Ο μπαμπάς Ντάνος δεν κρύβει την γλύκα για την κόρη του: Οι πάνες, η Δήμητρα και η ζωή μετά το μωρό

Πατούλια Κατερίνα
Ο μπαμπάς Ντάνος δεν κρύβει την γλύκα για την κόρη του: Οι πάνες, η Δήμητρα και η ζωή μετά το μωρό

«Οι άνθρωποι που έχουν βρεθεί στη δική μου θέση, σίγουρα θα προτιμούσαν να μην έχουν μια κάμερα μπροστά τους στην κηδεία της μάνας τους, κάτω από το νοσοκομείο, δεν είναι εύκολες στιγμές, ζούσα με μια ανάγκη θανάτου και με μια ανάγκη εγκυμοσύνης».

Στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους στον Alpha Κύπρου, έδωσε την πιο ειλικρινή του συνέντευξη ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο νικητής του Survivor 2017 και τηλεοπτικός Ορέστης στη Γη της Ελιάς στο Mega.

Ο Ντάνος, δεν έκρυψε την ευτυχία που βιώνει στην προσωπική του ζωή μετά τον ερχομό της κόρης του, καρπού της σχέσης και του γάμου του με τη Δήμητρα Βαμβακούση.

«Η μυρωδιά της και τα νάζια μου λείπουν και είναι σχεδόν 2,5 μηνών».

Μιλώντας στη Χριστιάνα Αριστοτέλους για την κόρη του, ο Γιώργος είπε χαρακτηριστικά:

«Το 2023 ήταν μια χρονιά που τα είχε όλα. Έχω ένα δίμηνο ακόμα μπροστά μου, όσον αφορά τα γυρίσματα. Όταν φεύγεις από το σπίτι, μέχρι την πόρτα, και αφήνεις ένα νεογέννητο, είναι δύσκολο. Όταν μάλιστα πρέπει να πάω και έρχομαι στην Κύπρο και κάνω δύο μέρες.. Η Δήμητρα φροντίζει να μου στέλνει βιντεάκια και φωτογραφίες αλλά δεν είναι το ίδιο. Η μυρωδιά της και τα νάζια μου λείπουν και είναι σχεδόν 2,5 μηνών. Μας λένε διάφορα, αντιμετωπίζουμε το μωρό με βάση τις ανάγκες του δικού μας μωρού, κοιτάζουμε να είμαστε σαν σφουγγάρι, να απορροφήσουμε την κάθε ανάσα της, μας δίνει δύναμη να αντέξουμε και το ξενύχτι. Δεν κοιμόμαστε τα βράδια, τη νανούριζα πριν φύγω στις 4 το πρωί που πετούσα αλλά μου έκανε ένα γελάκι και είπα δεν πειράζει θα πάω ως το πρωί.

https://www.instagram.com/reel/C3QmmbutiC0/

Αντιλαμβάνομαι το πόσο εξαρτάται ένα παιδί από τον γονιό και πόσο μεγάλη ευθύνη είναι τα παιδιά. Υπάρχει δημιουργικό άγχος από μεριάς μας, να είμαστε πιο έτοιμοι, ευτυχώς και η Δήμητρα τα καταφέρνει πολύ καλά και αισθάνομαι ήρεμος όταν λείπω. Κάθε μέρα είναι διαφορετική με αυτά που κάνει και θεωρώ πως ο ερχομός της μικρής είναι το πιο σημαντικό βήμα που έχω κάνει».

Για τη δύσκολη χρονιά που πέρασε και το πώς ζει σήμερα μετά τον ερχομό της μπέμπας και την απώλεια της μαμάς του Ουρανίας, ο Ντάνος είπε:

«Θεωρώ πως το να είσαι σταθερός σε όσα λες, ειδικά στη δουλειά αυτή είναι έξτρα σημαντικό. Είμαι πιο απλός από την εποχή της μεγάλης δημοσιότητας, νιώθω ευγνώμων για τις ευκαιρίες που μου έχουν δοθεί και για την αγάπη που έχω πάρει από τον κόσμο.

