Μενεγάκη: Η φωτογραφία μετά την απόφαση αποχώρησης από το Mega ίσως στέλνει μήνυμα

Μενεγάκη: Η  φωτογραφία μετά την απόφαση αποχώρησης από το Mega ίσως στέλνει μήνυμα

Οι παρουσιαστές αντιδρούν στην απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να αποχωρήσει από το Mega μετά από τρια χρόνια. 

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση αποχώρησης της Ελένης Μενεγάκη από το Mega μετά από τρία χρόνια συνεργασίας.

Τίτλοι τέλους για την «Ελένη»: Η Μενεγάκη αποχωρεί από το Mega μετά από 3 χρόνια

https://www.instagram.com/p/C5x4wGjt84K/

Όπως ακριβώς πριν τρία χρόνια- τον Μάιο του 2021, η Ελένη ανακοινώθηκε πως επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από έναν χρόνο απουσίας, έτσι και τώρα, η παρουσιάστρια με τα 30 χρόνια εμπειρίας στην παρουσίαση αποφάσισε να ολοκληρώσει τη συνεργασία της με το Mega.

Το σχόλιο για την κόκκινη γραμμή της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Μέσα από το Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε το δικό της σχόλιο για την απόφαση της Μενεγάκη να αποχωρήσει από το Mega:

«Η Ελένη θέλησε με έναν τρόπο να κάνει τους συνεργάτες της να καταλάβουν ότι εκείνη είναι που αποχωρεί από το κανάλι και όχι το MEGA που της κλείνει την πόρτα. Το θέμα είναι υπό ποιο πρίσμα βλέπεις τα πράγματα

Αν η Ελένη είχε καταφέρει ένα comeback στο MEGA με ένα χρυσό συμβόλαιο επί 3 χρόνια, όταν ένας σταθμός βλέπει ότι δεν βγαίνει το budget, έχει το δικαίωμα να σου πει: σε θέλω σαν brand, θέλω τους πελάτες σου αλλά το κόστος δεν βγαίνει.

Αυτό δεν σημαίνει ότι η Ελένη αξίζει 40% λιγότερες αποδοχές και τα λοιπά αλλά ότι δεν βγαίνει ο λογαριασμός στο τέλος του μήνα. Λες ότι κρίνεται αποτυχημένη με βάση την τηλεθέαση γιατί; Έκανε όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα διψήφια και μας έφταιξε η Ελένη; Όταν το MEGA κατάφερε να κλείσει ένα όνομα όπως η Ελένη Μενεγάκη, ήξερε τι έπαιρνε και αυτό σημαίνει πολλά. Μετά από 3 χρόνια όμως βάζεις κάτω τους λογαριασμούς και βλέπεις αν σου βγήκε ή όχι.

Εγώ θεωρώ μεγάλη πολυτέλεια και της βγάζω το καπέλο και μακάρι να κάνουμε τα μισά από όσα έχει κάνει η Μενεγάκη στην τηλεοπτική της καριέρα. Έχει την πολυτέλεια ενώ έχει μια πρόταση στα χέρια της και είμαι σίγουρη ότι η πρόταση που είχε στα χέρια της έχει να κάνει με απολαβές που παίρνουν οι πιο καλοπληρωμένοι αυτή τη στιγμή της τηλεόρασης.

Μπορούσε να πει ότι εμένα εδώ είναι η κόκκινη γραμμή μου, προτιμώ από το να πέσει η ποιότητα της εκπομπής μου και οι δικές μου απολαβές, να μείνω στο σπίτι μου, να απέχω», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Και ο Γιώργος Παπαδάκης σχολίασε την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το Mega,

«Ό,τι κι αν αποφασίσει θα είναι για εκείνη. Ό,τι νομίζει ας κάνει».

Όσο για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, κι αυτός εξέφρασε τη δική του γνώμη για την αποχώρηση της Ελένης:

«Όπου αποφασίζει ο κάθε άνθρωπος, είναι επαγγελματίας, η Ελένη ξέρει καλύτερα από όλους τι κάνει, τι νιώθει, τι αποφασίζει μετά από 35 χρόνια. Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχουν πολλοί παρουσιαστές, πολλοί προσπάθησαν το άθλημα αλλά λίγοι έμειναν, υπάρχει έλλειψη παρουσιαστών, είναι η αλήθεια. Να της ευχηθούμε ό,τι είναι καλύτερο για εκείνη και να είναι καλά με την οικογένειά της, αυτό είναι το σημαντικό».

https://www.instagram.com/p/ChmMry8DEjV/

H φωτογραφία της Ελένης στο threads

Η Μενεγάκη, από τον λογαριασμό της στο Threads, αποφάσισε να σχολιάσει το τι είναι ευτυχία για εκείνη. Το timing είναι σημαδιακό και η Ελένη γράφει:

eleni.jpg

Στην εικόνα αυτή, η Ελένη ποζάρει ξανά με τον Μάκη Παντζόπουλο κι ενώ στο ξεκίνημα μιλούσε για πρωινό καφέ, έπειτα η λεζάντα μετατράπηκε σε μεσημεριανό καφέ! Η φωτογραφία φαινεται πως είναι καλοκαιρινή και throwback, τέτοια που φανερώνει πως η παρουσιάστρια είναι έτοιμη πια για τις διακοπές του καλοκαιριού και ένα πράγμα έχει μόνο σημασία: η ευτυχία στο πλευρό του αγαπημένου της. Η Ελένη αγαπάει να δημοσιεύει εκεί φωτογραφίες με τον αγαπημένο της Μάκη.

Το προφίλ της Μενεγάκη στο Threads είναι αφιλτράριστο. Δες τις υπόλοιπες φωτογραφίες της Ελένης στο Threads εδώ

Κι αν πρέπει να θυμόμαστε μόνο μια ατάκα της Ελένης, είναι εκείνη της παρουσιάστριας στο φινάλε στον Άλφα: «Η ζωή συνεχίζεται και είναι όλο εκπλήξεις»!

To ρεκόρ που πέτυχε το φιλί της Μενεγάκη στον Παντζόπουλο είναι απίθανο