Η Τόνια Σωτηροπούλου έγινε 37 και ο Κωστής Μαραβέγιας της ευχήθηκε με τον πιο σουρεαλιστικό τρόπο

Η Τόνια Σωτηροπούλου έγινε 37 και ο Κωστής Μαραβέγιας της ευχήθηκε με τον πιο σουρεαλιστικό τρόπο

Τα γενέθλια της Τόνιας Σωτηροπούλου δεν αποτελούν μία ξεχωριστή ημέρα μόνο για εκείνη και τους φίλους της αλλά είναι ιδιαίτερη και για τον σύντροφο της ζωής της, Κωστή Μαραβέγια.

Τα 37 της χρόνια κλείνει σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου, η Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία είναι ιδιαίτερα αγαπητή στους celebrities φίλους της.

Αρκετοί, λοιπόν, ήταν εκείνοι που θέλησαν να της ευχηθούν δημόσια σε stories στο Instagram, με την ηθοποιό να αναδημοσιεύει τις εικόνες, θέλοντας να πει ευχαριστώ με τον δικό της τρόπο.

Το βραβείο της καλύτερης διαδικτυακής ευχής κερδίζει η Τζένη Μπότση!

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι ανάμεσα στα πρόσωπα που έσπευσαν να ευχηθούν στην Τόνια, με μία φωτογραφία από μία τρυφερή τους στιγμή, στην οποία χαμογελούν αγκαλιασμένες. «Χρόνια πολλά σε αυτό το καταπληκτικό κορίτσι», γράφει στα αγγλικά η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη, με την Τόνια να αναδημοσιεύει την φωτογραφία και να στέλνει καρδιές.

mpompa-sothropoulou.png

Διαδικτυακές ευχές στη συνάδελφο και φίλη της έστειλε και η Τζένη Μπότση, με μία χιουμοριστική φωτογραφία που απεικονίζει τις δυο τους σε ένα πανηγύρι στην Ικαρία.

«Αυτό το αστείο, τρυφερό, δυναμικό, δοτικό κορίτσι έχει σήμερα γενέθλια. Χρόνια μαγικά όπως σου αξίζουν», της έγραψε, παίρνοντας το «βραβείο» των πιο ωραίων ευχών.

mpotsi-sothropoulou.png

Η Κάτια Δέδε ήταν ακόμα ένα από τα πρόσωπα που ευχήθηκαν «χρόνια πολλά» στην Τόνια Σωτηροπούλου με μία φωτογραφία από παλαιότερη έξοδό τους.

dde-sothropoulou.png

Οι αναρτήσεις του Κωστή Μαραβέγια για τα γενέθλια της Τόνιας Σωτηροπούλου

Τα γενέθλια της Τόνιας Σωτηροπούλου δεν αποτελούν μία ξεχωριστή ημέρα μόνο για εκείνη και τους φίλους της αλλά είναι ιδιαίτερη και για τον σύντροφο της ζωής της, Κωστή Μαραβέγια, ο οποίος φυσικά και της ευχήθηκε και διαδικτυακά, με τον δικό του μοναδικά σουρεαλιστικό τρόπο.

Συγκεκριμένα, ο 49χρονος τραγουδιστής έκανε τρία stories για να τιμήσει τα γενέθλια της Τόνιας. Στο πρώτο, έχοντας σουρεαλιστική διάθεση, έδειξε ότι η Τόνια είναι μία πραγματική ηρωίδα, όπως μπορείς να δεις παρακάτω.

sotiropoulou.png

Στη δεύτερη ανάρτηση, ο τραγουδιστής συνέχισε να έχει σουρεαλιστικό ύφος, αφού δημοσίευσε ένα βίντεο, το οποίο δείχνει την Σωτηροπούλου να... ανεβαίνει ένα χιονισμένο βουνό, ενώ μόλις βγηκε από το μπάνιο.

sotiropoulou1.png

Στην τρίτη ανάρτησή του, ο Μαραβέγιας επικεντρώθηκε στις χορευτικές ικανότητες της Τόνιας, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο οποίο χορεύει ανέμελη.

sothropouloy2.png

«Στις υγιείς σχέσεις, όπως η δίκη μου οι ρόλοι εναλλάσσονται»

Τον Οκτώβριο του 2023, η Τόνια είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» όπου είχε αναφερθεί στον Κωστή Μαραβέγια, λέγοντας:

«Πιστεύω στο ότι κανείς δεν μπαίνει στη ζωή μας τυχαία. Είμαι ένας τυχερός άνθρωπος που μου έτυχε να βρω έναν άνθρωπο που να συμβαδίζουμε και θα συμβαδίζουμε πολύ καλά εύχομαι. Με τον Κωστή, ενώ είμαστε πολύ ετερόκλητοι και έχουμε διαφορετικό background, μοιάζουμε πολύ ως άνθρωποι, αλλά πολλές φορές ερχόμαστε σε ρήξη γιατί ο ένας κάνει προβολή, καθρέπτη, στον άλλο. Στις πετυχημένες σχέσεις πάντα θα είσαι διαφορετικός από τον άλλο, θα είναι διαφορετικό να ζεις με κάποιον άλλο, σε κάθε σχέση υπάρχει ο "σταρ"».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Στις υγιείς σχέσεις, όπως η δίκη μου και από όσο έχω καταλάβει από εμένα, οι ρόλοι εναλλάσσονται. Πρέπει πάντα να κάνεις εκπτώσεις για είσαι στη μέση, να είναι 50-50. Εγώ κάνω το πρωινό στο σπίτι. Κάνουμε τις δουλειές μας, αν δεν δουλεύουμε τρώμε μαζί και ο καθένας κάνει τα δικά του. Είμαστε λίγο… βαρετοί θα έλεγα. Είναι μία ωραία βαρετή καθημερινότητα, εμένα μου αρέσει αυτό. Διαφωνούμε όταν βάζει ό, τι θέλει στην τηλεόραση. Εγώ κολλάω με ό, τι μου βάζεις στην τηλεόραση».

Η Τόνια Σωτηροπούλου δήλωσε έπειτα: «Ο Κωστής είναι πάρα πολύ ευαίσθητος, έχει τρομερό χιούμορ και σεβασμό. Αυτό που με έκανε να τον ερωτευτώ βαθιά, σε σχέση με τους άλλους ανθρώπους που είχα γνωρίσει στο παρελθόν ως ερωτικούς συντρόφους, είναι ότι διεκδικούσε πολύ τον δικό μου χρόνο, με έναν πολύ ωραίο τρόπο, πιο παλιό. Είναι σημαντικό να δίνεις χρόνο στον άλλον, να διεκδικείς τον χρόνο του και με σεβασμό. Τον θαύμαζα από πριν, δεν θα σκεφτόμουν ποτέ ότι είναι ο έρωτας της ζωής μου ο Κωστής πριν τον γνωρίζω. Δεν πίστευα ότι είναι ένας χαρακτήρας με τον οποίο ταιριάζω. Έκανα λάθος όμως».