Περάσαμε μια δύσκολη χρονιά αλλά με βοηθάει από παλιά, με έχουν όλα αυτά κάνει να εκτιμώ την κάθε μέρα. Δεν ήμουν ποτέ άνθρωπος που ήθελα πολλά πράγματα. Είπα πολλά όχι γιατί δεν θέλω πολλά, εκτιμώ τη Σκιάθο, τη φύση, προσπαθώ να είμαι και στην Αθήνα αλλά να μην ξεχνώ την ουσία των πραγμάτων, να ζω στιγμές μαζί τους.

Το 2023 ένας άνθρωπος σημαντικός για εμένα δεν είναι πια μαζί μας και να μην ξεχνάω πόσο σημαντικό είναι να έχεις κάποια πράγματα.

Υπάρχουν άνθρωποι που ζητούν κάθε μέρα κάτι αλλά είναι μάταιο. Είναι σημαντικό να είσαι εκεί στην προσπάθεια της ευτυχίας της οικογένειας. Δεν είναι απλό, η καθημερινότητα έχει τριβές και κούραση και δόξα τον Θεό με τη Δήμητρα συνεργαζόμαστε καλά στα πάντα και θα υπάρχει πάντα μια βάρκα για να πάμε μια βόλτα με τη μικρή».

«Θα προτιμούσα να μην έχουν μια κάμερα μπροστά τους στην κηδεία της μάνας τους, κάτω από το νοσοκομείο»

Για το τέλος της μάνας του και την απουσία από τον γάμο του, ο νικητής του Survivor 2017, είπε:

«Είναι μεγάλη η απώλεια. Δεν συζητούσαμε σπουδαία πράγματα καθημερινά με τη μάνα αλλά ήταν και σπουδαία συνάμα. Η μάνα μου ήταν απλός άνθρωπος- διδακτικά- και καλός άνθρωπος. Και το άλλο είναι πόσο αξιοπρεπής ήταν και στο τέλος και πόση δύναμη είχε, μου άλλαξε τον τρόπο σκέψης σε πολλά θέματα.

Η ψυχική δύναμη εξαρτάται καθαρά από εμάς. Δεν είναι ούτε τα υλικά αγαθά, ούτε ο χρόνος της επιτυχίας. Για μένα επιτυχία είναι να δημιουργήσεις μια καλή οικογένεια. Από τη μάνα έμαθα πως η πέτρα που κυλάει δεν χορταριάζει, είμαι άνθρωπος που δεν κάθομαι και προσπαθώ. Και να λέμε ευχαριστώ που είμαστε υγιείς, δεν είναι δεδομένη.

Ήμασταν σε ένα νοσοκομείο, ετοιμάζαμε τον γάμο με τη Δήμητρα έγκυο και παίζαμε θέατρο μπροστά στη μάνα. Οι ανάγκες μιας εγκυμοσύνης δεν ήταν λίγες, ήμασταν για πρώτη φορά στην Αθήνα το καλοκαίρι. Δεν προλάβαμε να είναι εκεί την ημέρα που αποφασίσαμε να παντρευτούμε.

Το βράδυ του γλεντιού όταν έπιασε η βροχή, ένιωσα ότι ήταν εκεί.

Πρέπει να είμαστε ευγνώμονες για το τώρα, ας χαμογελάμε περισσότερο, βάλλονται οι αξίες στην κοινωνία μας αλλά ο περίγυρός μας εξαρτάται μόνο από εμάς.

Σίγουρα θα προτιμούσα να υπάρχουν πιο διακριτικές συμπεριφορές. Οι άνθρωποι που έχουν βρεθεί στη δική μου θέση, σίγουρα θα προτιμούσαν να μην έχουν μια κάμερα μπροστά τους στην κηδεία της μάνας τους, κάτω από το νοσοκομείο, δεν είναι εύκολες στιγμές, ζούσα με μια ανάγκη θανάτου και με μια ανάγκη εγκυμοσύνης. Δεν θέλω να εκφράσω παράπονο αλλά θέλω να πω ότι δεν είναι όλα για την τηλεόραση, δεν ασχολούμαι με θέματα άλλων».

Ο Αγγελόπουλος παντρεύτηκε την αγαπημένη του στις 24 Σεπτεμβρίου 2023 και μια ημέρα αργότερα έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της μητέρας του.

