοιχτα», είχε δηλώσει ο Tsvetkov στον Τύπο.

Πηγή κεντρικής: apimages.com