Julia Fox: «Δεν ήθελα ποτέ να γίνω γνωστή ως η κοπέλα κάποιου»-Οι αποκαλύψεις για τον Kanye West

Τσακιρίδου Χριστίνα
Julia Fox: «Δεν ήθελα ποτέ να γίνω γνωστή ως η κοπέλα κάποιου»-Οι αποκαλύψεις για τον Kanye West
Invision

H Julia Fox μίλησε για τη σχέση με τον Kanye West και δεν δίστασε να κάνει αποκαλύψεις, εξηγώντας ότι δεν ήταν από τις καλύτερες αναμνήσεις της.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική ήταν η Julia Fox στην πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο InStyle, φέρνοντας στη δημοσιότητα άγνωστες λεπτομέρειες από το ειδύλλιό της με τον Kanye West.

H ηθοποιός και ο ράπερ έβγαιναν για περίπου δύο μήνες το 2022 και όλη αυτή η αρνητική δημοσιότητα έκανε την 34χρονη να μη θέλει να δημοσιοποιήσει ξανά κάποια σχέση της.

Η Julia Fox δεν μπορεί να ξεπεράσει τον Kanye - Κυκλοφορεί φορώντας το τζάκετ του

Julia Fox: «Δεν ήθελα ποτέ να γίνω γνωστή ως η κοπέλα κάποιου»

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό ΙnStyle, η Julia Fox μίλησε για τη σύντομη σχέση της με τον Kanye West και τόνισε πως δεν την ευχαριστεί καθόλου το γεγονός ότι στο τέλος, έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό ως «η σύντροφος του Kanye West».

«;Eβγαινα ραντεβού με αυτόν τον άνθρωπο για έναν μήνα και έχω δυσάρεστη αίσθηση από όλη αυτή την εμπειρία. Οπότε όταν σκέφτομαι να βγω με κάποιον άλλον από τον κόσμο της showbiz, δεν νιώθω καλά. Δεν ήθελα ποτέ να γίνω γνωστή ως η κοπέλα κάποιου. Ξέρω ότι είμαι πολύ περισσότερα από αυτό», δήλωσε η ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Νιώθω ότι αυτό συμβαίνει πολύ συχνά στις γυναίκες σε αυτόν τον κλάδο. Είναι τόσο καλές όσο οι σύντροφοί τους και συνήθως, μπορούν να κάνουν μια πολύ μεγαλύτερη καριέρα από αυτή της συντρόφου. Θέλω να σπάσω αυτό το καλούπι και θέλω απλώς να σταθώ στα πόδια μου και να μη χρειάζομαι έναν άντρα να με στηρίξει. Το έκανα για χρόνια και πλέον, είμαι καλά. Έχω καθιερωθεί στον χώρο και θέλω να συνεχίσω έτσι. Κι ίσως μια μέρα με πάρουν στα σοβαρά».

https://www.instagram.com/p/C6L4TDPOcIg/

Στο βιβλίο της «Down the Drain» που κυκλοφόρησε το 2023 η Fox περιγράφει πόσο πιεστικός ήταν ο Kanye West και τονίζει πως της έστειλε διάφορα ρούχα που ήθελε να φορέσει αμέσως μετά τη γνωριμία τους. Tα κομμάτια ήταν όλα μαύρα, εφαρμοστά και κολλητά.

Μέχρι το τρίτο ραντεβού, η ηθοποιός έπρεπε να συναντήσει τη στυλίστρια που προσέλαβε ο West αποκλειστικά για εκείνη, θέλοντας να έχει τον πρώτο λόγο στις στυλιστικές της επιλογές.

Η Julia Fox εμφανίστηκε στο party του Vanity Fair με τσάντα από ανθρώπινα μαλλιά

Παλαιότερα η Julia Fox δεν είχε διστάσει να παραδεχθεί ότι είναι θαυμάστρια της Kim και της οικογένειας Kardashian.

«Όταν είχα μία συλλογή μόδας πριν από δέκα χρόνια, στην πραγματικότητα αγόραζαν τα ρούχα μας και τα πουλούσαν στα καταστήματά τους, οπότε πάντα είχα μία αγάπη για την Kim, για τις τρεις μεγάλες. Την Khloé, την Kim, την Kourtney, αυτά είναι τα κορίτσια μου», είχε δηλώσει η ηθοποιός με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Η Julia Fox είχε εξηγήσει ότι η σχέση της με τον West είχε ξεκινήσει «πραγματικά όμορφα», καθώς μιλούσαν μόνο για ρούχα και περίεργες ιδέες και σχέδια για το μέλλον, για τα παιδιά και την εκπαίδευση.

H 34χρονη αποφάσισε ότι η σχέση της με τον ράπερ τελείωσε οριστικά όταν ο Ye άρχισε να επιτίθεται μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα στον πρώην σύντροφο της Kim Kardashian, Pete Davidson και στη συνέχεια να δημοσιεύει αντισημιτικά μηνύματα. Η Fox δήλωνε «υπερήφανη» για τον εαυτό της που χώρισε με τον Kanye West και είχε σπεύσει να τονίσει πως είναι πάντα στο πλευρό της εβραϊκής κοινότητας.

Πηγή κεντρικής: apimages.com