Douglas & Zeta-Jones έχουν βρει το πιο έξυπνο κόλπο για να περνούν ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά τους

Τσακιρίδου Χριστίνα
Douglas & Zeta-Jones έχουν βρει το πιο έξυπνο κόλπο για να περνούν ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά τους

Ο Michael Douglas και η Catherine Zeta-Jones έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια. Πώς οι δύο ηθοποιοί κρατούν «ζωντανό» τον γάμο τους τα τελευταία 24 χρόνια.

Ο Michael Douglas και η Catherine Zeta-Jones μετρούν 24 ολόκληρα χρόνια γάμου και παραμένουν ένα από τα ζευγάρια-πρότυπο του Hollywood.

Τα σκαμπανεβάσματα στη σχέση τους ήταν αρκετά στο πέρασμα του χρόνου ωστόσο η αγάπη και ο αμοιβαίος σεβασμός κατάφερε να τους κρατήσει ενωμένους μέχρι και σήμερα.

Michael Douglas - Catherine Zeta Jones: Πόσο πουλάνε το διαμέρισμά τους στην Νέα Υόρκη! (photos)

Michael Douglas-Catherine Zeta-Jones: Το κόλπο για να φέρνουν τα παιδιά κοντά τους πιο συχνά

Πριν λίγα 24ωρα ο 79χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε στο «Today» και μίλησε στην παρουσιάστρια Savannah Guthrie για το πώς αυτός και η σύζυγός του, Catherine Zeta-Jones περνούν την καθημερινότητα χωρίς τα παιδιά στο σπίτι.

Οι νέες family photos της Catherine Zeta-Jones απέδειξαν πόσο πολύ μοιάζει με την 20χρονη κόρη της

Το διάσημο ζευγάρι έχει αποκτήσει έναν γιο και μία κόρη: την 20χρονη Carys και τον 23χρονο Dylan. Ο Douglas είναι πατέρας και του 45χρονου Cameron τον οποίο απέκτησε με την πρώην σύζυγό του, Diandra Luker.

https://www.instagram.com/p/C1Yl6NpvehN/

Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός τα ταξίδια αποτελούν συνδετικό κρίκο για όλη την οικογένεια καθώς τα παιδιά εξακολουθούν να θέλουν να πηγαίνουν διακοπές με τους γονείς τους.

https://www.instagram.com/p/Cz6gwuXNIAf/

«Η Catherine και εγώ είμαστε ευλογημένοι με το γεγονός ότι τα παιδιά μας o Dylan και η Carys εξακολουθούν να θέλουν να ταξιδεύουν μαζί μας. Και έτσι μόλις τελειώσαμε πέντε εβδομάδες στην Ινδία τα Χριστούγεννα. Και πάντα σχεδιάζουμε την επόμενη χρονιά, ποια θα είναι τα ταξίδια μας και πού θα πάμε», εξομολογήθηκε ο Michael Douglas.

Και πρόσθεσε με χιούμορ: «Είναι απλά μια απόλαυση. Ειδικά όταν δεν τους αναγκάζεις. Είπα: Catherine κοίτα, θέλουν πραγματικά να κάνουν παρέα μαζί μας. Αυτό είναι καλό. Αλλά κάνουμε καλά ταξίδια. Τους αποπλανούμε με καλούς προορισμούς».

https://www.instagram.com/p/CZegAhduvqn/

Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Michael Douglas είχε εξομολογηθεί πως τόσο εκείνος αλλά και η Catherine Zeta-Jones νιώθουν περίεργα μετά την αποχώρηση των παιδιών τους από το σπίτι.

«Είναι δύσκολο. Κοιτάει ο ένας τον άλλο και λέμε «Είμαστε εγώ κι εσύ μόνο». Ξεχνάς πόσες συζητήσεις αφήνεις πίσω όσον αφορά στο να μιλάς για τα παιδιά σου και τι θα γίνει και ξαφνικά μια μέρα απλά κοιτάει ο ένας τον άλλο. Είμαστε 20 χρόνια τώρα μαζί, οπότε όλα αυτά τα καλά χρόνια που έδινε σημασία ο ένας στον άλλο, τώρα το ξεπληρώνουν».

Catherine Zeta Jones-Michael Douglas: 21 χρόνια μαζί! Τα μυστικά του γάμου τους

Πριν λίγες ημέρες ο σταρ της μεγάλης οθόνης παραχώρησε συνέντευξη στον Ross King και αποκάλυψε πως το πάθος του για το golf ήταν η αφορμή για να γνωρίσει την Catherine Zeta-Jones.

«Ξέρετε, η Catherine αγαπάει το γκολφ. Αυτό ήταν το πιο κοντινό σημείο που βρεθήκαμε για πρώτη φορά μαζί. Τα πράγματα έδειχναν καλά και είπα: Τι λες για το golf; Είπε: Ω, λατρεύω το golf! Και της είπα: Αλήθεια; Αυτό είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό. Ναι, παίζει καλά», δήλωσε ο ηθοποιός.

Michael Douglas-Catherine Zeta-Jones: Τα μυστικά του γάμου τους

Douglas και Zeta-Jones ήρθαν πιο κοντά τον Μάρτιο του 1999 και λίγο αργότερα τον Νοέμβριο του 2000 επισφράγισαν τον έρωτά τους με μια γαμήλια τελετή στο Plaza Hotel της Νέας Υόρκης.

https://www.instagram.com/p/Cv15iwlrvFT/

«Πρώτα από όλα, είμαστε οι καλύτεροι φίλοι. Είμαστε κυριολεκτικά οι καλύτεροι φίλοι», έχει δηλώσει στο παρελθόν η Catherine Zeta-Jones. Το ζευγάρι απολαμβάνει να περνά χρόνο προσφέροντας στα κοινά ή πραγματοποιώντας ταξίδια μαζί με τα παιδιά τους.

https://www.instagram.com/reel/C3UoZY3shi9/

«Οι σχέσεις έχουν τα πάνω και τα κάτω τους», είχε παραδεχθεί ο Douglas στο E!. Τον Οκτώβριο του 2013, δύο μήνες αφότου ο ίδιος και η Catherine Zeta-Jones αποκάλυψαν ότι ήθελαν χρόνο για να επανεξετάσουν τη σχέση τους ο βραβευμένος ηθοποιός δήλωνε: «Μερικές φορές οι άνθρωποι κάνουν ένα μικρό διάλειμμα, αλλά δεν σημαίνει απαραίτητα ότι αυτό είναι το τέλος. Είμαι πολύ αισιόδοξος».

Oι δύο ηθοποιοί κατάφεραν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες που είχαν εμφανιστεί στη σχέση τους και παραμένουν full in love.

Πηγή κεντρικής: apimages.com