Έλενα Τσαγκρινού-Dj Stephan: Το gender reveal πάρτι και το αποτέλεσμα που δικαίωσε τους καλεσμένους

Τσακιρίδου Χριστίνα
Έλενα Τσαγκρινού-Dj Stephan: Το gender reveal πάρτι και το αποτέλεσμα που δικαίωσε τους καλεσμένους

Έλενα Τσαγκρινού και Dj Stephan αποκάλυψαν το φύλο του μωρού τους με ένα εντυπωσιακό πάρτι. Οι καλεσμένοι, ο στολισμός και οι νέες φωτογραφίες της τραγουδίστριας σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Έλενα Τσαγκρινού και ο Dj Stephan, αφού σε τέσσερις περίπου μήνες θα υποδεχθούν το πρώτο τους παιδί.

Η τραγουδίστρια βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και αναμένεται να γεννήσει τον ερχόμενο Αύγουστο.

Η Έλενα Τσαγκρινού μίλησε για την αποβολή και τον ερχομό του μωρού της χωρίς κανένα ταμπού

To εντυπωσιακό gender reveal party και το φύλο του μωρού

Πριν από λίγα 24ωρα το ερωτευμένο ζευγάρι διοργάνωσε το gender reveal πάρτι στον κήπο του νέου τους σπιτιού στο Πόρτο Ράφτη όπου υποδέχθηκαν συγγενείς και στενούς φίλους.

Για την περίσταση η μέλλουσα μαμά φόρεσε ένα midi φόρεμα σε baby pink απόχρωση και ασορτί σακάκι με την Minnie Mouse. To look της τραγουδίστριας ολοκλήρωσε ένας μεγάλος μαύρος φιόγκος στα μαλλιά και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα.

https://www.instagram.com/p/C6D6LRKsmpc/

Όσον αφορά το φύλο του μωρού το ζευγάρι έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη μέσα από τα μπλε πυροτεχνήματα! Η Έλενα Τσαγκρινού κυοφορεί αγοράκι και τον Αύγουστο θα φέρει στον κόσμο τον γιο της, καρπό του έρωτα με τον γνωστό ράπερ-παραγωγό.

https://www.instagram.com/reel/C6Ds4t2sXg2/

Η χαρά του ζευγαριού αλλά και των παρευρισκόμενων ήταν μεγάλη και λίγο νωρίτερα οι καλεσμένοι είχαν προβλέψει σωστά το φύλο του μωρού, ψηφίζοντας σε έναν λευκό πίνακα που τους είχε δώσει ο μέλλοντας μπαμπάς, Dj Stephan.

https://www.instagram.com/p/C6CDIDsoYUL/

Οι γονείς της τραγουδίστριας, η αδερφή της, Villy και οι γονείς του συντρόφου της δεν σταμάτησαν να χαμογελούν κατά τη διάρκεια του party, αναμένοντας με αγωνία να μάθουν το φύλο του μωρού.

https://www.instagram.com/reel/C6D79mHCa9w/

«Gender reveal shower για πολύ στενούς μας συγγενείς και πολύ καλούς φίλους! Ευχαριστούμε για όλα! Όσοι πέσατε μέσα είναι Αγόρι! Και στα δικά σας!!!Με το καλό! Όσοι πέσατε μέσα είναι Αγόρι 👼🏻👼🏻👼🏻👼🏻🍼 Και στα δικά σας!!!Με το καλό! Ευχαριστούμε το ζαχαροπλαστείο @zaxaroplasteio_pantazidis για την άψογη ποιότητα και την εξυπηρέτηση στην ομορφότερη στιγμή μας», έγραψε η Έλενα Τσαγκρινού στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Αξιοσημείωτο είναι πως 20 άτομα ψήφισαν πως η τραγουδίστρια περιμένει αγοράκι ενώ 17 άτομα υπέθεσαν πως το μωρό είναι κορίτσι. Μια από τις κολλητές φίλες της Έλενας Τσαγκρινού βρίσκεται κι εκείνη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και όπως ανέφερε πρόσφατα η τραγουδίστρια, οι δύο γυναίκες έμαθαν σχεδόν ταυτόχρονα ότι θα γίνουν μανούλες.

Πώς η Έλενα Τσαγκρινού με ένα post δεν ανακοίνωσε απλά την εγκυμοσύνη της (αλλά πολλά περισσότερα)

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δεις καλύτερα το gender reveal πάρτι των καλλιτεχνών.

Η Έλενα Τσαγκρινού θα γίνει μαμά σε 5 μήνες και το #pregnancyjournal της συγκινεί τους fans

https://www.instagram.com/reel/C5I67YViZ2T/

Η αποβολή και η έντονη επιθυμία να γίνουν γονείς

Πριν λίγες εβδομάδες η Έλενα Τσαγκρινού και ο Dj Stephan δημοσίευσαν το πρώτο τους κοινό vlog στο Youtube όπου μίλησαν για τον ερχομό του γιου τους, την πρώτη ατυχής εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας, τις δύσκολες στιγμές που βίωσαν μετά την αποβολή και την ανυπομονησία που έχουν μέχρι να υποδεχθούν το πρώτο τους παιδάκι.

Όπως αποκάλυψε το ζευγάρι στην πρώτη τους επίσκεψη στον γυναικολόγο όπου είχαν πάει για να ακούσουν την καρδιά του μωρού τους, ο γιατρός τους πληροφόρησε πως δεν ακούγεται ο καρδιακός παλμός του εμβρύου. Η Έλενα Τσαγκρινού αναγκάστηκε να προβεί σε απόξεση, μια πολύ συναισθηματικά φορτισμένη διαδικασία, στην οποία ο σύντροφός της στάθηκε σαν βράχος δίπλα της. H νεαρή pop star τόνισε πόσο υποστηρικτικός υπήρξε ο Dj Stephan κατά τη διάρκεια της πρώτης εγκυμοσύνης και παραμένει μέχρι και σήμερα ο απόλυτος σύμμαχός της.

Μετά από ένα πολύ δύσκολο διάστημα, το ζευγάρι πέρασε αρκετό χρόνο μαζί στο στούντιο και παράλληλα ξεκίνησε ξανά τις προσπάθειες για να αποκτήσει παιδάκι. Λίγους μήνες αργότερα η επιθυμία τους έγινε πραγματικότητα, με την Έλενα Τσαγκρινού να είναι σήμερα επτά μηνών έγκυος.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της τραγουδίστριας με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Πηγή κεντρικής:djstephan