Αντετοκούνμπο-Riddlesprigger παντρεύονται στην Πύλο με καλεσμένους όλους αυτούς που περιμέναμε

Τσακιρίδου Χριστίνα
Αντετοκούνμπο-Riddlesprigger παντρεύονται στην Πύλο με καλεσμένους όλους αυτούς που περιμέναμε

O Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Mariah Riddlesprigger ετοιμάζουν το γάμο τους στην Ελλάδα. Οι καλεσμένοι, η τοποθεσία του γάμου, τα πολυτελή σπίτια σε Αμερική-Ελλάδα και οι ωραιότερες φωτογραφίες του ζευγαριού με τα παιδιά του.

Ο γάμος της χρονιάς αναμένεται να είναι αυτός του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος θα παντρευτεί τη μητέρα των τριών παιδιών του, Mariah Riddlesprigger τον ερχόμενο Αύγουστο στο πολυτελές θέρετρο Costa Navarino.

«Μπορούμε να περάσουμε τα επόμενα 100 χρόνια μαζί;» ρωτά ο Αντετοκούνμπο και η Mariah είπε το «ναι»!

O Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Mariah Riddlesprigger ετοιμάζουν το γάμο τους

Γιάννης και Mariah έχουν επιλέξει να συνεργαστούν με εταιρεία που θα αναλάβει εξ ολοκλήρουν την οργάνωση της γαμήλιας τελετής και όχι μόνο. Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στην εκπομπή «Happy Day», ο καλαθοσφαιριστής και η εκλεκτή της καρδιάς του έχουν ξεκινήσει τις ετοιμασίες για τον θρησκευτικό γάμο τους στην Πελοπόννησο και ανυπομονούν να επισφραγίσουν τον έρωτά τους.

https://www.instagram.com/p/Cv6pm0dOCoD/

Η γαμήλια τελετή και δεξίωση του ζευγαριού φημολογείται πως θα είναι «ανοιχτή» καθώς οι μελλόνυμφοι θέλουν να γιορτάσουν με φίλους, γνωστούς, συγγενείς και ανθρώπους που τους στάθηκαν στα δύσκολα. Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο,τα προσκλητήρια έχουν ήδη μοιραστεί και το παρών αναμένεται να δώσουν και πολλά άτομα από την περιοχή που μεγάλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, τα Σεπόλια.

Αντετοκούνμπο και Riddlesprigger έχουν αποκτήσει δύο γιους (τον 4χρονο Liam Charles και τον 3χρονο Maverick Shai) και μία κόρη η οποία γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2023. Το ζευγάρι επισκέπτεται συχνά τη χώρα μας, με την Μariah να εκφράζει δημόσια την αγάπη της για την Ελλάδα.

Στο ποστ της ανακοίνωσης των mvp Αντετοκούνμπο για το νέο μέλος όλοι συμφώνησαν σε ένα πράγμα

https://www.instagram.com/p/CqvpQgZOC-A/

«Το σπουδαιότερο πράγμα σε σχέση με την Ελλάδα είναι ότι έχω να επισκεφθώ τα μέρη και να συναντήσω τους ανθρώπους που είναι μέρος της ιστορίας του Γιάννη», είχε γράψει σε παλαιότερη ανάρτησή της η Riddlesprigger καταλήγοντας: «Σ’ αγαπώ Ελλάδα».

Ανήμερα των γενεθλίων της Mariah ο μπασκετμπολίστας είχε κάνει μια πολύ τρυφερή αφιέρωση στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της αγαπημένης του.

https://www.instagram.com/p/CxUZzM4sCIn/

«Μπορούμε να περάσουμε τα επόμενα εκατό χρόνια μαζί; Σε αγαπάω, μωρό μου, χαρούμενα γενέθλια. Σχολίασε από κάτω αν συμφωνείς», είχε γράψει ο Αντετοκούνμπο.

https://www.instagram.com/p/Cl1v_G1Or5_/

«Γιάννη, πραγματικά λατρεύω τα πάντα σε σένα. Η ζωή μου θα ήταν βαρετή χωρίς το φως σου. Είσαι εκπληκτικός πατέρας στα παιδιά μας. Χρόνια Πολλά αγάπη μου, σου υπόσχομαι αυτή η χρονιά να είναι μαγική», είχε δηλώσει το 2022 η Μariah με αφορμή τα γενέθλια του «Greak Freak».

Το υπερπολυτελές σπίτι που αγόρασαν στην Αθήνα

Πριν λίγους μήνες το ζευγάρι αγόρασε μια υπερπολυτελή κατοικία αξίας 10 εκατομμυρίων ευρώ στο Ψυχικό. Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του δικτύου E-real Estates, Θεμιστοκλής Μπάκας στο Πρωινό του ΑΝΤ1, ο ΝΒΑer σκοπεύει να μετακομίσει άμεσα εκεί με την οικογένειά του και τη μητέρα του.

Το ακίνητο βρίσκεται σε οικόπεδο 1.585 τ.μ., με την κατασκευή να καταλαμβάνει συνολικά 998,27 τετραγωνικά μέτρα.

Οι γιοι του Γιάννη Αντετοκούνμπο άρχισαν ήδη να παίζουν μπάσκετ και ο Liam έβαλε πρώτος καλάθι

https://www.instagram.com/p/C1fPHj0uped/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες οικογενειακές φωτογραφίες.

Το σπίτι της οικογένειας στην Αμερική

Η οικογένεια τα τελευταία χρόνια στεγάζει την ευτυχία της σε ένα αξιοζήλευτο σπίτι.

https://www.instagram.com/p/Ct3qno_OO6N/

Ειδικότερα, η πολυτελής βίλα της οικογένειας Αντετοκούνμπο, που η αξία της ανέρχεται στα 1,8 εκατομμύρια δολάρια, βρίσκεται στην αριστοκρατική γειτονιά River Hills στο Μιλγουόκι, διαθέτει 6 υπνοδωμάτια, 8 μπάνια και εκτείνεται σε μια έκταση 920 τ.μ.

Η επική «συνάντηση» του Γιάννη Αντετοκούνμπο με την Kris Jenner

Τον Σεπτέμβριο του 2023 η Mariah Riddlesprigger γέννησε την κόρη τους και ολοκλήρωσε την ευτυχία τους με τον ωραιότερο τρόπο.

https://www.instagram.com/p/CxRFa4QvoFH/

«Καλώς ήλθες σπίτι, Eva Brooke Antetokounmpo. Το μικρό κορίτσι του μπαμπά και η μικρή αδελφή των αδελφών της», είχε γράψει ο 29χρονος στη λεζάντα της ανάρτησής του, δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία του νέου μέλους.

Πηγή κεντρικής: giannis_an34