Masterchef: Ο Λευτέρης νικητής 1000 ευρώ και ασυλίας αλλά το κοινό δικάζει για τις αντιγραφές

Masterchef: Ο Λευτέρης νικητής 1000 ευρώ και ασυλίας αλλά το κοινό δικάζει για τις αντιγραφές

Η δύσκολη εβδομάδα με τις δύο αποχωρήσεις ξεκίνησε στο MasterChef και ο Λευτέρης υπήρξε ο πρώτος που εξασφάλισε την ασυλία ως τους δέκα.

Ο Λευτέρης είναι ο σεφ του MasterChef 2024 που κατάφερε να κερδίσει την ασυλία για τους δέκα του διαγωνισμού, τα 1000 ευρώ και τον θαυμασμό των κριτών.

«Είναι μία από τις πιο χαρούμενες μέρες μου μέσα στο MasterChef» είπε συγκινημένος ο παίκτης ο οποίος θα διεκδικήσει το τρίτο μεγαλύτερο έπαθλο του MasterChef, αξίας 20.000 ευρώ.

Η δεύτερη καλύτερη επίδοση άνηκε στον Χρήστο Μοίρα, ο οποίος είναι η έκπληξη του MasterChef με την εξέλιξή του αλλά του λείπει ακόμα η τεχνική όπως του εξήγησαν οι κριτές.

Με «σκονάκια» στα χέρια θα βγάλουμε MasterChef; Η Χριστίνα είπε την πιο σωστή κουβέντα και κέρδισε

Ο Λευτέρης έσπευσε να αφιερώσει τη νίκη του αυτή στον Σταμάτη, τον συμπαίκτη του που αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο 29χρονος Λευτέρης έχει εργαστεί ως βοηθός chef σε εστιάτορια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μεταξύ των οποίων και το Sabor στο Λονδίνο, το οποίο κατέχει ένα αστέρι Michelin.

Ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος ήταν ο αρχηγός της γκρι μπριγάδας για περισσότερο από έναν μήνα στο MasterChef και το κομβικό σημείο στην πορεία του στον διαγωνισμό ήταν η στιγμή που ο Γιάννης Κούρτογλου τον κατηγόρησε πως μπαίνει με σκονάκια γραμμένα για να μαγειρέψει, με συνταγές, τις οποίες πηγαίνει στο μπάνιο και σβήνει μόλις τις καταγράψει στο χαρτί σημειώσεών του.

Με «σκονάκια» στα χέρια θα βγάλουμε MasterChef; Η Χριστίνα είπε την πιο σωστή κουβέντα και κέρδισε

«Έχω έρθει εδώ για να κερδίσω το φετινό MasterChef, ας προσπαθήσουν, θα φύγω όποτε είναι να φύγω, μέχρι να φύγω όμως θα με έχουν απέναντί τους, γιατί ό,τι κάνω θέλω να το κάνω καλά. Λυπάμαι που θα με δουν έτσι οι δικοί μου άνθρωποι».

«Διάβαζα από ένα τετραδιάκι πριν μπούμε μέσα. Εγώ ζήτησα από τον Χρήστο που είναι στον εξώστη να με βοηθήσει με μια συνταγή και την έγραψε στο χέρι του, εδώ πάντως δεν έχει τίποτα ο Χρήστος, ούτε εγώ σήμερα κάτι», είχε πει ο Λευτέρης για το ζήτημα «σκονάκι».

Λευτέρης ή Τευτέρης;

Το κοινό δεν λέει πάντως να συγχωρήσει τον παίκτη στον οποίο τα tweets αναφέρονται ως «Τευτέρη» ή Αντιγραφέα!