«Ωραίος ο Φαίδων»! Ο Καρβέλας junior έγινε 2 ετών και η Άννα Βίσση έκανε το πιο τρυφερό σχόλιο

Τσακιρίδου Χριστίνα
«Ωραίος ο Φαίδων»! Ο Καρβέλας junior έγινε 2 ετών και η Άννα Βίσση έκανε το πιο τρυφερό σχόλιο

Ο γιος του Νίκου Καρβέλα και της Έλενας Φερεντίνου έγινε δύο ετών. Το τρυφερό post της τραγουδίστριας, τα σχόλια Βίσση-Πάνια και η αποκάλυψη για το όνομα του μικρού.

Γιορτινή ατμόσφαιρα επικρατεί στο σπίτι των Καρβέλα-Φερεντίνου αφού σαν σήμερα πριν από δύο χρόνια, υποδέχθηκαν τον καρπό του έρωτά τους.

Ο μουσικοσυνθέτης και η τραγουδίστρια κρατούν την οικογένειά τους μακριά από τον Τύπο ωστόσο δεν διστάζουν να εμφανίζονται μαζί σε κοσμικά events. Δεν είναι λίγες οι φορές που μέσα από τα social media το ζευγάρι μας έχει δείξει πόσο πολύ μεγάλωσε ο γιος τους και όπως θα δεις παρακάτω ο μικρός έχει στοιχεία και από τους δύο του γονείς.

https://www.instagram.com/p/CipoCv6Ik2z/

Ο ποδοσφαιριστής αδερφός της Έλενας Φερεντίνου και οι σπάνιες φωτογραφίες με τον Καρβέλα «junior»

O Καρβέλας junior έγινε 2 ετών και δέχθηκε τις ωραιότερες ευχές- Το τρυφερό post της Έλενας Φερεντίνου

Ο 72χρονος καλλιτέχνης έχει δύο ακόμη παιδιά (Σοφία και Ανδρέας) από τον γάμο του με την Άννα Βίσση και τη σχέση με την Αννίτα Πάνια.

Φερεντίνου-Καρβέλας είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν καθώς ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης έχει γράψει το τραγούδι «Δεν πάει καλά το παιδί» της Έλενας Φερεντίνου που κυκλοφόρησε το 2019 από την Panik Records. Ο απρόσμενος έρωτάς τους ολοκληρώθηκε με τη γέννηση του γιου τους, ο οποίος ήρθε στη ζωή τον Απρίλιο του 2022 και τους γέμισε με όμορφα συναισθήματα.

Στη νέα φωτογραφία του Καρβέλα «junior» με τη μαμά του η Ναταλία Γερμανού είπε αυτό που όλοι είδαμε

Πριν από λίγες ώρες η Έλενα Φερεντίνου δημοσίευσε μια νέα selfie φωτογραφία της ίδιας και του γιου της και με αφορμή τα δεύτερα γενέθλιά του έγραψε μια πολύ τρυφερή αφιέρωση.

https://www.instagram.com/p/C5nRAiUI2CZ/

«Χρόνια πολλά τυχερό μου αστέρι!», έγραψε η τραγουδίστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Tην ανάρτηση της συντρόφου του έκανε repost ο Νίκος Καρβέλας, θέλοντας με αυτό τον διακριτικό τρόπο να ευχηθεί «Χρόνια πολλά» στον γιο τους.

Screenshot-2024-04-11-134932.png

Η Άννα Βίσση αποκάλυψε το όνομα του μικρού Καρβέλα

Αρκετοί ήταν οι celebrities που έσπευσαν να σχολιάσουν την ανάρτηση της Έλενας Φερεντίνου για να στείλουν εγκάρδιες ευχές στον Καρβέλα junior. Πρώτη και καλύτερη η Άννα Βίσση, η οποία άθελά της αποκάλυψε το όνομα που θα λάβει ο γιος του ζευγαριού το οποίο δεν είναι άλλο από «Φαίδων».

«Δυο χρόνια ,απίστευτο…❤️❤️ Φαίδων ο ατίθασος ο όμορφος ο μέλλων … Για να δούμε», έγραψε η Άννα Βίσση.

Ακολούθησε η Αννίτα Πάνια η οποία σχολίασε: «Να τον χαιρόμαστε».

Screenshot-2024-04-11-151046.png

Ο Νίκος Καρβέλας εξέφρασε την αγάπη προς την σύντροφο και τον γιο του με ένα λακωνικό σχόλιο και συγκεκριμένα τρία emojis σε σχήμα μπλε καρδιάς.

«Η Έλενα Φερεντίνου διάβασε πρώτη το βιβλίο, αυτή η οποία το έγραψε κιόλας. Δεν είναι σύντροφος, ούτε συνοδοιπόρος, είναι μία γυναίκα με την οποία ταιριάζω γιατί δεν με ενοχλεί. Είναι μεγάλο προτέρημα και ικανότητα να μπορεί ένας άνθρωπος να μην ενοχλεί έναν άνθρωπο άλλον, όταν είναι τόσες πολλές ώρες μαζί. Χρειάζεται μεγάλη ικανότητα και σπουδαιότητα να μην ενοχλείς έναν άνθρωπο. Αντιλαμβάνεται χωρίς να έχει καμία ιδιαίτερη ικανότητα ή χάρισμα. Μια απλή κοπέλα είναι η οποία έχει μια περίεργη φωνή, είναι αδύνατη, ένα γλυκό πλάσμα», δήλωσε πρόσφατα ο Νίκος Καρβέλας στη Νίκη Λυμπεράκη.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες του Καρβέλα junior.

Το όνομα του γιου του επιβεβαίωσε και ο Νίκος Καρβέλας μέσα από τα Ιnstagram-stories του, κάνοντας repost έναν πίνακα ζωγραφικής που δέχθηκε ως δώρο για τα γενέθλια του μικρού Φαίδων.

Screenshot-2024-04-11-150254.png

Τα αδέρφια του Καρβέλα junior

Ο 2χρονος γιος του μουσικοσυνθέτη και της Έλενας Φερεντίνου έχει δύο αδέλφια από τις προηγούμενες σχέσεις του μπαμπά του: την 41χρονη, Σοφία Καρβέλα (κόρη των Βίσση-Καρβέλα) και τον 16χρονο Ανδρέα Καρβέλα (γιος των Πάνια-Καρβέλα).

https://www.instagram.com/p/B9L3lHsH5Wi/

O έφηβος γιος των Καρβέλα-Πάνια έχει δείξει από νεαρή ηλικία πως έχει κλίση στην μουσική, δημιουργώντας δικά του αντισυμβατικά τραγούδια που δημοσίευσε στο Youtube.

H Σοφία Καρβέλα διαγράφει τη δική της πορεία στον χώρο της μόδας καθώς τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως fashion stylist στην Αμερική και παράλληλα επιμελείται τις εμφανίσεις της μητέρας της, Άννας Βίσση.

https://www.instagram.com/p/C5Bx8KNPHLe/

Πηγή κεντρικής: elena_ferentinou