Πώς μάς επηρεάζει η ολική έκλειψη Ηλίου που θα γίνει στις 8 Απριλίου

Γεωργία Βλαχοπούλου
Πώς μάς επηρεάζει η ολική έκλειψη Ηλίου που θα γίνει στις 8 Απριλίου

Αυτό το μοναδικό πλανητικό γεγονός δεν θα συμβεί ξανά μέχρι το 2026.

Υπάρχουν δύο τύποι εκλείψεων: οι εκλείψεις Σελήνης, που συμβαίνουν όταν η Γη μπαίνει ανάμεσα στον ήλιο και τη σελήνη. Και οι ηλιακές εκλείψεις, που συμβαίνουν όταν το φεγγάρι περνά ανάμεσα στη Γη και τον ήλιο.

«Μια έκλειψη συμβαίνει όταν η Γη, ο ήλιος και η σελήνη ευθυγραμμίζονται με τρόπο που το ένα ουράνιο σώμα κρύβει το φως του άλλου» σύμφωνα με τους ειδικούς, η ολική έκλειψη Ηλίου που θα γίνει στις 8 Απριλίου θα είναι ορατή σε ολόκληρη τη Βόρεια Αμερική, περνώντας πάνω από το Μεξικό, τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά και θα ξεκινήσει γύρω στις 11:07 π.μ., σύμφωνα με τη NASA.

Πώς θα μάς επηρεάσει;

Η συγκεκριμένη ηλιακή έκλειψη στις 8 Απριλίου δεν είναι ιδιαίτερη μόνο για το γεγονός ότι κάτι αντίστοιχο αναμένεται να ξαναγίνει το 2026, αλλά και για το ότι φαίνεται μια τέλεια ευκαιρία ενεργειακά για νέα ξεκινήματα.

Σύμφωνα, με την Bri Luna η συγκεκριμένη ολική έκλειψη ηλίου, όχι μόνο θα μας ενθαρρύνει να βγούμε έξω από τη ζώνη άνεσής μας (το comfort zone μας), αλλά θα μάς κάνει να «μεταμορφωθούμε». Τα αστέρια και οι πλανήτες κυριολεκτικά ευθυγραμμίζονται φέρνοντας ένα ωραίο κύμα ενέργειας, κινήτρων και πρωτοβουλίας, ενθαρρύνοντας τις τολμηρές ενέργειες και το να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας με αυτοπεποίθηση.

Βέβαια, η Bri σημείωσε ότι η έκλειψη αυτή «μπορεί να φέρει προκλήσεις στην επικοινωνία, τα ταξίδια και την τεχνολογία».

«Να ελέγχετε διπλά τις πληροφορίες, να είστε υπομονετικοί με παρεξηγήσεις και να αποφεύγετε να λαμβάνετε σημαντικές αποφάσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου» λέει η ίδια.

«Εστιάστε στο να απελευθερώσετε ό,τι δεν σας εξυπηρετεί πλέον και να θέσετε προθέσεις για προσωπική ανάπτυξη και μεταμόρφωση» τόνισε η ίδια καταλήγοντας.

pexels-chris-matthews-804697.jpg