«Δεν θα το βρουν ποτέ»: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έδειξε το «λάθος» του εγκλήματος στον Maestro 2

Κατερίνα Μπούσιου
«Δεν θα το βρουν ποτέ»: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έδειξε το «λάθος» του εγκλήματος στον Maestro 2

Σκηνές του Maestro 2 με τη μορφή ειδικών reels μας αποκαλύπτει σταδιακά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για να μας δείξει το τι θα συμβεί στον δεύτερο κύκλο της σειράς. 

Σχεδόν ένα μήνα πριν την πρεμιέρα στις 16 Μαΐου του δεύτερου κύκλου του Maestro, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ξεκίνησε με τη μορφή ειδικών reels να μας δείχνει σκηνές από τα πρώτα επεισόδια. Δημιουργώντας το κατάλληλο σασπένς αλλά και ερωτηματικά για το τι ακριβώς θα συμβεί. Το όπλο του εγκλήματος θα παίξει σημαντικό ρόλο για την εξέλιξη της μίας από τις πολλές παράλληλες ιστορίες της σειράς.

https://www.instagram.com/p/C5WTyefNG4W/

«Έχουν περάσει τόσες μέρες....κάτι θα είχε βρεθεί»

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δεν ξέρει μόνο να δομεί με μοναδικό τρόπο τις τηλεοπτικές του ιστορίες, αλλά γνωρίζει πολύ καλά και πώς να μας κινήσει το ενδιαφέρον πριν την προβολή τους. Μετά την αποκάλυψη του πρώτου τρέιλερ του Maestro, ήδη έχει ξεκινήσει η προβολή στα social media του Mega, ειδικών reels με σκηνές από τα πρώτα επεισόδια. Μία εισαγωγή, για να γίνει η ένωση με τον προηγούμενο κύκλο.

Η Γουλιώτη μίλησε για ανατροπές στον Maestro 2 και ο Παπακαλιάτης μας τις έδειξε με νέα πλάνα

Αν και δεν του αρέσει να δίνει spoiler και να προδίδει τις εξελίξεις, το πρώτο reel που κυκλοφόρησε χθες, μας έδωσε πολλά στοιχεία. Δείχνοντας τον Γιώργο Μπένο, τον τηλεοπτικό Σπύρο του Maestro, να θάβει και να κρύβει την καραμπίνα με την οποία ο Αντώνης (Ορέστης Χαλκιάς) πυροβόλησε τον Χαράλαμπο (Γιάννης Τσορτέκης). Για να καλύψουν τα ίχνη, αφού ήδη έχουμε δει ότι με τη βοήθεια του Φάνη Μουρατίδη και του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, είχαν ρίξει πρωτύτερα το πτώμα του μέσα στη θάλασσα.

https://www.instagram.com/reel/C53yoB7tiQU/

Η φωνή της Μαρίας Καβογιάννη σε αυτό το απόσπασμα το οποίο έχει και αγγλικούς υπότιτλους, λόγω παράλληλης προβολής και από το Netflix, είναι χαρακτηριστική: «Έχουν περάσει τόσες μέρες...κάτι θα είχε βρεθεί».

Ο στόχος φυσικά όλων σε μία κρυφή συνομωσία και έναν σιωπηλό όρκο τιμής που έχουν κάνει μεταξύ τους, είναι να μη βρεθεί ούτε το πτώμα, ούτε το όπλο. Αλλά για να μας δείχνει αυτή τη σκηνή ο δημιουργός της σειράς, υπονοεί και το μικρό λάθος των συνεργών που θα οδηγήσει και στην αποκάλυψη του δολοφόνου στη συνέχεια. Κλασικό παράδειγμα από τις αστυνομικές σειρές. Το σώμα του θύματος και το όπλο του δολοφόνου, πάντα δίνουν τα στοιχεία που οδηγούν στη διελεύκανση της υπόθεσης.

Κάποιοι followers ήδη το επεσήμαναν στον Παπακαλιάτη.

papakaliatis.png

Στο ειδικό κάλεσμα που έκανε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης πριν από λίγες ημέρες στο σπίτι του, οι ηθοποιοί είχαν την ευκαιρία να δουν τα πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου. Και στη σχετική φωτογραφία που δημοσίευσε, φαίνεται και ο ηθοποιός Κωστής Μπερικόπουλος, ο οποίος θα είναι ο νέος αστυνομικός διευθυντής των Παξών και εκείνος ουσιαστικά που θα κάνει την έρευνα για το έγκλημα.

Το «Maestro 2» έχει νέο τρέιλερ και το spoiler με τον Χαράλαμπο που περιμέναμε όλοι ανατράπηκε

https://www.instagram.com/p/C5gxCCRNz44/

Στο πρώτο τρέιλερ που είχε κυκλοφορήσει λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση από το Mega της ημερομηνίας της πρεμιέρας, είχαμε ακούσει και τη φωνή του τηλεοπτικοιύ δημάρχου του νησιού Φάνη Μουρατίδη να λέει με σιγουριά: «Κανείς δεν πρέπει να καταλάβει το παραμικρό, θα φροντίσω όλο αυτό να τελειώσει γρήγορα. Δεν θα κινδυνέψει κανείς από εμάς», λέει με αισιοδοξία. Αλλά δυστυχώς θα διαψευστεί.

Και περιμένουμε τώρα και τα υπόλοιπα reels για να καταλάβουμε ή έστω να φανταστούμε ποια θα είναι αυτή η «ανατροπάρα» για την οποία είχε μιλήσει και σε συνέντευξή του.