Χριστόφορος Βλαχάκης: Μετά το Τατουάζ ο 24χρονος γιος του Δάντη κυνηγάει τα όνειρά του στην Αμερική

Χριστόφορος Βλαχάκης: Μετά το Τατουάζ ο 24χρονος γιος του Δάντη κυνηγάει τα όνειρά του στην Αμερική

Χριστόφορος Βλαχάκης: Ο γιος του Χρήστου Δάντη έγινε Oxfloyd. Ποια είναι η μητέρα του και πώς είναι σήμερα η τραγουδίστρια των 90s.

Δεν είναι λίγα τα παιδιά Ελλήνων καλλιτεχνών που κληρονομούν το ταλέντο των γονιών τους και διαγράφουν τη δική τους πορεία στον χώρο της μουσικής.

Στη λίστα των junior εγχώριων stars βρίσκεται και ο γιος του Χρήστου Δάντη και της Κατερίνας Τοπάζη, ο 24χρονος Χριστόφορος Βλαχάκης.

Survivor: Κάποιος αγαπάει την Ασημίνα (είναι ο Χρήστος Δάντης) και την περιμένει σε αυτό το σπίτι

Oxfloyd: O 24χρονος γιος των Δάντη-Τοπούζη κάνει καριέρα στο τραγούδι

Ο Χριστόφορος Βλαχάκης έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια να συστήνεται ως «Oxfloyd» καθώς διαγράφει τη δική του πορεία στη μουσική, έχοντας στο πλευρό του τους γονείς του.

https://www.instagram.com/p/B738vc-nNag/

Ο νεαρός καλλιτέχνης της pop/r&b και rock σκηνής έχει κυκλοφορήσει το δικό του Ε.P με τίτλο «Why Did You Kill Me?» και πριν λίγες ημέρες μας παρουσίασε το νέο του single «Paranoia» το οποίο σημειώνει μεγάλη επιτυχία στο Spotify.

https://www.instagram.com/reel/C4ROM3zAGRs/

Ο 24χρονος τραγουδιστής έχει αποδείξει πως έχει ταλέντο και στην υποκριτική καθώς είχε συμμετάσχει στη σειρά του Αντρέα Γεωργίου «Τατουάζ» όπου υποδύθηκε τον Σωκράτη.

Ασημίνα: Το βουνό του Survivor παραδέχτηκε την αλήθεια για τη σχέση με τον Χρήστο Δάντη

Μιλώντας παλαιότερα στην κάμερα του «Happy Day» ο 24χρονος εξήγησε τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να αλλάξει το επίθετό του από Δάντης σε Βλαχάκης.

«Η μουσική είναι ένα μικρόβιο που το πήρα προφανώς από τους γονείς μου. Η πρώτη φορά που μου λένε ότι τραγούδησα, ήταν όταν ήμουν τριών ετών. Πιθανότατα θα ήταν κάτι από beattles γιατί έτσι με νανούριζαν, ο πατέρας μου τα έβαζε αυτά τα κομμάτια από πολύ μικρή ηλικία. Το όνομα δε το κράτησα γιατί θεωρώ πως άλλο είμαι εγώ και άλλο ο πατέρας μου. Κάνουμε διαφορετικά πράγματα. Ήθελα από μικρός να κάνω κάτι δικό μου, να περάσω το δικό μου μήνυμα, και αυτό το έργο αν είχα κρατήσει το επίθετο δε θα μπορούσα να το κάνω ως εγώ, θα με χαρακτήριζαν πάντα ως το γιο του Χρήστου Δάντη».

https://www.instagram.com/p/Cs6inE6gywO/

Και πρόσθεσε:

