O Orlando Bloom αποκάλυψε γιατί ερωτεύτηκε την Katy Perry και τα λόγια του «μιλούν» στις καρδιές μας

Τσακιρίδου Χριστίνα
O Orlando Bloom αποκάλυψε γιατί ερωτεύτηκε την Katy Perry και τα λόγια του «μιλούν» στις καρδιές μας
Invision

O Orlando Bloom μίλησε για τη γνωριμία με την Katy Perry και έφερε στο φως άγνωστες λεπτομέρειες. Η αποκάλυψη για τη σχέση τους και οι τρυφερές δηλώσεις του ηθοποιού.

O Orlando Bloom και η Katy Perry είναι ένα από τα πιο γλυκά-αληθινά ζευγάρια του Hollywood που απολαμβάνουμε να βλέπουμε στα social media και σε μεγάλες κοσμικές διοργανώσεις.

Ο σταρ της μεγάλης οθόνης και η δημοφιλής τραγουδίστρια ερωτεύτηκαν παράφορα πριν από περίπου 9 χρόνια (γνωρίστηκαν το 2016) και έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με την 3,5 ετών κόρη τους να τους πλημμυρίζει καθημερινά με απέραντη ευτυχία.

Ενώ η Katy Perry έκανε ένα deal εκατομμυρίων, ο πρώην σύζυγός της κατηγορείται για βιασμούς

O Orlando Bloom εξήγησε γιατί ερωτεύτηκε την Katy Perry και ο λόγος είναι απόλυτα κατανοητός

Πριν από λίγα 24ωρα ο Orlando Bloom ήταν καλεσμένος στο podcast «What Now?» του Trevor Noah και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη γνωριμία του με την Katy Perry αλλά και στα χαρακτηριστικά που ερωτεύτηκε παράφορα σε εκείνη.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Noah επισήμανε ότι το ζευγάρι φαινομενικά επιδίωκε μια ζωή με σκοπό, ειρήνη» και «κανονικότητα», παρά την δημοφιλία τους.

https://www.instagram.com/p/C5ut-kzLzFo/

Ο Orlando Bloom πήρε θέση και εξήγησε: «Νομίζω ότι ένα από τα πράγματα που ερωτεύτηκα στην Katy ήταν... το μισεί όταν το λέω αυτό, οπότε πρέπει να το πω προσεκτικά, αλλά η μουσική της ήταν παντού, σωστά;».

Αναφερόμενος στην τραγουδίστρια ο ηθοποιός τόνισε: «Όταν εμφανίστηκα τα τραγούδια της ήταν σε όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, αλλά δεν το είχα συνειδητοποιήσει... δεν ήταν πως ερωτεύτηκα αυτό που άκουγα, αλλά ερωτεύτηκα την Κatheryn, αυτό το κορίτσι από τη Santa Barbara».

Το σπίτι της Katy Perry και του Orlando Bloom στο Beverly Hills έχει τζάκι, κήπο και πολλή αγάπη

Άκουσε όλα όσα είπε ο ηθοποιός για την Katy Perry στο video που ακολουθεί.

Bloom και Perry γνωρίστηκαν το 2016 σε ένα afterparty για τις Χρυσές Σφαίρες και αρραβωνιάστηκαν ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου το 2019, παραδίδοντας #couplegoals μαθήματα.

Η γέννηση της κόρης τους και η επιθυμία της Katy Perry να ξαναγίνει μαμά

Η διάσημη τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί στις 26 Αυγούστου 2020, καρπό του έρωτά της με τον Orlando Bloom.

https://www.instagram.com/p/CEYSKzEpWzS/

Το ζευγάρι επέλεξε να ενημερώσει τον κόσμο για την άφιξη της κόρης τους, Daisy Dove Bloom, μέσα από μία ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της Unicef της οποίας είναι και οι δύο πρέσβεις Καλής Θέλησης.

Orlando Bloom και Katy Perry δίνουν couple goals! Η συμφωνία που έχουν κάνει για την οικογένειά τους

Σε πρόσφατες δηλώσεις της η Katy Perry παραδέχτηκε ότι είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο να κάνει περισσότερα παιδιά με τον άντρα της ζωής της. Mιλώντας στο People για την πιθανότητα να γίνει ξανά μητέρα η τραγουδίστρια ανέφερε: «Γενικά προγραμματίζω. Θα δούμε λοιπόν».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο διάσημος ηθοποιός ηθοποιός ήταν παντρεμένος από το 2010 μέχρι το 2013 με την Miranda Kerr και μαζί έχουν αποκτήσει έναν 13χρονο γιο, τον Flynn Christopher Blanchard Copeland.

Πηγή κεντρικής: apimages.com