Οριακά στην καταστροφή φτάνει ο Μάνος στη Γη της ελιάς λίγο πριν έρθει ο Στέφανος Μιχαήλ

Κατερίνα Μπούσιου
Οριακά στην καταστροφή φτάνει ο Μάνος στη Γη της ελιάς λίγο πριν έρθει ο Στέφανος Μιχαήλ

Η έκπληξη της τέταρτης σεζόν στη Γη της ελιάς και η αποκάλυψη του τηλεοπτικού Μάνου για τους δαίμονες που τον έχουν κυριεύσει. 

Η Γη της ελιάς βαδίζει στο κλείσιμο του κύκλου του δράματος σε όλα τα επίπεδα πριν λήξει η σεζόν τον Ιούνιο με τον γάμο της Αθηνάς και του Τζον. Πολλές εκπλήξεις ακόμη μας περιμένουν. Μία από αυτές είναι η κατάληξη του Τάσου Ιορδανίδη ως Μάνου και η άλλη αφορά σε μία έκπληξη που θα δούμε στην αρχή της επόμενης σεζόν από τον Σεπτέμβριο.

https://www.instagram.com/p/C5b5vzIo4dm/

Αφού όλοι τον εγκαταλείψουν, ο Μάνος θα νικήσει τους δαίμονες του

Ο Τάσος Ιορδανίδης εγκατέλειψε το προφίλ του καλού παιδιού στη Γη της ελιάς και για ένα διάστημα τώρα τον βλέπουμε λόγω των εξαρτήσεών του να οδεύει προς την καταστροφή. Όλοι έχουν εκπλαγεί με τη βιαιότητα στη συμπεριφορά του, αλλά εκείνος, αρνείται ότι αυτό είναι το αποτέλεσμα των ουσιών που λαμβάνει.

Πώς η Στέλλα Φυρογένη συγκίνησε χθες το κοινό στη Γη της ελιάς και το «ευχαριστώ» από τον γιο της

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι πρώτα με την Αμαλία, αλλά στη συνέχεια και με τη Μαρίνα. Σε λίγο και με τον μπαμπά Ισίδωρο. Η κατάσταση μοιάζει μη αναστρέψιμη και κινδυνεύει να χωρίσει και να βρεθεί και εκτός εταιρείας και σπιτιού. Όμως ένα στενάχωρο γεγονός τον αφυπνίζει όπως αποκάλυψε ο Τάσος Ιορδανίδης σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Και όπως είπε: «Ο περίγυρος του Μάνου θα προσπαθήσει να τον βοηθήσει. Αυτό που κάνει τον Μάνο να παλέψει τους δαίμονές του, δεν είναι τίποτε άλλο από το παιδί του, την Αγγελική. Θα συμβεί κάτι με την Αγγελική που θα μας ταρακουνήσει όλους και εκεί ο Μάνος θα πάρει την απόφαση να παλέψει με τους δαίμονές του».

Μία περιπέτεια υγείας της μικρής είναι αυτή που θα τον ταρακουνήσει λένε οι τελευταίες πληροφορίες. Έτσι ο Μάνος αποφασίζει να δεχτεί ιατρική βοήθεια και να περάσει στη φάση της απεξάρτησης. Τότε, όλοι θα βρεθούν στο πλευρό του για να τον βοηθήσουν. Μόνο που θα χρειαστεί να βρεθεί για λίγο διάστημα εκτός της εταιρείας. Κάπου εκεί θα συναντήσουμε από τον Σεπτέμβριο τον Στέφανο Μιχαήλ, ο οποίος θα έχει ολοκληρώσει την εμφάνισή του στο Famagusta.

Μετά τον θρήνο στη Γη της ελιάς, η Βασιλική διασκεδάζει στο TikTok με τους δύο άντρες της ζωής της

Θα έρθει στη Μάνη ως φίλος του Τζον για τον γάμο του και εκεί θα δεχθεί και μία πρόταση συνεργασίας από τον Ισίδωρο. Για να αντικαταστήσει για λίγο στην εταιρεία τον Μάνο. Ο ηθοποιός θα παραμείνει όλη την 4η σεζόν στη σειρά. Που αυτό σημαίνει ότι αναζητούν και το ταίρι του. Τι; Δεν θα ερωτευτεί;

Όπως καταλαβαίνεις και σου έχω ξαναπεί ο γάμος της Αθηνάς και του Τζον είναι το χαρμόσυνο φετινό φινάλε της τρίτης σεζόν στη Γη της ελιάς. Για να σπάσουμε λίγο την κατάθλιψη με δολοφονίες και χωρισμούς. Μία ανάσα χαράς, επιτέλους.