Μήπως η Μεταξία «γράφει» το φινάλε της Μάγισσας και κάνει την ανατροπή που κανείς δεν περίμενε;

Κατερίνα Μπούσιου
Μήπως η Μεταξία «γράφει» το φινάλε της Μάγισσας και κάνει την ανατροπή που κανείς δεν περίμενε;

Το κοινό στο Twitter/X συμφωνεί με το νέο σενάριο και για πρώτη φορά λάτρεψε την κόρη του Σπήλιου στη Μάγισσα και αποθέωσε την Καλλιόπη Χάσκα.   

Η Μάγισσα ξεκίνησε ως σειρά εποχής και στο τελευταίο επεισόδιο που μένει για την ερχόμενη Δευτέρα, θα τη δούμε να μεταλλάσσεται σε σειρά αστυνομικής δράσης με όρους Μάνης. Το μεγαλύτερης διάρκειας τελευταίο επεισόδιο, αναμένεται συγκλονιστικό. Με την τελική αναμέτρηση Θεοφανώς και Κυπριανής και έναν απρόβλεπτο παράγοντα που μας αποκαλύφθηκε χθες. Τι ανατροπή είναι και αυτή!

https://www.instagram.com/p/C5jNJxjMONT/

Τι θα κάνει η Μεταξία για να σώσει τη Θεοφανώ;

Ένας οδηγός προς το φινάλε ήταν το χθεσινό επεισόδιο στη Μάγισσα. Να τακτοποιηθούν όλες οι εκκρεμότητες για να πάμε ξεκάθαρα στο τέλος. Και αν κρίνουμε από το φινάλε των Άγριων Μελισσών που έγραψαν οι ίδιοι σεναριογράφοι της Μάγισσας, η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης, ετοιμάσου για θεαματικό τέλος. Και καλύτερο, γιατί εδώ έχουμε και πολλές ανοιχτές υποθέσεις και όχι μόνο έναν Δούκα Σεβαστό και έναν Μελέτη.

Θεοδόσης Φυλακτός: Ποιος είναι ο Βρώτσος της Μάγισσας που λάτρεψε το κοινό και το τραγικό φινάλε του

Η πολεμική αναμέτρηση είναι αναπόφευκτη. Όπως και η μάχη των μαχών, η αναμέτρηση μεταξύ Κυπριανής και Θεοφανώς. Της κακιάς και της καλής μάγισσας. Το τρέιλερ του επεισοδίου τη δείχνει ξεκάθαρα να βάζει το μαχαίρι στο δηλητήριο και να ετοιμάζεται για να τη δολοφονήσει.

Όμως τίποτε μάλλον δεν είναι όπως φαίνεται. Υπάρχουν πολλά που θα συμβούν μέχρι να φτάσουμε εκεί. Πριν στα πω, να δούμε το σημαντικό στοιχείο που μας έδωσε το χθεσινό επεισόδιο. Δαμιανή και Κυπριανή σε ένα κρεσέντο ψεύδους και αφού αρνήθηκαν από τα ίδια τους τα παιδιά την αλήθεια, νομίζουν πως το μόνο που μένει είναι να εξοντώσουν τη Θεοφανώ η οποία κλείστηκε μετά από παγίδα σε ένα δωμάτιο μαζί με το μωρό της.

Ενώ λίγο πριν, η Μεταξία για πρώτη φορά από 8 μήνες που παίζεται η σειρά, είναι πια σίγουρη ότι η πεθερά της Δαμιανή σκότωσε το μωρό της. Ο Τζανής προσπαθεί να την πείσει για το αντίθετο αλλά είναι ανώφελο. Και μάλιστα κάποια στιγμή παρακολούθησε και τα δρώμενα με την γιαγιά της Κυπριανή. Η Καλλιόπη Χάσκα (δες εδώ και την αποκλειστική συνέντευξη στο Queen.gr) για πρώτη φορά αγαπήθηκε από το κοινό και αποθεώθηκε. Ένας από τους πιο μισητούς ρόλους της σειράς, είχε μία ανέλπιστη ανατροπή.

Και σύμφωνα με αυτά που υποστηρίζει το κοινό (και δε σφάλλουν) η Μεταξία θα λειτουργήσει ως μάνα στη συνέχεια. Για αυτό και θα σώσει το μωρό της Θεοφανώς ενώ ενδέχεται να τιμωρήσει και τη Δαμιανή. Αυτή είναι η ανατροπή που περιμένουμε. Ή έστω μία σημαντική. Δες και πόσο συμφωνεί με αυτό το ενδεχόμενο το κοινό.

Για το τελευταίο έχω μία αμφιβολία. Η Δαμιανή θα δώσει η ίδια τέλος στη ζωή της. Η Μεταξία βλέποντας τι έχει συμβεί μέχρι τώρα, δεν θα πάρει και εκείνη το κρίμα να βάψει τα χέρια της με αίμα. Ήδη βλέπουμε την πεθερά της στο τρέιλερ να ζητά από εκείνη και τον Τζανή να το σκάσουν για να σωθούν. Και ναι, υπάρχουν και φωτογραφικά ντοκουμέντα που δείχνουν πως θα σωθούν τελικά. Δες τι ανακάλυψαν οι φανς.

tzanissotiria.jpg

Αυτό που δεν ξέρουμε ακόμη είναι που θα καταλήξει το Θεοφανώ VS Κυπριανή. Αν και υπάρχει η αίσθηση ότι η Θεοφανώ θα ζήσει.

Τι θα συμβεί με όλους τους άλλους;

Καταρχάς υπάρχουν πολλά πράγματα που θα συμβούν μέχρι το τέλος για αυτό και το επεισόδιο θα είναι μακράς διάρκειας. Για δες.

teleftaioepeisodio.jpg

Όσοι επιζήσουν θα βρεθούν στο τέλος να ξεκινούν με όσες δυνάμεις τους απομένουν, μία νέα ζωή. Ανάμεσα σε αυτούς ο Αντρέι, ο Σπήλιος, ο Μάρκος και ο Κανέλλος. Πολλοί επίσης από το προσωπικό που ήταν στον πύργο των Λασκαραίων. Η Ρηνιώ και η Γερακίνα είναι ήδη ασφαλείς μακριά. Και αναμένουμε αν η τελευταία σκηνή θα είναι με Αναστάση Ροϊλό και Έλλη Τρίγγου. Να ζουν και να κάνουν όνειρα για το μέλλον. Δεν μπορώ να το πω με σιγουριά.

Πάντως στο τελευταίο poster του ΑΝΤ1 έχει γίνει μία προσεκτική έως και συμβολική επιλογή κάποιων προσώπων.

https://www.instagram.com/p/C5jCnactODs/