Ο Ντάνος παντρεύτηκε ακριβώς όπως ήθελε: Το νυφικό της Βαμβακούση, η αγκαλιά και ο λιτός στολισμός

https://www.instagram.com/p/CpRxaxOsmCP/

Για τη γνωριμία με την Βαμβακούση και την εγκυμοσύνη, ο Ντάνος είπε:

«Έγιναν γρήγορα κάποια πράγματα, το γρήγορα και το αργά πάντως είναι σχετικό. Ήμασταν οκτώ μήνες μαζί, συνέβη η εγκυμοσύνη παράλληλα με τη δύσκολη κατάσταση με τη μάνα. Συναντηθήκαμε στον Ναό Αγίων Ισιδώρων, η Δήμητρα δεν ζούσε στην Ελλάδα, συνεργαστήκαμε στο τηλεοπτικό σποτ, ήρθαμε πιο κοντά.

https://www.instagram.com/p/Cy3wVeKMpFD/

Η Δήμητρα έχει καθαρή ψυχή, αγαπώ την πίστη της, την καθαρότητά της, ακόμα και στη φυσική της αφέλεια, είναι γλυκιά, νομίζω πως πριν σκεφτώ τι δεν μ’ αρέσει, έχω αποφασίσει τι δεν θα μου άρεσε σε μένα.

Ό,τι δώσεις θα πάρεις άλλωστε. Δεν γίνεται να χαμογελάει ένας άνθρωπος, αν δεν του χαμογελάς. Βρεθήκαμε πολύ σύντομα να είμαστε σε ένα μαιευτήριο. Μέσα σε δύο ώρες που ξεκίνησαν οι πόνοι, μέσα σε δύο ώρες η Δήμητρα γέννησε. Ήμουν μέσα στον τοκετό, όσο πιο κοντά μπορούσα, ένιωσα πόσα πράγματα κάνει μια γυναίκα, βλέποντας τον ομφάλιο λώρο, τον θηλασμό, το λέω όλο αυτό θαύμα», είπε ο Ντάνος για τη γέννηση της κόρης του.

https://www.instagram.com/p/CkFc_uCs97U/

Όπως αποκάλυψε ο Αγγελόπουλος, η σύζυγός του έχει τη βοήθεια της μαμάς της, αλλάκ αι ο ίδιος είναι εκεί για εκείνη:

«Έχω δύο κορίτσια στο σπίτι, ό,τι κι αν κάνω, σκέφτομαι το μωρό. Δεν λείπω τόσο εύκολα πια, χρειάζεται βοήθεια η Δήμητρα, έχει και τη μαμά της. Δεν σκέφτηκα ποτέ πόσο σημαντικό είναι το να αλλάξω τη μπέμπα, αυτή είναι η σύνδεση που αποκτά ο πατέρας με το μωρό. Τα παιδιά αυτό θέλουν, το να είσαι εκεί. Οι γονείς πρέπει να είναι εκεί για να μάθουν και τα παιδιά να διαχειρίζονται τα συναισθήματά τους.

Ο Αγγελόπουλος μίλησε και για τον Φύλακα Άγγελο τον οργανισμό που προστατεύει παιδιά που έχουν ανάγκη και οικογένειες που χρειάζονται βοήθεια.

Η Δήμητρα Βαμβακούση μοιράστηκε #tbt φωτογραφία με την κόρη της και όσα βιώνει μια νέα μαμά

Στις 9 Φεβρουαρίου, ο Αγγελόπουλος και η Βαμβακούση έγιναν γονείς για πρώτη φορά με τον Ντάνο να γράφει:

«Καλώς ήρθες στην οικογένειά μας! Δήμητρα, σε ευχαριστώ για την υπομονή σου ,τη στάση σου και το θαύμα που έφερες στη ζωή μας ,σε αγαπώ. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τα μηνύματα και τις γλυκιές ευχές σας».

H κόρη του ζευγαριού θα πάρει το όνομα της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου, Ουρανία, η οποία στις 25 Σεπτεμβρίου 2023 έφυγε από τη ζωή, μία μόλις ημέρα μετά τον γάμο τους.