Το «ματωμένο» Σάββατο στο Προξενιό της Ιουλίας με Μουτάφη - Τρικαλιώτη να λύνουν τις διαφορές τους

Κατερίνα Μπούσιου
Το «ματωμένο» Σάββατο στο Προξενιό της Ιουλίας με Μουτάφη - Τρικαλιώτη να λύνουν τις διαφορές τους

Η συνάντηση Στράτου και Στάσας θα ξυπνήσει παλιά ερωτικά πάθη στο Προξενιό της Ιουλίας. 

Στο Προξενιό της Ιουλίας ο έρωτας και το έγκλημα βρίσκονται σε μία αρμονική ισορροπία. Όπως συνήθως γίνεται το πρώτο οδηγεί πολλές φορές στο δεύτερο γιατί τα ανθρώπινα πάθη φτάνουν στα άκρα. Μία ιστορία από το παρελθόν, ενός ζευγαριού που αγαπήθηκε πολύ, έρχεται και πάλι στην επιφάνεια φτάνοντας μέχρι το έγκλημα. Και ήρθε η ώρα δύο γυναίκες να αναμετρηθούν ξανά και να λύσουν τις διαφορές τους.

Η Στάσα γίνεται ξανά το επίκεντρο

Αν ήξερε αυτή τη στιγμή η Ιουλία στο Προξενιό της Ιουλίας, πως αυτά που βιώνει με τον σύζυγό της αλλά και η πατρότητα της κόρης της, είναι θέματα που έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τόσο τη μητέρα της όσο και τη μητέρα του πατέρα της κόρης της - την Κυριακούλα και μαμά του Γρηγόρη δηλαδή - θα αισθανόταν πολύ καλύτερα.

Το μυστικό της Τρικαλιώτη στο Προξενιό της Ιουλίας δίνει το κίνητρο στον Γρηγόρη για εκδίκηση

Κάποια στιγμή αυτοί οι λογαριασμοί του παρελθόντος θα πρέπει να λυθούν. Γιατί όσα έκαναν οι γονείς, θα ταλαιπωρήσουν τα παιδιά τους. Ήδη με έναν τρόπο τα ταλαιπωρούν. Η αρχή του ξεκαθαρίσματος, γίνεται ένα Σάββατο, ένα Ψυχοσάββατο συγκεκριμένα. Στο νεκροταφείο όπου έχει πάει λόγω της ημέρας η Στάσα για να βάλει λουλούδια στον τάφο του συζύγου της, θα έχει μία ανέλπτιστη συνάντηση με τον δολοφόνο του και πρώην δικό της εραστή. Μόνο που αυτό το δεύτερο δεν το γνωρίζει κανείς.

Θα θυμηθεί τα παλιά το πρώην ζευγάρι και θα βγουν απωθημένα στην επιφάνεια. Η Στάσα δεν τολμά όμως να του πει, πως ο Ρήγας είναι δικό του παιδί. Κάτι τέτοιο θα άλλαζε τις ζωές δύο οικογενειών. Και όπως ήδη σε έχω ενημερώσει εκείνος θα βρεθεί τυχαία εκεί και θα τον πυροβολήσει.

Το γεγονός αναστατώνει την Κυριακούλα και μαμά του Γρηγόρη. Ελισάβετ Μουτάφη και Πέγκυ Τρικαλιώτη θα βρεθούν αντιμέτωπες. Είναι η ώρα να λύσουν τις διαφορές τους. Αλλά θα πρέπει να περιμένουν μέχρι να δουν τα νεότερα για την υγεία του Στράτου. Αλλά θα γίνει αυτή η συζήτηση και θα είναι καθοριστική. Από την άλλη πλευρά, ο άλλος άντρας στη ζωή της Στάσας, ο αστυνόμος Στασινόπουλος προσπαθεί να τη βοηθήσει και να καλύψει ότι μπορεί. Για να μην καταστραφεί το μέλλον του Ρήγα.

Πώς θα καταφέρει η Στάσα να σώσει τον Ρήγα στο Προξενιό της Ιουλίας μετά τον πυροβολισμό του Ραζίνη;

Αυτή που είναι στη δυσκολότερη θέση είναι και πάλι η Ιουλία. Η οικογένεια του πρώην της ξανά σε κόντρα μαζί τους. Ο Γιωργίκης θα είναι σύμμαχός της, αλλά εκείνη μέσα της έχει αντιφατικά συναισθήματα. Έχει και τον Γρηγόρη κάθε λίγο στο σπίτι τους, λόγω μίας συνεργασίας που έχει με τον άντρα της.

https://www.instagram.com/p/C3D4wivrk4X/

Το μεγάλο «μπαμ» όπου όλα θα ειπωθούν θα είναι τις τελευταίες ημέρες πριν το μεγάλο φονικό, στιγμές του οποίου ήδη βλέπουμε μετά το τέλος κάθε επεισοδίου. Όλα όμως εξαρτώνται από το αν θα ζήσει ο Ραζίνης.