Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους μετά από 6 χρόνια γάμου

Γεωργία Βλαχοπούλου
Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους μετά από 6 χρόνια γάμου

Με μια ανακοίνωση στα MME η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους και έκαναν μια παράκληση.

Ένας χωρισμός που κανείς δεν περίμενε ανακοινώθηκε πριν από λίγη ώρα στα MME, μέσα από μια ανακοίνωση. Η ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου και ο επιχειρηματίας Φίλιππος Μιχόπουλος ύστερα από 6 χρόνια γάμου (10 χρόνια κοινής πορείας) και την απόκτηση δύο παιδιών, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε για το «διαζύγιό» της και μας εξέπληξε με την αντίδρασή της

1649518257516-597553557-oikonomakou-mixopoylos-giorti.jpg

Η ανακοίνωση του χωρισμού

Το σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου που παντρεύτηκε 3 φορές τον Φίλιππο & στεγάζει x3 την ευτυχία τους

H ανακοίνωση που έστειλε το πρώην ζευγάρι για την απόφασή τους ήταν η εξής:

«Έπειτα από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και την απόκτηση των δύο παιδιών μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση του γάμου μας.

Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και ως στοργικοί γονείς, θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη. Η ψυχική τους ισορροπία είναι η προτεραιότητά μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας και ζητούμε την κατανόησή σας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ιδιωτικότητα των παιδιών μας και να τα προστατεύσουμε από αδικαιολόγητη δημοσιότητα και προσοχή.

Για αυτό τον λόγο, απευθύνουμε ισχυρή σύσταση προς τα ΜΜΕ να χειριστούν με ευαισθησία και σεβασμό την κατάσταση αυτή και να αποφεύγεται η δημοσίευση ή αναδημοσίευση σχετικών ειδήσεων, με σκοπό την προστασία της ψυχικής ευημερίας τους και την ομαλή μετάβαση των παιδιών μας στη νέα αυτή πραγματικότητα.

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για την κατανόηση και την προθυμία σας να σεβαστείτε την αυτονόητη αυτή απαίτηση μας.

Με εκτίμηση,

Φίλιππος Μιχόπουλος και Αθηνά Οικονομάκου».

Απόλυτη προτεραιότητα του πρώην ζευγαριού είναι φυσικά τα δύο παιδιά τους, ο 6χρονος Μάξιμος και η 3 ετών Σιέννα, γι' αυτό και οι δυο τους στην ανακοίνωσή τους ζητούν κατανόηση και σεβασμό από τα μέσα μαζικής επικοινωνίας, ώστε να τα προστατέψουν.

H απάντηση που είχε δώσει η Αθηνά Οικονομάκου λίγο καιρό πριν στις φήμες χωρισμού

Λίγο πριν το ταξίδι που είχε να κάνει στο Μιλάνο τον Μάρτιο η Αθηνά Οικονομάκου είχε μιλήσει στις κάμερες, ενώ βρισκόταν στο αεροδρόμιο, σχετικά με τις φήμες που είχαν αρχίσει να κάνουν τον γύρο του διαδικτυου για τον χωρισμό γνωστού ζευγαριού της showbiz. Πολλοί φωτογράφιζαν λοιπόν, εκείνη και τον Φίλιππο Μιχόπουλο, ωστόσο όπως είχε πει:

«Δε με στεναχώρησαν, δεν τα παρακολουθώ. Ξέρω ότι αυτά γίνονται. Πρέπει κάτι να γραφτεί. Προφανώς αυτή την περίοδο δεν έχει θέματα και ασχολούμαστε με αυτά. Γράφτηκε και αυτό, όπως όλα τα άλλα».

Η τελευταία κοινή εμφάνιση

H τελευταία κοινή εμφάνιση πάντως του ζευγαριού ήταν σε ένα επαγγελματικό αξίδι στο Dubai, μαζί με άλλους εγχώριους celebrities. Μέσα από τα stories στα Instagram τους τίποτα δεν προμήνυε πως υπάρχει κρίση στη σχέση τους.