Η Δήμητρα Βαμβακούση δείχνει την αληθινή πλευρά της μητρότητας- Το νέο video με την κόρη της

Η Δήμητρα Βαμβακούση δείχνει την αληθινή πλευρά της μητρότητας- Το νέο video με την κόρη της

Η Δήμητρα Βαμβακούση και η δύο μηνών κόρη της είναι αχώριστες. Το νέο βίντεο με το μωρό μέσα από το γυμναστήριο.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και δύο μήνες η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, με την άφιξη της κόρης τους να τους γεμίζει με πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Στις 9 Φεβρουαρίου η πρώην παίκτρια του Survivor έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα με τον σύζυγό της και έκτοτε το ζευγάρι προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα του καθημερινότητα με το μωρό.

Ο μπαμπάς Ντάνος δεν κρύβει την γλύκα για την κόρη του: Οι πάνες, η Δήμητρα και η ζωή μετά το μωρό

Η Δήμητρα Βαμβακούση και η κόρη της είναι αχώριστες

Πριν από μερικές ώρες η νεαρή γυμνάστρια επισκέφθηκε το γυμναστήριο με την καλύτερη παρέα που δεν είναι άλλη από την δύο μηνών κόρη της.

Η Δήμητρα Βαμβακούση έχει επιστρέψει στη fitness ρουτίνα της και έχει βρει τον πιο έξυπνο τρόπο για να μη χάνει προπονήσεις...να παίρνει μαζί της στο καροτσάκι το μωρό. Aρκετές celebrities που έγιναν πρόσφατα μητέρες ακολουθούν την ίδια μέθοδο ανάμεσά τους η Ιωάννα Μαλέσκου και η Ιωάννα Τούνη.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει 10 λόγους που θεωρεί την Δήμητρα Βαμβακούση γυναίκα της ζωής του

dimitra2.jpg

Μέσα από τα Instagram-stories της η πρώην παίκτρια του Survivor μας έδειξε το σώμα της λίγες μόλις εβδομάδες μετά τον τοκετό, με τις καλλίγραμμες αναλογίες και την ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα της να αποτελούν κίνητρο για κάθε νέα μαμά που θέλει να γυμναστεί μετά τη γέννα.

Νωρίτερα η 29χρονη μοιράστηκε μια ασπρόμαυρη selfie φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους και έγραψε: «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάτι ανώτερο από το να κοιμάμαι αγκαλιά στο κρεβάτι με τον άντρα μου και το μωρό μου».

dimitra1.jpg

Σε παλαιότερη ανάρτησή της η νέα μαμά επισήμανε πόσο δύσκολο είναι το πρόγραμμα ύπνου με ένα μωρό και μας χάρισε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία όπου κρατά αγκαλιά την κορούλα της.

vamvakousi1.webp

Στη λεζάντα της φωτογραφίας της η γυμνάστρια έγραψε: «Τώρα οι νύχτες χωρίς ύπνο αρχίζουν να αποδίδουν».

Tο μόνο σίγουρο είναι πως η Δήμητρα Βαμβακούση δείχνει στα καλύτερά της μετά τον τοκετό και συνεχίζει να μοιράζει tips ευεξίας μέσα από τον λογαριασμό της στα social media.

https://www.instagram.com/p/C4yHYyQIMgc/

Το πρώτο ταξίδι Βαμβακούση-Αγγελόπουλου με το μωρό τους

Πρόσφατα το ζευγάρι και η κόρη τους πραγματοποίησαν ολιγοήμερη απόδραση στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά, για να λάβουν ευχές από τον πνευματικό τους για το νέο μέλος. Βαμβακούση-Αγγελόπουλος ήρθαν κοντά λόγω της πίστης τους στον Θεό καθώς γνωρίστηκαν στην εκκλησία.

Σε video που μοιράστηκαν οι δυο τους στο Instagram βλέπουμε τον πατέρα Δημήτριο Λουπασάκη να λέει on κάμερα, έχοντας δίπλα του την κόρη του ζευγαριού: «Όταν δίνεις αγάπη, παίρνεις αγάπη και η αγάπη είναι δύσκολή να τη δώσεις. Πρέπει να έχεις πολύ ωραία ψυχή και να είσαι απελευθερωμένος για να μπορέσεις να αγαπήσεις τον άνθρωπο. Κι όταν αγαπάς τον άνθρωπο, τότε ο Θεός σε ευλογεί και είσαι κοντά του».

https://www.instagram.com/reel/C5Q_uQkMKn-/

Στην λεζάντα της ανάρτησης η Δήμητρα Βαμβακούση έγραψε: «Κατά την επίσκεψη μας στην Κρήτη δεν θα γινόταν να μην πάμε στον άγιο Ματθαίο στα Χανιά για να συναντήσουμε τον πνευματικό μας πατέρα Δημήτριο Λουπασάκη. Ο λόγος του μας δίνει πάντα δύναμη και έτσι του ζήτησα να δώσει μερικές ευχές στον κόσμο. Να έχουμε όλοι την ευχή του!».

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σουσού» ο Γιώργος Αγγελόπουλος εξήγησε: «Ευχαριστώ, θα με συγχωρήσετε γιατί είμαι με το παιδί και δεν θα ήθελα να κάνουμε κάποια δήλωση σήμερα. Είχαμε μια υποχρέωση, να είστε καλά, ευχαριστούμε. Δεν θα ήθελα να πούμε περισσότερα, σας ευχαριστώ πολύ που με ρωτάτε, είχαμε ένα προσκύνημα και μια υποχρέωση με το «Φύλακα Άγγελο». Όλα αυτά τώρα είναι προσωπικά θέματα».

Όπως έχει γίνει γνωστό η κόρη του ζευγαριού θα πάρει το όνομα της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου, Ουρανία, η οποία στις 25 Σεπτεμβρίου 2023 έφυγε από τη ζωή, μία μόλις ημέρα μετά τον γάμο τους.

https://www.instagram.com/reel/C3QmmbutiC0/

Πηγή κεντρικής: dimitravmk