Survivor: Κάποιος αγαπάει την Ασημίνα (είναι ο Χρήστος Δάντης) και την περιμένει σε αυτό το σπίτι

Survivor: Κάποιος αγαπάει την Ασημίνα (είναι ο Χρήστος Δάντης) και την περιμένει σε αυτό το σπίτι
NDP

Εκείνη αποκάλυψε πώς γνωρίστηκαν και εκείνος περιμένει το «Βουνό του» σε αυτή την τοποθεσία. 

H Ασημίνα Χατζηανδρέου έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο Survivor. H ποδοσφαιρίστρια της Α’ Εθνικής και πρωταθλήτρια στίβου είναι μια δυναμική και πολλά υποσχόμενη παίκτρια του reality επιβίωσης. Η 23χρονη βρίσκεται τα τελευταία χρόνια σε σχέση με τον Χρήστο Δάντη και όλα δείχνουν πως η αγάπη τους δυναμώνει στο πέρασμα του χρόνου.

Η πολύμηνη παραμονή της στον Άγιο Δομίνικο δεν έπκληξε την σχέση της ενώ ο διάσημος τραγουδιστής δεν δίστασε να της στείλει ένα πολύ γλυκό- υποστηρικτικό μήνυμα. Παρά τα επικριτικά σχόλια που έχουν ακουστεί κατά καιρούς για την διαφορά ηλικίας τους, ο Χρήστος Δάντης εξακολουθεί να στηρίζει την αγαπημένη του και να περιμένει καρτερικά την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Τα πρώτα λόγια του Μαρτίκα για τη Βρισηίδα είναι ό,τι θέλει να ακούσει κάθε γυναίκα

Η αποκάλυψη της Ασημίνας για την γνωριμία με τον Χρήστο Δάντη

Όταν ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιανό για την γνωριμία με τον Χρήστο Δάντη, η Ασημίνα ανέφερε: «Ήμουν για προετοιμασία στον στίβο, είχα ανεβάσει ένα στόρι με ένα τραγούδι του, και τα φερε η κουβέντα και ήταν και εκείνος στο Ηράκλειο για live. Την επόμενη μέρα έτυχε να πάμε σε καφετέριες στο κέντρο του Ηρακλείου, ειδωθήκαμε, μιλήσαμε και εκεί γνωριστήκαμε».

Η αφιέρωση του Χρήστου Δάντη

Η ομάδα της Ασημίνας είχε κερδίσει έπαθλο επικοινωνίας και ο σύντροφός της, Χρήστος Δάντης θέλησε να της στείλει ένα πολύ γλυκό μήνυμα.

«Βουνό μου αυτό που θα ακούσεις, εύχομαι να σου δώσει δύναμη για να γυρίσεις νικήτρια. Είσαι βουνό και να ξέρεις σε θαυμάζω», είπε ο Χρήστος Δάντης, αφιερώνοντάς της παράλληλα και το νέο του τραγούδι «Σ’ αγαπάω απλά».

«Δεν το πιστεύω. Σ ‘ αγαπώ απλά και δεν έχει αλλά! Το αφιερώνω στη σχέση μας. Δεν έχω λόγια για αυτόν τον άνθρωπο, είναι το στήριγμά μου. Του ανακοίνωσα τελευταία στιγμή ότι θα έρθω εδώ και τον στενοχώρησα. Είμαι σίγουρη ότι θα κάνει λίγη υπομονή ακόμα», είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

https://www.instagram.com/p/CegShlaMIDQ

Ο Χρήστος Δάντης κατοικεί τα τελευταία χρόνια στα Νότια προάστια και συγκεκριμένα στην Γλυφάδα. Ο τραγουδιστής διαθέτει ένα υπέροχο rock σπίτι με ιδιαίτερη αισθητική. Ο εκρηκτικός χαρακτήρας του έχει αποτυπωθεί πλήρως στη διακόσμηση του σπιτιού του με τους πίνακες και τα μουσικά όργανα να κυριαρχούν στον χώρο.

https://www.instagram.com/p/CeV97x-ru2s

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο διάσημος τραγουδιστής έχει κοινοποιήσει εικόνες από το σπίτι του, αποκαλύπτοντάς μας μερικές από τις πιο όμορφες γωνιές του.

https://www.instagram.com/p/CPno3dgrDW2

Πηγή κεντρικής: NDP

Ας δούμε τώρα το στυλ της παίκτριας εκτός Survivor στην gallery που ακολουθεί.