Γιώργος Παπαδόπουλος - Γαλάτεια Βασιλειάδη έχουν το ωραιότερο love story και oι photos τους εμπνέουν

Τσακιρίδου Χριστίνα
Γιώργος Παπαδόπουλος - Γαλάτεια Βασιλειάδη έχουν το ωραιότερο love story και oι photos τους εμπνέουν

Γιώργος Παπαδόπουλος και Γαλάτεια Βασιλειάδη έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια. Πλάνα από το σπίτι τους και η απάντηση στις φήμες που τους θέλουν να παρουσιάζουν εκπομπή.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz και έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια.

Ο τραγουδιστής και η εκλεκτή της καρδιάς του έχουν αποκτήσει δύο παιδιά: τον 6χρονο Ιορδάνη και τον 3χρονο Άγγελο.

«Να συνεχίσει να με αντέχει» ευχήθηκε ο Γιώργος Παπαδόπουλος στην Γαλάτεια του για τα γενέθλιά της

Το J2US και οι φήμες που τους θέλουν να κάνουν καλοκαιρινή εκπομπή στην τηλεόραση

Το ζευγάρι συμμετέχει φέτος στο J2US, με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις τους να λαμβάνουν θετικές κριτικές τόσο από το κοινό αλλά και από τους κριτές.

«Φέτος είναι πολύ υψηλό το επίπεδο στο J2US. Η Γαλάτεια κάνει την προσπάθειά της, δεν είναι τραγουδίστρια», παραδέχθηκε πρόσφατα ο Γιώργος Παπαδόπουλος στην εκπομπή «Fay's Time» για τη συμμετοχή τους στο J2US.

https://www.instagram.com/reel/C50nhFDINEs/

Γιώργος Παπαδόπουλος και Γαλάτεια Βασιλειάδη ξεκαθάρισαν στην Φαίη Σκορδά πως η παρουσίαση εκπομπής είναι κάτι που τους ενδιαφέρει πολύ.

«Δεν έχουμε κάνει συζήτηση για το καλοκαιρινό του Open, από εσάς το ακούσαμε. Είμαστε πολύ θετικοί σε αυτό, μας αρέσει πολύ και μας ταιριάζει. Θα κάναμε gossip, αλλά μάλλον όχι επικαιρότητα, δεν ξέρω αν μας ταιριάζει, θέλουμε κάτι λαμπερό, χαρούμενο και φωτεινό. Στην παρέα μας στην εκπομπή θα θέλαμε κάποιους έμπειρους, όπως τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και την Μαίρη Αργυριάδου», δήλωσε το ζευγάρι αναφορικά με τις φήμες που τους θέλουν να παρουσιάζουν την καλοκαιρινή εκπομπή του OPEN.

https://www.instagram.com/p/CtM1KXgs99s/

Στην ερώτηση για τον γάμο με τον Μπισμπίκη του 2022, η Βανδή σήμερα θα απαντούσε διαφορετικά

Ο δημοφιλής τραγουδιστής και η σύντροφός του μίλησαν πριν λίγο καιρό στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αποκάλυψαν αν θα παντρευτούν στο άμεσο μέλλον.

«Το τρίτο παιδί είναι στα σχέδια μας, είμαστε τόσο τρελοί. Αν κάναμε την κόρη στο δεύτερο, θα σταματούσαμε. Ό,τι θέλει ο Θεός. Ζηλεύω πολύ και το δείχνω, ο Γιώργος δεν δείχνει τη ζήλια του. Θα παντρευτούμε, αρκεί πρώτα να χάσω κάποια κιλά. Στα επόμενα δύο χρόνια θα γίνει ο γάμος», δήλωσε η Γαλάτεια Βασιλειάδη.

«Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα. Νομίζω ότι έχουμε μπερδευτεί λίγο τα τελευταία χρόνια ότι είναι σέξι το πρόστυχο. Το καλύτερο μακιγιάζ για μία γυναίκα είναι η προσωπικότητά της», είχε τονίσει ο Γιώργος Παπαδόπουλος αναφερόμενος στην σύζυγό του.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Η γνωριμία τους

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει μιλήσει αρκετές φορές δημόσια για την γνωριμία του, η οποία έγινε σε νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν τότε ο τραγουδιστής.

https://www.instagram.com/p/Cra3EWMsou7/

«Ήμουν στην Θεσσαλονίκη και τραγούδαγα σε ένα μαγαζί. Βλέπω την Γαλάτεια στο μπαρ με μια φίλη της και λέω «Θεέ μου τι είναι αυτό» και σταμάτησα το πρόγραμμα και μετά ρίχνουμε τον προβολέα πάνω της και λέω «Εγώ κι εσύ είμαστε μαζί απλά δεν το ξέρεις ακόμα. Την ξανά είδα μετά από έναν χρόνο όταν πήγα σαν πελάτης στο μαγαζί. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Έχουμε 10 χρόνια διαφορά», ομολόγησε πρόσφατα ο Γιώργος Παπαδόπουλος στην Φαίη Σκορδά.

To σπίτι τους

Το ζευγάρι μετρά περίπου 9 χρόνια κοινής πορείας και έχουν στεγάσει την οικογένειά τους σε ένα πολύ όμορφο σπίτι, το οποίο έχουν επιμεληθεί με αγάπη και πολύ στυλ.

https://www.instagram.com/p/CjRBz_Qp97l/

Τα γήινα χρώματα, τα fluffy χαλιά πρωταγωνιστούν στον χώρο ενώ το μεγάλο μπαλκόνι ενδείκνυται για παιχνίδια και χαλάρωση.

https://www.instagram.com/p/CN93WdgsQKr/

Το ζευγάρι έχει μοιραστεί αρκετές φωτογραφίες από το σπίτι του στα social media, χαρίζοντάς μας πλάνα και έμπνευση.

https://www.instagram.com/p/COXnw22M_zG/

Πηγή κεντρικής: giorgospapadopoulos_official