Benjamin Button Effect: Η μητέρα της Δούκισσας Νομικού έγινε 58 ετών και όλοι απορούν με την ηλικία

Τσακιρίδου Χριστίνα
Benjamin Button Effect: Η μητέρα της Δούκισσας Νομικού έγινε 58 ετών και όλοι απορούν με την ηλικία
NDP photo agency

Η μητέρα της Δούκισσας Νομικού έχει γενέθλια και η παρουσιάστρια θέλησε να της ευχηθεί δημόσια με τον δικό της τρόπο. Οι σπάνιες οικογενειακές φωτογραφίες και η υπέροχη σχέση μαμάς-κόρης.

Έναν από τους σημαντικότερους ανθρώπους της ζωής της γιορτάζει σήμερα η Δούκισσα Νομικού καθώς η μητέρα της, Ούρσουλα, έχει γενέθλια και γίνεται 58 ετών.

Το μοντέλο-παρουσιάστρια έχει μιλήσει αρκετές φορές για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με την μητέρα της, την οποία έχει ορίσει επικεφαλής στην επιχείρηση που φέρει την επωνυμία της.

«Έτοιμη για Survivor» έγραψαν στην Δούκισσα Νομικού στην ανάρτησή της από τις εξωτικές διακοπές της

Oι τρυφερές ευχές της Δούκισσας Νομικού για τα γενέθλια της μαμάς της

Πριν από λίγες ώρες η Δούκισσα Νομικού θέλησε να ευχηθεί «Χρόνια πολλά» στη μαμά της δημόσια και μοιράστηκε μερικές σπάνιες φωτογραφίες της σε Instagram-stories.

Στο πρώτο στιγμιότυπο βλέπουμε την παρουσιάστρια αγκαλιά με την μητέρα της, Ούρσουλα και τον αδερφό της, Νικήτα. Οι τρεις τους είναι πολύ δεμένοι και δεν είναι λίγες οι φορές που πραγματοποιούν κοινές εξόδους ή συγκεντρώνονται με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας και περνούν ανέμελες στιγμές, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

1713421940588-56749784-doukisa3.jpg

«Χρόνια πολλά μανούλα μας», σημείωσε η παρουσιάστρια.

Η Δούκισσα γιόρτασε τον έρωτα με ένα μπουκέτο λουλούδια και τη συμβουλή που της έδωσε ο μπαμπά της

Στη δεύτερη φωτογραφία που δημοσίευσε η 37χρονη βλέπουμε την μητέρα της να ποζάρει μπροστά από μια γιγάντια καρδιά από λουλούδια.

1713421956589-843078841-doukisa2.jpg

«Είσαι το φως μας, η δύναμή μας, το χάδι μας! Ακόμη με σταυρώνεις κρυφά όταν φεύγω από το σπίτι. Είσαι πάντα το στήριγμά μας...Και είσαι και η ψυχή του @doukissanomikoucollection!!! Χωρίς εσένα δεν θα είχα κάνει τίποτα!!!», έγραψε η Δούκισσα Νομικού στη λεζάντα της φωτογραφίας της.

Ακολούθησε ένα τρίτο Instagram-story στο οποίο η παρουσιάστρια μοιράστηκε μια σπάνια #throwback φωτογραφία με τη μητέρα και ένα από τα δύο παιδιά της.

doukisa1.jpg

«Και είσαι και η καλύτερη γιαγιά. ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ. Σε αγαπάμε όλοι ΠΟΛΥ!», έγραψε η Δούκισσα Νομικού.

Η Δούκισσα Νομικού γιορτάζει τα 6α γενέθλιά του γιου της με με σπάνια φωτογραφία και ένα «ευχαριστώ»

«Η μαμά μου είναι μια παραδοσιακή μαμά, αλλά παράλληλα και ο βράχος του σπιτιού. Αν δεν ήταν εκείνη, κανείς από τους τρεις μας δεν θα ήταν αυτό που είναι σήμερα», έχει δηλώσει στο παρελθόν η Δούκισσα Nομικού για τη μητέρα της στο περιοδικό «People».

Σε Q&A που είχε κάνει η «Dutchess» με τους διαδικτυακούς της φίλους είχε αποκαλύψει πως η μαμά της είναι η καλύτερή της φίλη εξηγώντας: «Έχω ελάχιστες φίλες. Η μαμά μου είναι η πιο πιστή μου φίλη όλα αυτά τα χρόνια. Με ακούει χωρίς να με κρίνει, μπροστά ή πίσω από την πλάτη μου. Με συμβουλεύει ανιδιοτελώς, βγάζει νύχια για να με προστατέψει. Κρατάει τα μυστικά μου και μου φτιάχνει σούπες όταν είμαι άρρωστη και τυρόπιτα όποτε το ζητάω. Ναι, είναι η καλύτερή μου φίλη».

doukisa_mama.webp

Η Ούρσουλα Νομικού είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο «Hello!» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κόρη της τονίζοντας: «Από την εφηβεία της Δούκισσας έχω να θυμάμαι μόνο τα καλύτερα. Ήταν ένα παιδί χαρούμενο και χαμογελαστό. Τις ανησυχίες της τις συζητούσαμε, αφού τα λύναμε όλα με το διάλογο. Δεν ήμουν καταπιεστική, της έλεγα τη γνώμη μου, όμως πάντα την άφηνα να αποφασίζει εκείνη. Δεν είχαμε εντάσεις στο σπίτι. Άλλωστε, η Δούκισσα από μικρή ήταν υπεύθυνη και πολύ λογική. Όταν πήγαινα να πάρω τους βαθμούς της, μου έλεγαν «Κυρία Νομικού, αυτό το παιδί θα ήθελα να ήταν δικό μου».

https://www.instagram.com/p/CWi4x8kt5WB/

Αξιοσημείωτο είναι πως η Δούκισσα Νομικού θέλησε να τιμήσει τη μητέρα της δίνοντας στην κόρη της το δεύτερο όνομά της, «Αναστασία».

https://www.instagram.com/p/C4dZ8Knt3o4/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες μαμάς-κόρης.

Πηγή κεντρικής: ndp