Με ένα video στο TikTok η Γιάννα Τερζή μίλησε για τις δυσκολίες που βίωνε την περίοδο της Eurovision

Τσακιρίδου Χριστίνα
Με ένα video στο TikTok η Γιάννα Τερζή μίλησε για τις δυσκολίες που βίωνε την περίοδο της Eurovision

Η Γιάννα Τερζή δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok και αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε την περίοδο της προετοιμασίας της για την Eurovision. Τα σχόλια των followers και η εύστοχη απάντηση της τραγουδίστριας.

Η Γιάννα Τερζή έχει διαγράψει τη δική της πορεία στην εγχώρια μουσική βιομηχανία και τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, εστιάζοντας σε νέες ασχολίες που την γεμίζουν καθημερινά με όμορφα συναισθήματα.

Τo 2018 η τραγουδίστρια εκπροσώπησε τη χώρα μας στη Eurovision με το τραγούδι «Όνειρό μου» το οποίο δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό του θεσμού, ξαφνιάζοντας την ελληνική αποστολή και το κοινό.

Δυναμική και με υπερηφάνεια η Γιάννα Τερζή έλυσε κάθε απορία για την υγεία του πατέρα της

Mε ένα βίντεο στο TikTok η Γιάννα Τερζή μίλησε για την κακοποίηση και τη διαταραχή μετατραυματικού στρες

Πριν από λίγες ώρες η Γιάννα Τερζή δημοσίευσε ένα νέο βίντεο στο TikTok από την περίοδο που έκανε πρόβες για τη συμμετοχή της στη Εurovision. Στην ανάρτηση βλέπουμε την τραγουδίστρια εμφανώς καταβεβλημένη και σκεπτική κατά τη διάρκεια του fitting με την ίδια να εξηγεί στη λεζάντα πως αυτό οφείλεται σε μετατραυματικό στρες που βίωνε εκείνη την περίοδο.

«Δεν μπορείς να κρύψεις την κακοποίηση όσο σκληρά και αν προσπαθείς. Τα μάτια θα το δείξουν», έγραψε η τραγουδίστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Τα υποστηρικτικά σχόλια και η απάντηση όλο νόημα της τραγουδίστριας

H 43χρονη θέλησε να στείλει το δικό της empowering μήνυμα σε όσους έχουν υποστεί οποιαδήποτε μορφή κακοποίησης, αποφεύγοντας ωστόσο να εξηγήσει περισσότερα για όσα βίωσε εκείνη την περίοδο.

sxolio2.jpg

Αρκετοί followers έσπευσαν να σχολιάσουν το τραγούδι, με άλλους να απορούν πώς είναι δυνατόν να δίνουν έμφαση εκεί την ώρα που η Γιάννα Τερζή κάνει κατάθεση ψυχής για την κακοποίηση.

«Νομίζω ότι η κοπέλα εννοεί ότι έχει υποστεί abuse στο παρελθόν. Παρόλα αυτά εύχομαι να το ξεπεράσει και να προχωρήσει», έγραψε ένας χρήστης της πλατφόρμας με την Γιάννα Τερζή να απαντά: «Όχι στο παρελθόν, κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού. Σ ευχαριστώ».

sxolio1.jpg

«Είχες και έχεις τη στήριξη όλων μας», «Σε θαυμάζω απεριόριστα», «ήσουν υπέροχη», ήταν μόνο μερικά από τα δεκάδες υποστηρικτικά σχόλια που δέχθηκε η τραγουδίστρια κάτω από το post της στο TikTok.

Καθημερινά η Γιάννα Τερζή μοιράζεται στα social media αγαπημένες της vegan συνταγές, δίνοντάς μας απλόχερα food inspo.

https://www.instagram.com/p/C5jOXsZNCeI/

Γιάννα Τερζή: Η αποκάλυψη για την φιλία της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας και η ζωή μετά την επέμβαση

Η Γιάννα Τερζή βρέθηκε πρόσφατα στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» και μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της το 2021, όταν ανακάλυψε έναν όγκο και αναγκάστηκε να χειρουργηθεί στον νωτιαίο μυελό.

«Έχουν περάσει τρία χρόνια από την επέμβαση στον νωτιαίο μυελό. Ήταν πολύ σοβαρό, έγινε μέσα στην πανδημία. Δεν είχα σκοπό να το μοιραστώ, ήταν βαρύ με όλα όσα γίνονταν αλλά ήταν δύσκολο και για μένα να βγω και να πω τι έχει γίνει.Το πρόβλημα υγείας μου ήταν σπάνιο, σαν ιατρική περίπτωση. Το ανακάλυψα τυχαία σε μια μαγνητική, γιατί πονούσε η μέση μου. Εκεί φάνηκε η άκρη του προβλήματος. Είχα έναν όγκο, δεύτερου βαθμού. Δεν ήταν αναγκαστικά κάτι κακό, ήμουν τυχερή σε αυτό. Όχι αθώο και τελείως όμως», εξομολογήθηκε η Γιάννα Τερζή.

Και πρόσθεσε: «Πανικοβλήθηκα πάρα πολύ, γιατί κατάλαβα ότι δεν βγαίνεις από μια τέτοια επέμβαση, ακριβώς όπως ήσουν πριν, ό,τι και να γίνει. Θα βγεις με κάτι διαφορετικό όσον αφορά την ποιότητα της ζωής σου. Έκανα ολόκληρη έρευνα μέχρι να βρω τον κατάλληλο γιατρό. Όταν έχεις μια σπάνια περίπτωση πρέπει να βρεις αυτόν τον έναν γιατρό που χειρουργεί. Ήμουν τρεις εβδομάδες στην κλινική και μετά φεύγεις από εκεί με αμαξίδιο. Είχα θέμα από τη μέση και κάτω».

Η τραγουδίστρια εξήγησε την απόφασή της να μετακομίσει μόνιμα στην Αμερική μέχρι το 2018 αναφέροντας ότι υλοποίησε ένα παιδικό της όνειρο ενώ παράλληλα δεν μπορούσε να υπηρετήσει τη νοοτροπία που επικρατεί στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης.

Όπως ανέφερε, η τότε σχέση της την είχε ακολουθήσει στις ΗΠΑ ωστόσο η σχέση έληξε λίγα χρόνια αργότερα και η τραγουδίστρια επέστρεψε το 2018 στην Ελλάδα.

Πηγή κεντρικής: yiannaterzi