«Στην Αμερική πήγα σε μια πάρα πολύ δύσκολη ηλικία. Εδώ είχα τους φίλους μου, ήμουν 8-9 ετών. Με βοήθησε όμως και με άλλαξε αυτή η αλλαγή, ωρίμασα πιο γρήγορα. Ήταν ένα πολιτισμικό σοκ. Πήγα στο Οχάιο, που είναι καθαρά Αμερική, δεν είναι όπως στη Νέα Υόρκη που θα περπατήσεις στο δρόμο και θα δεις 50 εθνικότητες. Μπορώ να πω πως δέχτηκα bullying, πέρασα κάποιες πολύ δύσκολες στιγμές αλλά το πέρασα μόνος μου. Γενικά δε μιλούσα πολύ, κράταγα τα συναισθήματά μου».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

O Oxfloyd έχει ενεργή παρουσία στα social media και εκτός από το κανάλι του στο Youtube και λογαριασμούς σε Instagram-Spotify, διαθέτει Tik-Tok όπου δημοσιεύει αυθόρμητα videos από την καθημερινότητά και του στην Αμερική.

Αρκετοί fans επισημαίνουν πόσο πολύ τους αρέσει η μουσική του 24χρονου, αφήνοντας κολακευτικά σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις του στην πλατφόρμα.

«Το ακούω στο repeat δεν θα πω ψέματα», έγραψε ένας χρήστης.

Screenshot-2024-04-16-160503.png

H υπέροχη σχέση με την μητέρα του και η ζωή στην Αμερική

Μιλώντας στο star.gr και στον Βαγγέλη Καράλη η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο bulluying που βίωσε ο γιος της, Χριστόφορος στην Αμερική επειδή είναι Έλληνας εξηγώντας: «Βρήκα μια μικρή δυσκολία ώστε να με αποδεχτεί ξανά ο χώρος, όταν επέστρεψα στην Ελλάδα. Στα χρόνια που έλειπα είχε γίνει μια τραγική αλλαγή, είχαν αλλάξει εντελώς οι χώροι διασκέδασης οπότε χάθηκα ώσπου να βρεθώ. Στην Αμερική ο γιος μου αντιμετώπισε bullying στο σχολείο επειδή ήταν Έλληνας. Ήταν μαγκάκος όμως γιατί το αντιμετώπισε μόνος του χωρίς να μου πει τίποτα, ήταν μόλις εννιά ετών».

«Είμαι πάρα πολύ μαμά και είμαι φιλική όχι φίλη φίλη. Πρέπει να υπάρχουν όρια. Ο γονιός πρέπει να είναι πάνω απ’ όλα γονιός. Είμαι παραδοσιακή σε όλα μου. Δεν μπορούμε να ξεπερνάμε τα όρια. Μιλάμε για τα προσωπικά μας αλλά μέχρι ενός σημείου», έχει εξομολογηθεί σε παλαιότερη συνέντευξή της η Κατερίνα Τοπάζη.

https://www.instagram.com/p/BclV0s1AMM4/

Και πρόσθεσε: «Στις αρχές της σχέσης μας με τον πατέρα του Χριστόφορου είχαμε ένα αυτοκινητιστικό κι εγώ χτύπησα πολύ σοβαρά τότε και σώθηκα, ήταν ένα από τα θαύματα που έχω βιώσει στη ζωή μου. Έταξα στον Άγιο Χριστόφορο, που είναι ο προστάτης των οδηγών, να δώσω το όνομα του στο παιδί μου, αν είναι αγόρι. Έξι χρόνια μετά ήρθε στη ζωή μου ο γιος μου, το 2000 και δεν ξέχασα ποτέ το τάμα μου. Μάλιστα όταν στο υπερηχογράφημα δεν φαινόταν το φύλο του μωρού μέχρι τον τελευταίο μήνα, έλεγα ότι είναι αγόρι, ήμουν τόσο σίγουρη. Όταν τον είχα στην κοιλιά μου, μιλούσα σε αγόρι. Η πίστη μου είναι το πιο δυνατό μου σημείο».

Η Κατερίνα Τοπάζη και ο Χρήστος Δάντης υπήρξαν ένα από τα δημοφιλέστερα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Το 2000 απέκτησαν τον γιο τους, Χριστόφορο και λίγα χρόνια αργότερα αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο, διατηρώντας πολύ καλές σχέσεις μέχρι και σήμερα.

Πηγή κεντρικής: NDP