Η μεταμόρφωση της Μαρίας Λεκάκη και ο ρόλος έκπληξη στη νέα σειρά - παρωδία της ελληνικής ΤV

Κατερίνα Μπούσιου
Η μεταμόρφωση της Μαρίας Λεκάκη και ο ρόλος έκπληξη στη νέα σειρά - παρωδία της ελληνικής ΤV
NDP Photo Agency

«Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» είναι η νέα σειρά του Alpha και είναι όλα τα σίριαλ της ελληνικής TV μαζί. 

Η Μαρία Λεκάκη έχει κάνει ένα δυναμικό comeback στην τηλεόραση και στο θέατρο τα τελευταία χρόνια, συνδέοντας και πάλι το όνομά της με μεγάλες επιτυχίες. Μετά τους «Συμπέθερους από τα Τίρανα» η ηθοποιός αλλάζει, μεταμορφώνεται για να πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του Alpha, που θα σου θυμίσει σίγουρα κάτι από το «Κλάμα βγήκε από τον παράδεισο». Δεν είναι μία σειρές σαν όλες τις άλλες το «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα».

Αναλλοίωτη στον χρόνο και σταθερή αξία της TV

Τη Μαρία Λεκάκη θα την ακολουθεί για πάντα το: «Πέγκυ παντοτινή μου αγάπη» του Βασίλη Κούκουρα στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», καθώς εκείνη η σειρά και λόγω των επαναλήψεων και της διαχρονικής της επιτυχίας κάνει τον ρόλο της ως Πέγκυ Καρρά από τους πιο αγαπητούς του κοινού.

Στην πραγματικότητα η «Πέγκυ Καρρά» είναι σπουδαία ηθοποιός &η «μοναδική της αγάπη» είναι η κόρη της

Όμως μετά από πολλά χρόνια αποχής από την ελληνική τηλεόραση η επιστροφή της στο «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» στο Mega, της έδωσε την ευκαιρία να δημιουργήσει με εξίσου μεγάλη επιτυχία, μία άλλη τηλεοπτική περσόνα, την Πένυ και αδελφή της Ελισάβετ Κωνσταντινίδη. Και όπως θα έχεις διαπιστώσει όλα αυτά τα χρόνια, η ηθοποιός δεν έχει αλλάξει καθόλου ούτε ως εμφάνιση, ούτε στον τρόπο που χειρίζεται κρατώντας χαμηλούς τόνους στην καριέρα της. Δεν δίνει συνεντεύξεις και αφήνει ότι κάνει να «μιλά» από μόνο του.

Η ηθοποιός που φέτος συμπρωταγωνιστούσε στο θέατρο μαζί με τη Βίκυ Σταυροπούλου, τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και τον Κώστα Κόκλα στο «Μπαμπάδες με ρούμι», ετοιμάζει ένα ακόμη τηλεοπτικό «χτύπημα» και πάλι με συνεργάτες το συγγραφικό δίδυμο των επιτυχιών, των Μιχάλη Ρέππα και τον Θανάση Παπαθανασίου. «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» μοιάζει ως η συνέχεια της ταινίας «Το κλάμα βγήκε από τον παράδεισο», μόνο που αυτή τη φορά είναι μία παρωδία των ελληνικών σίριαλ.

Στη φωτογράφιση της σειράς η Μαρία Λεκάκη είναι υπέρλαμπρη και μεταμορφωμένη με dress code που ταιριάζει με το θέμα.

tzela - 2

Η ιστορία ξεκινά με δύο νέους από αντίπαλα χωριά που αγαπιούνται και αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν δύο διαφορετικές κοινωνίες. Και Σασμό θα δεις και Γη της ελιάς θα δεις ανάμεσα στα δρώμενα και όλες τις ελληνικές σειρές που γνώρισαν επιτυχία τα τελευταία χρόνια.

Και όπως ανέφερε ο Alpha στην ανακοίνωση της νέας σειρά που θα αρχίσει να προβάλλεται από τον Σεπτέμβριο: «Με ένα all-star cast ηθοποιών, σε ένα all-dream σκηνικό, αλμοδοβαρικά, υπέρλαμπρα ρούχα και εμβληματικό μακιγιάζ, θα απολαύσουμε την στροφή της τηλεόρασης από το γκλάμουρους βλαχομπαρόκ στην ελληνική ύπαιθρο και θα γελάσουμε με γαργαλιστικές ατάκες που όλοι έχουμε
λατρέψει. Ένα camp τηλεοπτικό αριστούργημα με σπιρτόζικες ιστορίες και αναμνήσεις που έχουν “γράψει” βαθιά μέσα μας και ίσως μας έχουν διαμορφώσει τηλεοπτικά.

Το μουσικό θέμα της σειράς έχει συνθέσει ο Γιώργος Θεοφάνους σε στίχους της Αφροδίτης Μάνου, ενώ θα δεις και τον ηθοποιό Γιάννη Απέργη με την Νίκη Λάμη να ερμηνεύουν ένα τραγούδι. Δες και εδώ.

Όσο για τους ηθοποιούς που συμμετέχουν μαζί με την Μαρία Λεκάκη; Είναι η μισή ελληνική τηλεόραση και το μισό ελληνικό θέατρο: Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Γιάννης Απέργης, Σοφία Βογιατζάκη, Βάσω Γουλιελμάκη, Τζένη Διαγούπη, Joyce Ευείδη, Μάνος Ιωάννου, Κώστας Καζάκας, Άννα Κουρή, Καίτη Κωνσταντίνου, Νίκη Λάμη, Μαρία Λεκάκη, Αντώνης Λουδάρος, Ματθίλδη Μαγγίρα, Αντιγόνη Νάκα, Σπύρος Πούλης, Μιχάλης Ρέππας, Χρύσα Ρώπα, Μαριέλα Σαββίδου, Μαίρη Σαουσοπούλου, Πάνος Σταθακόπουλος, Δήμητρα Στογιάννη, Έλενα Χαραλαμπούδη, Χάρης Χιώτης/